![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Môj starý počítač zomrel pred pár dňami-I've got väčšina mojej práce tam uložiť na disk, ale nemal nič nedávno zálohované a já bych opravdu rád zůstatková.hodnota niektoré moje veci (napr. obrázky, portfólio, archivovanú e-maily) Takže som sa na pevný disk (áno, bezpečne s anti-statické popruh zápästie), umiestni ho na externý pevný disk pripojený ozvučnice že do môjho novší počítač. Je nainštalovaný. V počítači zložku, vidím externý disk označený ako FACTORY_IMAGE (D:) s 8,83 GB dát o to (čo som s predpokladom je presné na to, čo by som mal mať na tu). Keď kliknem na to, že mi dáva D: / VYNÚTITEĽNOSŤ, ale jdu do toho a ukazuje mi to: "Obnova oddiel Pozor! Tento priestor na disku alebo oblasť) obsahuje súbory používané pre vaše PC zotavenie. Neodstraňovať alebo upraviť tieto súbory. Akákoľvek zmena na túto oblasť by mohla zabrániť obnoveniu neskôr. " Ako získam prístup k svojej súbory? Bol môj pevný disk poškodený pri úmrtí môjho počítača? Prístroj manažér hovorí, že má externý pevný disk funguje správne. Bude to urobiť rozdielom, že môj starý počítač so systémom Windows XP, a môj nový počítač so systémom Windows Vista? Im premýšľal som niečo chýba-nejaké návrhy alebo návode by sa výrazne ocenil! Ďakujem vopred J |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| To je oblasť využitia jednotky, ktoré nie sú vaše súbory.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| ... Tak, ako by si to aj moje súbory na externý pevný disk? alebo prečo vlastne doesnt že externý pevný disk ukázať? i dvojité kontrolovali, aby všetko správne pripojená ... Čo mám chýba? |
|
| |||
| |||
| Môžete byť schopní získať pri pohľade na to, že sa oblasť utility ako PartitionMagic, ale ak to nie je objavil na všetkých údajov je asi stratené.
__________________ "Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " |