![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Vechiul meu computer a murit câteva zile în urmă-le-am luat cea mai mare parte a muncii mele de acolo salvat pe disc, dar nu au fost susţinute şi de nimic recent As vrea pentru a salva o parte din lucrurile mele (ex poze, portofoliu, arhivate e-mail-uri) Aşa că am scos de harddrive (da, în condiţii de siguranţă cu un anti-statică încheietura curelei), pus-o într-un hard-disk extern de îngrădire conectat în care-mi mai nou computer. Este instalat cu succes. In computer dosar, nu pot vedea externe unitate etichetat ca FACTORY_IMAGE (D:) cu 8.83 GB de date pe el (care i-am presupunând că este corectă a ceea ce ar trebui să aibă pe acolo). Când dau click pe care-l dă-mi D: / recuperarea, dar mă duc în faptul că ea şi-mi arată acest lucru: "Recuperarea Partiţie Atenţie! Această zonă de pe hard drive sau partiţie) conţine fişiere de utilizat pentru PC-ul de recuperare. A nu se şterge sau modifica aceste fişiere. Orice modificare la această partiţie ar putea preveni orice recuperare mai târziu. " Cum pot accesa fişierele mele? Mi-a fost hard-disk deteriorat în moarte din computerul meu? Aparatul manager-mi spune ca hard-disk extern funcţionează corect. Va face o diferenta pe care mi-a fost vechi computer Windows XP şi noul meu computer este Windows Vista? Im gândire Sunt lipseşte ceva-sugestii sau direcţii ar fi apreciat foarte mult! Mulţumesc în avans, J |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aceasta este de recuperare partiţie de unitate, nu vă fişierele.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| ... atunci cum i-ar ajunge la fişierele mele în harddrive extern? sau de fapt, de ce doesnt hard disc extern care apar? i dublu verificate pentru a vă asigura că totul este conectat corect ... Ce sunt eu lipsesc? |
|
| |||
| |||
| Este posibil să fi reuşit să obţină de la el se uită la ea cu o partiţie de utilităţi, cum ar fi PartitionMagic, dar dacă nu apar la toate datele este, probabil, a pierdut.
__________________ "Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " |
![]() |
|
| Marcaje |