мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Дривес & Измјењиви медији

Register

Зашто не могу приступити подацима на мој хард диск?

Reply

Тхреад Тоолс
Old 31. Мар 2008, 21:19
Нови члан групе

Default Зашто не могу приступити подацима на мој хард диск?

Мој стари компјутер умро пар дана пре-Имам већину мог рада од тамо чувају на диск, али није ништа подупирач горе недавно, а ја би се стварно воле спасавати неке моје ствари (ие. слике, портфолио, архиви е-поште)

Тако сам издвајали из харддриве (да, сретно са анти-статични ручни ремен), смјештен је у једној Екстернал Хард Дриве енцлосуре прикључен да у моје новије рачунар.

Она успешно инсталиран.
Фолдер у рачунару, могу се видети спољни диск означен као ФАЦТОРЫ_ИМАГЕ (Д:) са 8,83 ГБ података на њега (што сам претпостављив тачне за оно што би требало да има на постоје).

Кад кликнем на који он даје мени Д: / опоравак, али ћу отићи у показује да је и она ми ово:
"Партитион Рецоверы
Упозорење!
Ово подручје Вашег врстог диска
или партиција) садржи датотеке користи
за своје рачунар опоравак.
Немојте брисати или изменити ове датотеке.
За сваку промену на ову партицију могао
спречити било какво опоравак касније. "

Како приступити датотекама?
Мој хард диск је био оштећен у смрт моје рачунар? Тхе девице манагер каже да је мој вањски хард диск ради исправно.
Хоће ли нешто променити, да је мој стари компјутер био Уиндоус КСП и мој нови Рачунар је систем Уиндоус Виста?
Им мислећи да сам нешто недостаје-сугестије или било којег смера ће бити много поштовати!

Хвала вам унапред,

Ј
Old 31. Мар 2008, 23:09
Донаторска Група

То је опоравак партицију на диску, а не своје датотеке.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. "

Мы Сыстем: 日夏子

Процесор (и):
Цоре 2 Дуо Е6400 2,13 -> 3.01гхз
Матичне плоче:
МСИ П6Н сли Платинум ЛГА 775
РАМ меморија:
2ГБ Патриот Екстреме Перформанце
Графичка картица (е):
ПНЫ 8800ГТС 320МБ
Соунд Цард:
Соунд Бластер Кстремегамер 7,1
Тврди диск (и):
80ГБ + 500ГБ
Оптички погон (е):
2кс САТА
Цасе / псу:
Антец 900 + 620У Аероцоол зероДБА
Хлађење:
4кс-120мм Ыате шуњало + 200мм топ
Нетуорк / Интернет:
Куест
Монитор (е):
Делл 22 "С2209У (1920кс1080)
Оперативни систем (е):
Уиндоус КСП + 7
Old 31. Мар 2008, 23:50
Нови члан групе

... Како би онда ја добити у моје датотеке у спољни харддриве?

или зашто се заправо да вањски хард диск схоу уп? И брачни проверите како би били сигурни да је све исправно спојено ...

оно што сам ја нестало?
Old 31. Мар 2008, 23:53
Донаторска Група

Ви мај моћи да добију на то гледате са Утилиты партицију сличан ПартитионМагиц, а ако се не приказују на свим подацима је вероватно изгубљен.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. "
Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц