![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Όλα Αγαπητέ, (Κατ 'αρχάς, επιτρέψτε μου να ζητήσω συγγνώμη για την άγνοια ακόμη ένα "Μέσος Joe" που ποτέ δεν συνεισέφερε τίποτα σε φόρουμ τεχνολογίας στη ζωή μου, αλλά εδώ έρχεται για βοήθεια κλάμα όταν κάτι πάει άσχημα λάθος - έχω ορκιστεί ότι θα δωρίσει σε αυτό το φόρουμ αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει με επιτυχία!) (Επιτρέψτε μου επίσης να τονίσω ότι, αν και έχω μια γενικότερη κατανόηση του τι συμβαίνει και να ακολουθήσετε τις οδηγίες και λογικό, δεν είμαι μεγάλη με ιδιαίτερη ορολογία.) Για αναφορά, είμαι με τη χρήση της Dell Διάσταση 9200 αγόρασε ακριβώς πριν από δύο χρόνια. Βασικά XP δεν θα εκκίνησης, απλό και απλό - δεν ακόμη και σε καμία από τις ασφαλείς τρόπους ή στο "τελευταίες γνωστές και σωστές ρυθμίσεις". Το πρώτο λιμάνι της πρόσκλησης ήταν η Dell Diagnostics CD που συνοδεύει το σύστημά μου - Προσπάθησα χρησιμοποιώντας το πρόβλημα δέντρο να εντοπίσει μια ειδική δοκιμασία για το πρόβλημά μου. Κατέληξα να εκτελούν δοκιμές για "δεν μπορούν να ξεκινήσουν το λειτουργικό σύστημα". Όλα φαινόταν πρόστιμο μέχρι να φτάσει τις δοκιμές για το SATA σκληρό δίσκο. Η εμπιστοσύνη Test περάσει καλά, αλλά όταν το ακόλουθο κείμενο δοκιμή διεξάγεται: SATA δίσκο. S / N = S09QJIML911082 - Device Quick Check Οι δοκιμές πάγωσε, και συνάντησε μήνυμα το ακόλουθο κείμενο: Μοιραίο λάθος TNT. 10049: Από stack buffers, CS: EIP είναι λάθος τιμές: Σφάλμα σε κατάσταση πραγματικής λειτουργίας, εξαιρουμένων / διακόπτουν αριθμό 0071h Err = 0000D100h τιμές 000003F9h Η εντολή ή όνομα αρχείου δεν αναγνωρίζεται Η εντολή ή όνομα αρχείου δεν αναγνωρίζεται Η εντολή ή όνομα αρχείου δεν αναγνωρίζεται Η εντολή ή όνομα αρχείου δεν αναγνωρίζεται Η εντολή ή όνομα αρχείου δεν αναγνωρίζεται Η εντολή ή όνομα αρχείου δεν αναγνωρίζεται Η εντολή ή όνομα αρχείου δεν αναγνωρίζεται Η εντολή ή όνομα αρχείου δεν αναγνωρίζεται Η εντολή ή όνομα αρχείου δεν αναγνωρίζεται Η εντολή ή όνομα αρχείου δεν αναγνωρίζεται Η εντολή ή όνομα αρχείου δεν αναγνωρίζεται Η εντολή ή όνομα αρχείου δεν αναγνωρίζεται F: \ DIAGS \ DIM32 \ A1276> Τώρα, προφανώς, σημαίνει ότι υπάρχει ένα θέμα με το σκληρό δίσκο μου - κάτι διεφθαρμένα ή καταστραφεί. Ωστόσο, για το κομμάτι του μυαλού μου, επίσης, έτρεξε το Express Test δοκιμές ότι τα πιο σημαντικά στοιχεία του όλου συστήματος. Και πάλι, όταν έφτασε η SATA δοκιμές, έζησα το ακόλουθο κείμενο: Λάθος Κωδικός 0F00: 065D Msg: IDE συσκευή απέτυχε. Η αυτόματη δοκιμή απέτυχε να διαβάσετε το τμήμα της δοκιμασίας. (Ξέρω ότι αυτό το CD έχει περάσει δύο χρόνια από σήμερα, γι 'αυτό επίσης το πιο πρόσφατο αρχείο Διαγνωστικά για μοντέλο μου από την ιστοσελίδα υποστήριξης της Dell και να καεί ένα DVD, DVD, ωστόσο, ότι δεν φαίνεται να λειτουργεί όταν προσπάθησα να εκκινήσετε το σύστημά μου από αυτό.) ΟΚ - Ελπίζω να μην βαριέται κανείς με όλα αυτά, αλλά αυτό είναι το μέρος όπου θα ήθελα η συνεργασία μας για μερικές συμβουλές. Ξέρω τώρα να περιμένουμε κάποιο επίπεδο των δεδομένων (και κατά συνέπεια, απώλεια δεδομένων), αλλά θέλουν να ξέρουν τι μπορώ να κάνω για να ελαχιστοποιήσουν αυτό και, ενδεχομένως, τη διόρθωση του προβλήματος. Είμαι διατεθειμένος να πάει εκεί που πρέπει και όχι να αντικαταστήσει μέχρι και μόνο σκληρό δίσκο μου. Υπάρχει κανείς να συστήσει το Ultimate Boot CD για Windows; (http://www.ubcd4win.com) Ή ακόμη και κάθε καλή φιλική προς το χρήστη μεθόδους εργασίας γύρω από προβλήματα όπως αυτό και προσπαθεί να ανακτήσει σώος δεδομένα; Είμαι, επίσης, την ελπίδα ότι κάποια από τα δεδομένα μου, θα παραμείνουν ανεπηρέαστες, επειδή μου κατατμήσεις (με όλα τα αρχεία συστήματος των Windows και είναι στο C: και τα περισσότερα από τα δεδομένα μου, αρχεία που είναι αποθηκευμένα σε D: Κάθε συμβουλή ή βοήθεια θα εκτιμηθεί πέρα από τα λόγια ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Όταν ο σκληρός δίσκος αποτυχία είναι η μόνη επιλογή για την αποστολή τους σε ένα εργαστήριο για επισκευή.
Αν η μονάδα έχει ανιχνευθεί μπορείτε να δοκιμάσετε το λογισμικό για επισκευές, αλλά αν δεν δείξουμε στο BIOS ή στα Windows δεν λογισμικού κάθε τύπου πρέπει να καθορίσει ένα σφάλμα υλικού. EG: http://www.datatrack-labs.co.uk/ Δωρεάν συλλογή, την παράδοση και την παραθέτω. Αναμονή για να πληρώσει £ 150 - £ 500, ανάλογα με τα τμήματα neeeded κ.λπ. Δεν είμαι συνδεδεμένη με την εν λόγω εταιρεία, αλλά τα χρησιμοποιεί για τους πελάτες μου. Ή απλά μια νέα ώθηση και να αρχίσει ξανά. Το σύστημά μου: Hybr! Δ
|
|
| |||
| |||
| Hi Dave, Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο να διαβάσουν και να ανταποκριθεί σε δικό μου πρόβλημα. Συγνώμη, αλλά θα πρέπει να έχει αναφερθεί - ωστόσο δείχνει στο bios μου, και όπως αναφέρεται, τα διαγνωστικά "εμπιστοσύνη δοκιμή" περνάει καλά, ώστε να ξέρει ότι είναι εκεί (η οποία μάλλον αποτελεί καλή είδηση ...). Γι 'αυτό και ελπίζω κάτι τέτοιο θα μπορούσα να είμαι εγώ. Έχω ανάγνωση σχετικά με την ανάκτηση των δεδομένων με χρήση του λογισμικού που αφορά τον έλεγχο της συνέπειας, και αναρωτιέται κανείς αν μπορεί να μου δώσει οποιαδήποτε έγκυρη πληροφορίες για αυτό (εάν πράγματι αυτή είναι η καλύτερη οδός για να μείνει ...) Ευχαριστώ και πάλι. |
|
| |||
| |||
| Καλή αρχή, επόμενο είναι να αφαιρέσετε το δίσκο και τοποθετήστε το σε ένα μηχάνημα εργασίας, στη συνέχεια, εκτελέστε το Windows σφάλμα ελέγχου σε αυτό. Ή εάν έχετε μόνο ένα μηχάνημα, έχετε ένα νέο δίσκο, εγκαταστήστε τα Windows, στη συνέχεια, προστίθενται τα παλαιά οδήγησης και έλεγχο σφαλμάτων. Ούτως ή άλλως χρειάζεται ένα νέο δίσκο που χρησιμοποιούν το παλιό που έχει ήδη αποδειχθεί υπαιτιότητα να τρέχει Windows θα καλύπτονται μόνον οι ζημίες περισσότερο. |
|
| |||
| |||
| Hmmm .... Είχα σκεφτεί να κάνει αυτό το (έχω άλλον υπολογιστή μπορώ να δοκιμάσει αυτή και μετά), αλλά ανησυχούν για θέματα συμβατότητας - πώς θα άλλον υπολογιστή "φιλοξενήσει" ένα διεφθαρμένο σκληρό δίσκο μαζί με την αρχική υγιή, με δύο χωριστές εγκαταστάσεις των Windows εργασίας παράλληλα με κάθε άλλη; Ευχαριστούμε για τη συνεχιζόμενη υποστήριξη. |
|
| |||
| |||
| Ναι, αν η μονάδα έχει τοποθετηθεί σωστά και υγιεινά, που δημιουργήθηκε το BIOS κτλ αυτό θα λειτουργήσει καλά. Αφού η διαφθορά και η άλλη εγκατάσταση των Windows είναι άσχετο, θα δείτε μόνο στο My Computer ως δεύτερο δίσκο. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο δικαίωμα αυτό, ιδιοκτησίας της, τον έλεγχο σφάλματος, βεβαιωθείτε ότι καθορίζει το σύστημα αρχείων λάθη είναι επιλεγμένο, τότε GO. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Μπορείτε να δοκιμάσετε την άρση της οδήγησης, την τοποθέτηση ενός νέου και επανεγκατάσταση XP.
