mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > Drives & Removable Media

Register

Kāpēc es nevaru piekļūt uz manu cieto disku datus?

Reply

Thread Tools
Old Janvāris 31, 2008, 21:19
New Member Group

Default Kāpēc es nevaru piekļūt uz manu cieto disku datus?

Mans vecais dators nomira pāris dienas atpakaļ-Man lielākā daļa manu darbu un no turienes saglabāts uz diska, bet tas nav pamatoti neko nesen, un man patiešām patīk, lai glābšana daži mani sīkumi (ti bildes, portfolio, arhivēti e-pastu)

Tāpēc es izvilka Harddrive (jā, droši ar anti-static delnas siksna), ievieto to External Hard Drive Enclosure pieslēgts, ka manā jaunāku datoru.

Tā veiksmīgi instalēts.
In DATORU mape, es varu redzēt ārējo disku ar norādi FACTORY_IMAGE (D:) ar 8,83 GB datu par to (kuru es esmu pieņemot, ka ir precīza, cik man vajadzētu būt uz tur).

Kad noklikšķināt uz, ka tas dod man D: / PIEDZIŅA, bet man doties to un tā parāda man šo:
"Reģenerācija Partition
Uzmanību!
Šī joma jūsu cietā diska
vai šķērssienu) satur failus, ko izmanto
Jūsu PC Recovery.
Don't dzēst vai mainīt šos failus.
Visas izmaiņas šajā nodalījumā var
novērstu jebkāda reģenerācijas vēlāk. "

Kā es varu piekļūt maniem failiem?
Bija mans cietais disks bojāts nāvi manā datorā? Device Manager saka, ka mans ārējais cietais disks darbojas pareizi.
Vai tā dara atšķirību, ka mans vecais dators Windows XP un mans jaunais dators ir Windows Vista?
Im domāšana I'm missing something, jebkurus ierosinājumus vai virzienus, būtu ļoti appreciated!

Thank you in advance,

J
Old Janvāris 31, 2008, 23:09
Donors Group

Tas ir reģenerācija sašķeltais diska, nevis jūsu failus.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. "

Mana sistēma: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Motherboard:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM Operatīvā atmiņa:
2GB Patriot Extreme Performance
Graphics Card (s):
PNY 8800GTS 320MB
Sound Card:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Dzesēšana:
4x 120mm Yate-Loon + 200mm tops
Tīkla / Internets:
Qwest
Monitor (s):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operating System (s):
Windows XP + 7
Old Janvāris 31, 2008, 23:50
New Member Group

... tad kā varētu man uz manu failus ārējā Harddrive?

vai tiešām kāpēc doesn't ka ārējo cieto disku parādās? Es divreiz pārbaudīja vai viss ir savienots pareizi ...

what am I missing?
Old Janvāris 31, 2008, 23:53
Donors Group

Jūs varat saņemt pie tā, vērtējot to ar partition lietderība, piemēram, PartitionMagic, bet, ja tas neparādās pie visiem datiem, iespējams, ir zaudēti.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. "
Reply

Register

Bookmarks