![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Уважаеми Всички, (Първо място, позволете ми да се извиня за това, че още един невежа "Обикновен човек", който никога не е допринесъл с нещо технологии форум в живота ми, но идва тук плаче за помощ, когато нещо върви зле погрешно - аз се заклех, че ще дари на това форум, ако някой може успешно да помогнем!) (Нека също така подчертават, че, въпреки че имат общо разбиране за това какво се случва и да следвате инструкциите и разумна, аз не съм много по-специално терминология.) За справка, аз съм с помощта на Dell Dimension 9200 купи точно преди две години. Основно XP, няма обувка, ясен и прост - дори и в някоя от безопасни видове или в "Последна известна добра конфигурация". Моята първа отправна точка е Dell диагностика на CD, което дойде с моята система - Опитах се използва проблема дърво да посочите конкретен тест за мой проблем. Аз накрая тичане тестове за "Не мога да стартиране на ОС". Всичко изглеждаше добре, докато не достигна на тестове за SATA твърд диск. Доверието Тест премина добре, но когато follwing тест е налице: SATA диск. S / N = S09QJIML911082 - Устройство Quick-Check Тестването замръзна, и аз срещнал follwing съобщение: Фатална грешка TNT. 10049: Няма количества на стека буфери, CS: EIP са в грешка стойности: Възникна грешка в реален режим, изключение / прекъсне брой 0071h Греша стойности = 0000D100h 000003F9h Команда или името на файла не се признават Команда или името на файла не се признават Команда или името на файла не се признават Команда или името на файла не се признават Команда или името на файла не се признават Команда или името на файла не се признават Команда или името на файла не се признават Команда или името на файла не се признават Команда или името на файла не се признават Команда или името на файла не се признават Команда или името на файла не се признават Команда или името на файла не се признават F: \ DIAGS \ DIM32 \ A1276> Сега, очевидно е, че означава, че има проблем с моя твърд диск - нещо, корумпирани или повредени. Все пак, за част от ума, аз също се завтече изричното тест, който изпитва най-важните компоненти на цялата система. И отново, когато тя достигна SATA тестове, преживях следното: Грешка Кодекс 0F00: 065D MSG: IDE устройство не успя. За самодиагностика не е за четене част на теста. (Знам, че този диск е вече две години, от датата, така че аз също са изтеглили-късно диагностика файла за моя модел от подкрепата уебсайт Dell и го изгори на DVD, DVD, обаче, че не изглежда да работи, когато се опитах да зареди моята система от него.) ОК - Надявам се, че не са досада всеки с всичко това, но това е частта, където съм гледам за някои съвети. Знам, че сега, за да се очаква някакво ниво на данни с корупцията (и по този начин загуба на данни), но искам да знам какво мога да направя, за да намали тази и евентуално отстраняване на проблема. Готов съм да отида на разстояние, а не се откаже от мястото си и само на твърдия диск. Има ли някой препоръча Последен Обувка CD за Windows? (http://www.ubcd4win.com) Или дори кой да е добър лесни методи на работа около проблеми като този и се опитва да възстанови невредими данни? Аз съм също така се надява, че някои от данните ми ще останат непроменени, тъй като на моя дял (с всички системни файлове на Windows и е на C: и повечето от моите данни за файловете, съхранявани на D: Всеки съвет или помощ ще бъдат оценени след думите ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| При твърдите дискове не успеят единственият вариант е да ги изпрати за в лабораторията за ремонт.
Ако устройството е открита можете да се опитате софтуер ремонти по него, но ако то не се показва на вашия BIOS, или в Windows без софтуер от всякакъв вид, ще определи вината хардуер. EG: http://www.datatrack-labs.co.uk/ Свободен събиране, доставка и цитат. Очаквайте да плати £ 150 - £ 500 в зависимост от neeeded части и др Аз не съм свързан с тази фирма, но не ги използват за моите клиенти. Или просто получи нов диск и да започне отново. Моята система: Hybr! Г
|
|
| |||
| |||
| Здравей Дейв, Благодаря много за отделеното време да чете и да отговори на мой проблем. За съжаление, трябва да са посочени - тя ми се показва в BIOS-а, и както споменах, диагностика "доверие тест" минава добре, така че тя знае, че той е там (което предполагам е добра новина ...). Ето защо аз се надявам аз да подреди нещо сам. Аз бях прочел за това как да се възстанови данни чрез софтуер, който включва проверка на последователност, и се чудех дали някой може да ми даде информация за всеки валиден това (ако това е наистина най-добрият начин да слезеш ...) Благодаря отново. |
|
| |||
| |||
| Добро начало, следващото нещо е да се премахне устройството и го включете в работна машина, след което стартирайте Windows Error проверка по него. Или, ако имате само една машина, да получите ново устройство, инсталирайте Windows след това се добавят стария шофиране и проверка за грешка. Така или иначе имате нужда от нов диск като използвате стария вече показа, че е грешка да тичам Прозорец само ще я повреди повече. |
|
| |||
| |||
| Хммм .... Бях мислил за това това (имам друг компютър мога да тест за това), но е притеснен за проблеми със съвместимостта, - как ще друг компютър "настаняване" корумпиран твърд диск заедно с оригиналния си здрави една страна, с две отделни инсталации на Windows работи един до друг? Благодаря за продължаващата подкрепа. |
|
| |||
| |||
| Да, ако устройството е здрав и монтирани правилно, създаден в BIOS и т.н., че ще работи добре. Като корупцията и друг прозорец настанявам е без значение, просто ще се показват в My Computer като втори диск. След това право върху нея, имот, грешка проверка, уверете се определя файловата система се проверява грешки, тогава отивам. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Може да опитате да извадите устройството, монтаж нова и преинсталиране на XP.
След това или да добавите текущия диск с резервни SATA порт или я тури във външна USB камерата и да видите дали можете да изтеглите нещо от него. Имате нужда от ново устройство или иначе, така че няма какво да губи, като се опита. Моята система: Начало Build
|
|
| |||
| |||
| Така че по същество, на повредени файлове, които са предотвратяване на XP от обувка в момента няма да има значение, тъй като те ще бъдат предоставени от здрав твърд диск на втория компютър. Тогава ще бъде в състояние да имат достъп до всички цели файлове на корупционни карам само чрез Windows Explorer като за нормално? (както и извършване проверка за грешка). (прости ми терминология ...) |
|
| |||
| |||
| Точен, че е на теория и е нормално. Вие сте стартирали Windows разстояние здравословен карам така някакви проблеми или корупция, на втория карам с роби са без значение. Въпреки това, само защото устройството показва в BIOS не означава, че тя ще се показва в Windows, дори и ако той показва в Windows, че може да катастрофа при опит за достъп до него и да получите данните. Това е всичко, на стойност един изстрел, но не ти се надява, аз правя това през цялото време и обикновено карам, който играе по един мъртъв диск. |
|
| |||
| |||
| Съжалявам Дейв аз не виждам публикувате по-горе ..... @ Политическа ... игнорират моя пост |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Windows 95 Сканиране диск и безопасен режим Въпрос | ProudTiger02 | Windows операционни системи | 2 | 17 май 2009 г. 10:53 |
| Как да се стартира по безопасен начин? | Патрик F | Windows операционни системи | 1 | 3 Jul 2008 07:16 |
| Безопасен режим на резолюция гама, но нормален режим е наред ... | Брой Jackula | Windows операционни системи | 5 | 25 Март 2008 11:18 |
| Dual Обувка и безопасен режим | phil66 | Windows операционни системи | 3 | 24 Jan 2008 03:38 |
| Стартиране на Windows в безопасен режим | philipbatten | Изключено Тема Дискусия | 1 | 1-во Nov 2007 03:19 |
| Нишка Инструменти | |
| |