![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Dear all, (Zaprvé, dovolte mi, abych omluvil za to, že další ignorantská "Průměrný Joe", který nikdy nic přispěla k tech fórum v mém životě, ale přesto je zde pláče o pomoc, když jde něco špatně špatně - jsem přísahal, že budu věnovat této fórum pokud někdo může úspěšně pomáhat!) (Dovolte mi rovněž zdůraznit, že ačkoli jsem obecnou představu o tom, co se děje, a může postupovat podle pokynů rozumné dobře, já nejsem velký zejména terminologii.) Za referenční jsem pomocí Dell Dimension 9200 koupil přesně před dvěma lety. V podstatě XP nebude boot, prostý a jednoduchý - a to ani v žádném z bezpečných způsobů, nebo v "poslední známé funkční konfigurace". Můj první přístavu hovor byl Dell Diagnostiky CD, které se stalo s mým systém - Snažil jsem se pomocí stromu problém určit konkrétní test na můj problém. I skončil běží testy pro "Cannot Zavedete OS". Všechno se zdálo pokutu až dosáhl testů pro SATA pevný disk. Důvěru Test prošel ok, ale když follwing zkouška se koná: SATA disk. S / N = S09QJIML911082 - Zařízení Quick check Testování zmrazila, a setkal jsem se follwing zprávy: Fatal Error TNT. 10049: Z komína pufrů, CS: EIP jsou chyby v hodnotách: Chybě v reálném režimu, výjimky / přerušení číslo 0071h Err hodnoty = 0000D100h 000003F9h Příkaz nebo název souboru nebyl rozpoznán Příkaz nebo název souboru nebyl rozpoznán Příkaz nebo název souboru nebyl rozpoznán Příkaz nebo název souboru nebyl rozpoznán Příkaz nebo název souboru nebyl rozpoznán Příkaz nebo název souboru nebyl rozpoznán Příkaz nebo název souboru nebyl rozpoznán Příkaz nebo název souboru nebyl rozpoznán Příkaz nebo název souboru nebyl rozpoznán Příkaz nebo název souboru nebyl rozpoznán Příkaz nebo název souboru nebyl rozpoznán Příkaz nebo název souboru nebyl rozpoznán F: \ DIAGS \ DIM32 \ A1276> Teď, samozřejmě to znamená, že tam je problém s mým pevný disk - něco zkorumpované nebo poškozené. Nicméně, pro kousek mysli, já také běžel Expresní Test že testuje nejdůležitější částí celého systému. Opět platí, že když dosáhl SATA testů, jsem zkušený následující: Kód chyby 0F00: 065D Msg: IDE zařízení selhalo. V self-test selhal čtení část zkoušky. (Já vím, že toto CD je v současné době dva roky prošlé, tak jsem také stáhli nejnovější Diagnostiky souboru pro můj model na webových stránkách podpory společnosti Dell a spálil jej na DVD, nicméně, že DVD se nezdálo být do práce, když jsem se snažil zavést systém můj systém z něj.) OK - doufám, že jsem ještě nikdy nikoho nudit se všemi, ale toto je část, kde jsem hledal nějaké rady. Vím, že nyní očekávat určité úrovně poškození dat (a tedy ztrátě dat), ale chci vědět, co můžu udělat pro minimalizaci tohoto a případně opravte problém. Jsem připraven jít na dálku, než se vzdát a prostě nahradit můj pevný disk. Má někdo doporučit Ultimate Zavádecí CD pro Windows? (http://www.ubcd4win.com), Nebo dokonce žádný dobrý uživatel-přátelské pracovní metody okolo problémů jako je tato, a snaží se získat zpět nezraněný data? Já jsem také doufat, že některé z mých data zůstanou nedotčeny, protože moje oddíly (všechny systémové soubory Windows, a je na C: a většina mých datové soubory uložené na D: Nějakou radu nebo pomoc by ocenili mimo slov ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Při pevné disky nejsou jedinou možností je poslat do laboratoře k opravě.
Pokud je disk detekován, můžete se pokusit software na opravy, ale pokud to nevyplývá, v nastavení systému BIOS v systému Windows nebo žádný software jakéhokoliv druhu opraví hardwarovou chybu. Např.: http://www.datatrack-labs.co.uk/ Volný kolekce, dodávka a citovat. Očekávat, že bude platit £ 150 - £ 500 v závislosti na díly neeeded atd. Nejsem ve spojení s touto společností, ale použít je pro mé zákazníky. Nebo jen získat nový disk a začít znovu. Můj systém: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Ahoj Dave, Díky moc za čas číst, a reagovat na můj problém. Omlouváme se, ale musí mít uvedeno - dělá show v mém bios, a jak zmíněno výše, diagnostické "testu důvěry" projde v pořádku, takže se ví, je to tam (což je myslím dobrá zpráva ...). To je důvod, proč jsem doufal, že bych mohl řadit něco sám. Byl jsem čtení o tom, jak obnovit data pomocí software, který zahrnuje kontrolu konzistence, a věděl, jestli někdo může dát mi žádné platné údaje o tomto (v případě, že je opravdu nejlepší cesta k sstupují ...) Díky znovu. |
|
| |||
| |||
| Dobrý začátek, další věc je odstranit mechaniky a zapněte jej do pracovního stroje, spusťte systém Windows chybové kontroly na to. Nebo pokud si pouze jeden stroj, dostanete novou jednotku, instalaci systému Windows a poté přidat starého disku a kontrolu chyb. Buď jak buď budete potřebovat novou mechaniku as pomocí staré, které již prokázáno zavinění provozovat Windows jen škoda, že víc. |
|
| |||
| |||
| Hmmm .... Musel jsem přemýšlel o tom (já mám jiný počítač jsem si to můžete vyzkoušet), ale byla starost o problémy s kompatibilitou - jak bude jiný počítač "ubytovat" zkorumpovaném disku vedle své původní zdravé jeden, dva samostatné instalace systému Windows pracuje vedle sebe? Díky za trvalou podporu. |
|
| |||
| |||
| Ano, v případě, že disk je zdravý a namontovány správně nastavit v BIOSu atd. to bude fungovat v pohodě. S korupcí a další oken instalovat, je irelevantní, je prostě vidět v Tento počítač jako druhý disk. Poté klikněte pravým tlačítkem myši je to majetek, kontrola chyb, ujistěte se, že opravovat chyby je zaškrtnuto, pak GO. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mohli byste se pokusit odebrat disk, montáž nového a přeinstalací XP.
Poté buď přidejte proudu na náhradní SATA porty nebo ji v externím USB kabiny a zjistěte, zda můžete získat něco z něj. Budete potřebovat novou mechaniku stejně, takže nemáte co ztratit, zkouším. Můj systém: Domů Kompiluje
|
|
| |||
| |||
| Takže v podstatě, poškozené soubory, které mají zabránit XP z zavádení na chvíli nebude záležitost, protože se od zdravých pevný disk o tomto druhém počítači. Potom budu moci mít přístup ke všem souborům na neporušenou zkorumpované řídit jednoduše přes Windows Explorer jako na normální? (jakož i provádění chybu check). (odpusťte mé terminologii ...) |
|
| |||
| |||
| Správně, to je teorie a je obvykle případ. Nacházíte se systémem Windows se zdravou řídit tak žádné problémy nebo korupce na druhém disku slave jsou irelevantní. Nicméně právě proto, že se disk ukazuje ve BIOS neznamená, že se bude zobrazovat ve Windows, i když se ukazuje, ve Windows to může ještě pád při pokusu o přístup k ní a získat data. To je dobré šanci ale doufá, že se vám, já to po celou dobu a běžně disku, který hraje až je mrtvý disk. |
|
| |||
| |||
| Promiň Dave Neviděl jsem váš příspěvek výše ..... @ Politické ... ignore my post |