менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Знімні накопичувачі І ЗМІ

Register

Чому я не можу отримати доступ до даних на жорсткому диску?

Reply

Різьба Інструменти
Old 31 січня 2008, 21:19
Нові члени групи

Default Чому я не можу отримати доступ до даних на жорсткому диску?

Мій старий комп'ютер помер кілька днів тому, я отримав велику частину моєї роботи звідти, збережені на диску, але не підкріплені-небудь недавно, і я б дуже люблю, щоб врятувати деякі мої речі (тобто фотографії, портфоліо, архіви адрес)

Тому я вийняв жорсткий диск (так, безпечно з антистатичними ремінець), поклав його на зовнішній жорсткий диск камери підключені, що в моїх нових комп'ютера.

Вона успішно встановлена.
У папці "Комп'ютер", я бачу, зовнішній жорсткий диск позначений як FACTORY_IMAGE (D:) з 8,83 ГБ даних на ньому (який я припускаю, є точною, що я повинна мати там).

Коли я натискаю на що він дає мені D: / відновлення, але я йду на це і показує мені:
"Відновлення розділів
Увага!
Ця область на жорсткому диску
або розділ) містить файли, використовувані
для відновлення комп'ютера.
Не видаляти або змінювати ці файли.
Будь-яка зміна в цьому розділі може
запобігти будь-яке відновлення пізніше ".

Як мені отримати доступ до файлів?
Був мій жорсткий диск пошкоджено у смерті мого комп'ютера? Диспетчер пристроїв каже, що мій зовнішній жорсткий диск працює нормально.
Чи він буде робити лише різницею, що мій старий комп'ютер Windows XP і мій новий комп'ютер Windows Vista?
Їм я думал что-то відсутні будь-які пропозиції чи напрямків буде прийнята з вдячністю!

Спасибо заранее,

J
Old 31 січня 2008, 23:09
Донор групи

Це відновлення розділів диска, не ваші файли.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ".

Моя система: 日夏子

Процесор (и):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Материнська плата:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
ОЗУ:
2GB Patriot Extreme Performance
Графічна карта (и):
PNY 8800GTS 320MB
Звукова карта:
Sound Blaster XtremeGamer 7,1
Жорсткий диск (и):
80GB + 500GB
Оптичний привід (и):
2x SATA
Діло / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Охолодження:
4x 120mm Yate Луна-200mm + Вверх
Мережі / Інтернет:
Qwest
Монітор (и):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Операційна система (и):
Windows XP + 7
Old 31 січня 2008, 23:50
Нові члени групи

... То як би мені дістатися до моїх файлів в зовнішньому жорсткому диску?

або на самом деле, чому doesn't що зовнішні жорсткі диски відображаються? Я перевірив подвійні, щоб переконатися, що все підключено правильно ...

Що мені вистачає?
Old 31 січня 2008, 23:53
Донор групи

Ви зможете отримати на нього, дивлячись на нього з розділом утиліту типу Partition Magic, але якщо вона не відображаються всі дані, ймовірно, втратили.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ".
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Hard Drive Data видаленню, Яка замикання? oliesminis Знімні накопичувачі І ЗМІ 2 23 серпня 2009 14:54
Жорсткий диск не хоче відмовлятися від даних ... Loganair Знімні накопичувачі І ЗМІ 1 3 червня 2009 14:41
Передача даних з жорстких дисків на зовнішньому жорсткому диску. XPC465 Знімні накопичувачі І ЗМІ 1 3 березня 2009 06:46
Проблеми при отриманні даних з жорсткого диска jezza Знімні накопичувачі І ЗМІ 2 16 серпня 2008 12:20
Допомога витягання даних зі старого жорсткого диска sls2k8 Знімні накопичувачі І ЗМІ 16 29 лютого 2008 08:29
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.