Στη συνέχεια, είτε την προσθήκη ρεύματος σε ανταλλακτικά SATA λιμάνι ή η θέση τους σε ένα εξωτερικό περίβλημα USB και δείτε αν μπορείτε να ανακτήσετε τίποτα από αυτήν. Θα χρειαστεί μια νέα ώθηση σε όλες τις περιπτώσεις, έτσι δεν έχετε τίποτε να χάσετε κατά την προσπάθεια. Το σύστημά μου: Αρχική Κατασκευάστηκε
|
|
| |||
| |||
| Ουσιαστικά λοιπόν, τα κατεστραμμένα αρχεία που εμποδίζουν την εκκίνηση XP από τη στιγμή που δεν θα το θέμα, γιατί θα πρέπει να παρέχονται από την υγιή σκληρό δίσκο σε αυτό το δεύτερο υπολογιστή. Τότε θα είμαι σε θέση να έχουν πρόσβαση σε όλα ανέπαφα τα αρχεία του δίσκου απλώς διεφθαρμένη μέσω του Windows Explorer όπως στο κανονικό; (καθώς και ένα λάθος που εκτελεί έλεγχο). (συγχωρέστε μου την ορολογία ...) |
|
| |||
| |||
| Σωστός, αυτή είναι η θεωρία και είναι συνήθως η υπόθεση. Εκτέλεση των Windows από ένα υγιές οδήγησης, ώστε τυχόν προβλήματα ή της διαφθοράς, για τη δεύτερη εξαρτημένη μονάδα δίσκου είναι άσχετο. Ωστόσο, μόνο και μόνο επειδή η μονάδα δείχνει στο BIOS δεν σημαίνει ότι θα δείτε στα Windows, ακόμα και αν δείχνει στα Windows μπορεί ακόμη δυστύχημα, όταν προσπαθείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτή και τα δεδομένα. Αυτό είναι όλα αξίζει ένα στιγμιότυπο, αλλά δεν θα σας μέχρι ελπίδες, να κάνω αυτό όλη την ώρα και συνήθως μια μονάδα δίσκου που παίζει είναι μία νεκρή οδήγησης. |
|
| |||
| |||
| Dave συγγνώμη δεν είδα την ανάρτησή σας πάνω ..... Πολιτικά @ ... ignore μου |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Windows 95 Scan Disk και ασφαλή λειτουργία των Ερωτήσεων | ProudTiger02 | Λειτουργικά συστήματα Windows | 2 | 17η Μαΐου 2009 10:53 |
| Τρόπος εκκίνησης σε ασφαλή λειτουργία; | Patrick F | Λειτουργικά συστήματα Windows | 1 | 3η Ιουλ 2008 07:16 |
| Ασφαλή λειτουργία από ψήφισμα φάσμα, αλλά η κανονική λειτουργία είναι ωραία ... | Μετρήστε Jackula | Λειτουργικά συστήματα Windows | 5 | 25 Μαρ 2008 11:18 |
| Dual Boot και ασφαλούς λειτουργίας | phil66 | Λειτουργικά συστήματα Windows | 3 | 24 Ιαν 2008 03:38 |
| Εκκίνηση των Windows σε ασφαλή λειτουργία | philipbatten | Off Topic Συζήτηση | 1 | 1η Νοεμβρίου 2007 03:19 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |