![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Mój stary komputer zmarł kilka dni temu, I've got większość mojej pracy tam zapisany na dysku, ale nie wszystko wsparte niedawno i będę naprawdę miłość do ratownictwa niektóre moje rzeczy (np. zdjęcia, portfolio, zarchiwizowane e-mail) Więc wyciągali z dysków twardych (tak bezpiecznie w antystatycznym nadgarstek taśmy), to umieszczone na zewnętrzny dysk twardy podłączony Obudowa że w moje nowszy komputer. Jest zainstalowany pomyślnie. W komputerze folder, widzę zewnętrznego dysku oznaczonego jako FACTORY_IMAGE (D:) z 8,83 GB danych na niej (co ja jestem założeniu jest z dokładnością do tego, co powinienem mieć na nie). Kiedy klikam na to, że daje mi D: / odzysku, ale ja go do tego i pokazuje mi to: "Odzyskiwanie partycji Uwaga! Ten obszar dysku twardym lub partycji) zawiera pliki używane dla komputera Recovery. Nie należy usuwać lub zmieniać tych plików. Wszelkie zmiany tej partycji można uniemożliwiają odzyskanie później. " Jak mogę uzyskać dostępu do moich plików? Czy mój twardy dysk uszkodzony w śmierć mojego komputera? Urządzenie menedżer mówi, że mój zewnętrzny dysk twardy działa poprawnie. Czy coś zmienić, że mój stary komputer z systemem Windows XP i mój nowy komputer jest Windows Vista? Im myślenia I'm missing something-jakieś sugestie lub kierunkach byłyby znacznie appreciated! Thank you in advance, J |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| To jest odzyskiwanie partycji na dysku, a nie pliki.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| ... to jak ja dostać do moich plików w zewnętrznych dysków twardych? lub faktycznie, dlaczego nie robi tego zewnętrznego dysku twardego show up? i podwójne sprawdzeniu się upewnić, że wszystko jest podłączone prawidłowo ... What am I missing? |
|
| |||
| |||
| Można uzyskać na to patrząc na to z partycji narzędzia takie jak PartitionMagic, ale jeśli tak nie jest wyświetlany na wszystkich danych jest prawdopodobnie utracone.
__________________ "I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". |
![]() |
|
| Zakładki |