mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Drives & Removable Media

Register

Kodėl negaliu patekti į mano kietojo disko duomenis?

Reply

Temos įrankiai
Old Sausis 31, 2008, 21:19
Naujas Narys

Mano senojo kompiuterio mirė porą dienų atgal, I've got dauguma mano kūrinys yra įrašyti į diską, bet nebuvo paremti ką nors neseniai ir aš tikrai myliu išgelbėti kai kurie mano daiktai (ty paveikslėliai, portfelis, archyvuojami laiškus)

Taigi aš ištraukė diską (taip, saugiai su anti-static Wrist Strap), įdėti jį į išorinį kietąjį diską Enclosure prijungtas, kad į mano naujesnių kompiuterių.

Jis įdiegtas sėkmingai.
Į aplanką kompiuteryje, matau išorinis diskas pažymėtas kaip FACTORY_IMAGE (D:) su 8,83 GB duomenų apie ją (kurią aš prielaida yra teisinga, ką turėčiau daryti ten).

Kai spaudžiu, kad jis suteikia man D: / PANAUDOJIMO, bet aš einu į tą ir rodo man:
"Recovery Partition
Įspėjimas!
Šiame diske plotas
pertvarų) yra failai, naudojami
Kompiuterija išieškojimas.
Negalima trinti ar keisti šiuos failus.
Bet kokie pakeitimai šiame skirsnyje gali
išvengti išieškojimo vėliau. "

Kaip man prisijungti prie savo failus?
Buvo mano kietasis diskas sugadintas mano kompiuterį mirties? Device Manager "sako, kad mano išorinis kietasis diskas veikia tinkamai.
Ar tai, kad skirtumas, kad mano senasis kompiuteris buvo Windows XP ir mano naujame kompiuteryje yra Windows Vista?
Im mąstymo aš kažko trūksta, bet kokius pasiūlymus ar kryptis būtų labai dėkingi!

Thank you in advance,

J
Old Sausis 31, 2008, 23:09
Donorų grupės

Tai atkūrimo skaidinio disko, o ne savo failus.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. "

Mano sistema: 日夏子

Procesorius (-iai):
Intel Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Pagrindinė plokštė:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM atmintis:
2GB Patriot Extreme Performance
Graphics Card (-ai):
PNY 8800GTS 320MB
Garso plokštė:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Kietasis diskas (-ai):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 620 W Aerocool zeroDBA
Aušinimas:
4x yate-120mm Loon + 200mm viršų
Tinklas / Internetas:
Qwest
Monitorius (-ai):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operacinė sistema (-os):
Windows XP + 7
Old Sausis 31, 2008, 23:50
Naujas Narys

... tai kaip man gauti mano failus išorės diską?

ar tikrai, kodėl doesnt kad išorinis standusis diskas pasirodys? Aš du kartus patikrinti ir įsitikinti, ar viskas tinkamai prijungtas ...

What am I missing?
Old Sausis 31, 2008, 23:53
Donorų grupės

Jums gali būti suteikta galimybė gauti į jį pažvelgus į jį pertvarų naudingumas pvz PartitionMagic, bet jei jis nerodo ne visi duomenys yra turbūt prarasti.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. "
Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.