mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > Drives & Removable Media

Register

De ce nu pot accesa datele de pe hard-disk-mi?

Reply

Thread Tools
Old 31 ianuarie 2008, 21:19
Noile state Group

Default De ce nu pot accesa datele de pe hard-disk-mi?

Vechiul meu computer a murit câteva zile în urmă-le-am luat cea mai mare parte a muncii mele de acolo salvat pe disc, dar nu au fost susţinute şi de nimic recent As vrea pentru a salva o parte din lucrurile mele (ex poze, portofoliu, arhivate e-mail-uri)

Aşa că am scos de harddrive (da, în condiţii de siguranţă cu un anti-statică încheietura curelei), pus-o într-un hard-disk extern de îngrădire conectat în care-mi mai nou computer.

Este instalat cu succes.
In computer dosar, nu pot vedea externe unitate etichetat ca FACTORY_IMAGE (D:) cu 8.83 GB de date pe el (care i-am presupunând că este corectă a ceea ce ar trebui să aibă pe acolo).

Când dau click pe care-l dă-mi D: / recuperarea, dar mă duc în faptul că ea şi-mi arată acest lucru:
"Recuperarea Partiţie
Atenţie!
Această zonă de pe hard drive
sau partiţie) conţine fişiere de utilizat
pentru PC-ul de recuperare.
A nu se şterge sau modifica aceste fişiere.
Orice modificare la această partiţie ar putea
preveni orice recuperare mai târziu. "

Cum pot accesa fişierele mele?
Mi-a fost hard-disk deteriorat în moarte din computerul meu? Aparatul manager-mi spune ca hard-disk extern funcţionează corect.
Va face o diferenta pe care mi-a fost vechi computer Windows XP şi noul meu computer este Windows Vista?
Im gândire Sunt lipseşte ceva-sugestii sau direcţii ar fi apreciat foarte mult!

Mulţumesc în avans,

J
Old 31 ianuarie 2008, 23:09
Grupul de donator

Aceasta este de recuperare partiţie de unitate, nu vă fişierele.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. "

Sistemul meu: 日夏子

Procesor (e):
Core 2 Duo E6400 2.13 -> 3.01ghz
Plăci de bază:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Memorie RAM:
2GB Patriot Extreme Performance
Placă grafică (e):
PNY 8800GTS 320MB
Placă de sunet:
Sound Blaster Xtremegamer 7.1
Hard Drive (e):
80GB + 500GB
Optical Drive (e):
2x SATA
Cauza / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Răcire:
4x 120mm Yate-cufundar + 200mm sus
Network / Internet:
Qwest
Monitor (e):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Sistem de operare (e):
Windows XP + 7
Old 31 ianuarie 2008, 23:50
Noile state Group

... atunci cum i-ar ajunge la fişierele mele în harddrive extern?

sau de fapt, de ce doesnt hard disc extern care apar? i dublu verificate pentru a vă asigura că totul este conectat corect ...

Ce sunt eu lipsesc?
Old 31 ianuarie 2008, 23:53
Grupul de donator

Este posibil să fi reuşit să obţină de la el se uită la ea cu o partiţie de utilităţi, cum ar fi PartitionMagic, dar dacă nu apar la toate datele este, probabil, a pierdut.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. "
Reply

Register

Marcaje