az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > Sürücüler ve Taşınabilir Medya

Register

Neden sabit diske veri erişemiyorum?

Reply

Konu Araçları
Old 31 Ocak 2008, 21:19
Yeni Üye Grubu

Default Neden sabit diske veri erişemiyorum?

Eski bilgisayar gün önce bir çift öldü-Orada gelen eserin en var disk üzerinde kayıtlı ama son bir şey yedeklemediğiniz ve gerçekten (ie. resimler, portföy, bazı mal kurtarma için arşivlenmiş seviyor e-posta)

Ben de (evet, güvenli bir anti-statik bilek askısı ile birlikte) ve sabitdisk dışarı çekilmiş bir harici sabit disk kabin içine yerleştirilmiş takılı bu benim yeni bilgisayar üzerinde.

Bu başarılı bir şekilde yüklendi.
Bilgisayar klasör olarak, (i hangi varsayarak ben ne olmalıdır için doğru harici sürücü FACTORY_IMAGE olarak (D:) üzerinde veri 8,83 GB etiketlenir görebilirsiniz var).

Bu yaz D verir tıkladığımda: / RECOVERY, ama ben ve benim bunu gösterir girmek:
"Kurtarma Bölümü
Uyarı!
Sabit disk alan
veya bölüm) kullanılan dosyaları içerir
PC Kurtarma için.
Silmek ya da bu dosyaları değiştirebilir.
Bu bölüm için herhangi bir değişiklik
Herhangi bir kurtarma sonra önlemek. "

Nasıl dosyaları erişebilirim?
Sabit sürücü benim bilgisayar ve ölümle zarar oldu mu? Cihaz yöneticisi benim harici sabit sürücü düzgün çalıştığını söylüyor.
Bir fark, eski bilgisayar olduğunu Windows XP ve yeni Bilgisayar yapacaktır Windows Vista nedir?
Im birşey bulamıyorum-herhangi bir öneri ya da yönünde büyük mutluluk duyacağız düşünme!

Şimdiden teşekkür ederiz

J
Old 31 Ocak 2008, 23:09
Bağış Grubu

Bu sürücünün kurtarma bölümü değil dosyaları.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. "

Benim Sistemi: 日夏子

İşlemci (ler):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Anakart:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM hafıza:
2GB Patriot Extreme Performansı
Grafik Kartı (ler):
PNY 8800GTS 320MB
Ses Kartı:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Sabit Disk (ler):
80GB + 500GB
Optik Sürücü (ler):
2x SATA
Case / PSU:
ANTEC 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Soğutma:
4x 120mm Yate-Loon + 200mm üst
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Qwest
Monitör (ler):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
İşletim Sistemi (ler):
Windows XP + 7
Old 31 Ocak 2008, 23:50
Yeni Üye Grubu

... sonra nasıl dosyalar için harici sabitdisk bin ki?

veya aslında neden harici sabit disk görünür doesnt? Ben çift emin herşeyi düzgün bağlı yapmak için kontrol ...

Ne yok?
Old 31 Ocak 2008 23:53,
Bağış Grubu

Sen ona ona PartitionMagic gibi bir bölümü kullanarak bakarak almak için, ama olabilir eğer tüm verileri en fazla gösteren değil belki kaybolur.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. "
Reply

Register

Bookmarks