rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Sprzęt komputerowy > Removable Media Drives &

Register

Dlaczego nie mam dostępu do danych na dysku twardym?

Reply

Narzędzia wątku
Old 31 stycznia 2008, 21:19
Nowe państwa grupy

Default Dlaczego nie mam dostępu do danych na dysku twardym?

Mój stary komputer zmarł kilka dni temu, I've got większość mojej pracy tam zapisany na dysku, ale nie wszystko wsparte niedawno i będę naprawdę miłość do ratownictwa niektóre moje rzeczy (np. zdjęcia, portfolio, zarchiwizowane e-mail)

Więc wyciągali z dysków twardych (tak bezpiecznie w antystatycznym nadgarstek taśmy), to umieszczone na zewnętrzny dysk twardy podłączony Obudowa że w moje nowszy komputer.

Jest zainstalowany pomyślnie.
W komputerze folder, widzę zewnętrznego dysku oznaczonego jako FACTORY_IMAGE (D:) z 8,83 GB danych na niej (co ja jestem założeniu jest z dokładnością do tego, co powinienem mieć na nie).

Kiedy klikam na to, że daje mi D: / odzysku, ale ja go do tego i pokazuje mi to:
"Odzyskiwanie partycji
Uwaga!
Ten obszar dysku twardym
lub partycji) zawiera pliki używane
dla komputera Recovery.
Nie należy usuwać lub zmieniać tych plików.
Wszelkie zmiany tej partycji można
uniemożliwiają odzyskanie później. "

Jak mogę uzyskać dostępu do moich plików?
Czy mój twardy dysk uszkodzony w śmierć mojego komputera? Urządzenie menedżer mówi, że mój zewnętrzny dysk twardy działa poprawnie.
Czy coś zmienić, że mój stary komputer z systemem Windows XP i mój nowy komputer jest Windows Vista?
Im myślenia I'm missing something-jakieś sugestie lub kierunkach byłyby znacznie appreciated!

Thank you in advance,

J
Old 31 stycznia 2008, 23:09
Grupa dawcy

To jest odzyskiwanie partycji na dysku, a nie pliki.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ".

My System: 日夏子

Procesor (y):
Core 2 Duo E6400 2.13 -> 3.01ghz
Płyta główna:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Pamięć RAM:
2GB Patriot Extreme Performance
Karta graficzna (y):
PNY 8800GTS 320MB
Karta dźwiękowa:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Chłodzenie:
4x yate-120mm + 200mm Loon górę
Sieć / Internet:
Qwest
Monitor (y):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operating System (-y):
Windows XP + 7
Old 31 stycznia 2008, 23:50
Nowe państwa grupy

... to jak ja dostać do moich plików w zewnętrznych dysków twardych?

lub faktycznie, dlaczego nie robi tego zewnętrznego dysku twardego show up? i podwójne sprawdzeniu się upewnić, że wszystko jest podłączone prawidłowo ...

What am I missing?
Old 31 stycznia 2008, 23:53
Grupa dawcy

Można uzyskać na to patrząc na to z partycji narzędzia takie jak PartitionMagic, ale jeśli tak nie jest wyświetlany na wszystkich danych jest prawdopodobnie utracone.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ".
Reply

Register

Zakładki