![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Мій старий комп'ютер помер кілька днів тому, я отримав велику частину моєї роботи звідти, збережені на диску, але не підкріплені-небудь недавно, і я б дуже люблю, щоб врятувати деякі мої речі (тобто фотографії, портфоліо, архіви адрес) Тому я вийняв жорсткий диск (так, безпечно з антистатичними ремінець), поклав його на зовнішній жорсткий диск камери підключені, що в моїх нових комп'ютера. Вона успішно встановлена. У папці "Комп'ютер", я бачу, зовнішній жорсткий диск позначений як FACTORY_IMAGE (D:) з 8,83 ГБ даних на ньому (який я припускаю, є точною, що я повинна мати там). Коли я натискаю на що він дає мені D: / відновлення, але я йду на це і показує мені: "Відновлення розділів Увага! Ця область на жорсткому диску або розділ) містить файли, використовувані для відновлення комп'ютера. Не видаляти або змінювати ці файли. Будь-яка зміна в цьому розділі може запобігти будь-яке відновлення пізніше ". Як мені отримати доступ до файлів? Був мій жорсткий диск пошкоджено у смерті мого комп'ютера? Диспетчер пристроїв каже, що мій зовнішній жорсткий диск працює нормально. Чи він буде робити лише різницею, що мій старий комп'ютер Windows XP і мій новий комп'ютер Windows Vista? Їм я думал что-то відсутні будь-які пропозиції чи напрямків буде прийнята з вдячністю! Спасибо заранее, J |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Це відновлення розділів диска, не ваші файли.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| ... То як би мені дістатися до моїх файлів в зовнішньому жорсткому диску? або на самом деле, чому doesn't що зовнішні жорсткі диски відображаються? Я перевірив подвійні, щоб переконатися, що все підключено правильно ... Що мені вистачає? |
|
| |||
| |||
| Ви зможете отримати на нього, дивлячись на нього з розділом утиліту типу Partition Magic, але якщо вона не відображаються всі дані, ймовірно, втратили.
__________________ "Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Hard Drive Data видаленню, Яка замикання? | oliesminis | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 2 | 23 серпня 2009 14:54 |
| Жорсткий диск не хоче відмовлятися від даних ... | Loganair | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 1 | 3 червня 2009 14:41 |
| Передача даних з жорстких дисків на зовнішньому жорсткому диску. | XPC465 | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 1 | 3 березня 2009 06:46 |
| Проблеми при отриманні даних з жорсткого диска | jezza | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 2 | 16 серпня 2008 12:20 |
| Допомога витягання даних зі старого жорсткого диска | sls2k8 | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 16 | 29 лютого 2008 08:29 |
| Різьба Інструменти | |
| |