kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Drives & Removable Media

Register

A Windows XP nem indul, még csökkentett módban - Merevlemez hiba

Reply

Téma eszközök
Old Szeptember 1, 2008, 05:43
Donor Group

Default A Windows XP nem indul, még csökkentett módban - Merevlemez hiba

Dear All,

(Először is engedje meg, hogy bocsánatot kérjen, amiért még egy tudatlan "Average Joe", aki még soha nem járult hozzá semmit a tech fórumot az életemben, de idejön segítségért kiált, ha valami rosszul megy rosszul - Én esküszöm, hogy én is adományoz erre fórum, ha valaki sikeresen segíteni!)

(Let me azt hangsúlyozza, hogy bár van egy általános ismerete, hogy mi folyik, és kövesse az instrukciókat is elfogadható, nem vagyok nagy különös terminológiát.)

Az előzetes döntéshozatalra utaló Én használ egy Dell Dimension 9.200 vásárolt pontosan két évvel ezelőtt.

Alapvetően XP nem indul, sima és egyszerű - még minden a biztonságos szállítási módok közötti vagy a "legutolsó helyes konfiguráció".

Az én első kikötő volt a Dell Diagnostics CD-t kapott az én-m rendszer - Próbáltam használ a probléma fa pontosan egy konkrét vizsgálatot az én problémám. Így végül futás tesztek "Nem az OS Boot".

Mindent látszott, amíg elérte a szükséges vizsgálatok SATA merevlemez. A bizalmi Test elmúlt ok, de amikor a következő rendelkezés lép vizsgálat zajlott le:

SATA merevlemez. S / N = S09QJIML911082 - Device Quick Check

A vizsgálati megdermedt, és én találkozott az üzenetet a következő rendelkezés lép:

Végzetes hiba TNT. 10.049: Elfogyott a verem pufferek, CS: EIP-nél van hiba értékei:
Hiba történt a valós módban, kivéve / megszakítás száma 0071h
Err értékek = 0000D100h 000003F9h
Parancs vagy fájlnév nem ismeri fel
F: \ DIAGS \ DIM32 \ A1276>

Nos, ez nyilvánvalóan azt jelenti, hogy egy olyan kérdés, az én merevlemez - valami hibás vagy sérült. Azonban a darab előtt tartva, én is futott az Express Vizsgálati hogy a vizsgálatok a legfontosabb összetevői az egész rendszert.
Ismét, amikor elérte a SATA-tesztek, megtapasztaltam a következőket:

Hibakód 0F00: 065D
Msg: IDE eszköz nem sikerült. Az önteszt nem az olvasott része a tesztet.

(Tudom, hogy ez a CD már két éve elavult, így én is letölthető a legújabb diagnosztika fájlt a saját modelljét a Dell támogatási weboldalán és felégették azt egy DVD-t, azonban, hogy a DVD nem mûködik, amikor megpróbáltam boot az én-m rendszer is.)

OK - Remélem, nem unatkozott senki, hogy az összes, de ez az a rész, ahol én vagyok, keresem néhány tanácsot. Most már tudom, hogy számíthat az adatok valamilyen szintű korrupció (és így, adatvesztés), de szeretném tudni, mit tehetek, hogy minimalizálja ezt, és esetleg a probléma kiküszöbölésére. Kész vagyok menni a távolság nem adja fel, és csak az én helyére merevlemezt.

Van valakinek ajánlom az Ultimate Boot CD for Windows? (http://www.ubcd4win.com), Vagy akár minden jó felhasználó-barát munkamódszerek körüli problémákat, mint ezt, és küzdenek sértetlen adatokat?

Én is reméltem, hogy bizonyos adataimat érintetlen marad, mivel az én partíciót (az összes Windows és rendszer fájlokat, hogy a C: és a legtöbb az adataimat tárolt fájlokat a D:

Bármilyen tanácsot vagy segítséget is lehetne értékelni a szavakon túl ...
Old Szeptember 1, 2008, 05:59
Administrator Group

Amikor a merevlemez nem az egyetlen lehetőség az, hogy elküldi azokat a laborban a javításra.

Ha a meghajtó érzékel kipróbálhatja szoftver javításokat, de ha nem mutatja a BIOS és a Windows nem kell szoftvert bármilyen típusú rögzíti a hardver hiba.

EG: http://www.datatrack-labs.co.uk/

Ingyenes gyűjtés, szállítás és árajánlatot. Remélik, hogy fizetni £ 150 - £ 500 attól függően, hogy alkatrészek neeeded stb

Én nem kapcsolt ezzel a céggel, de nem használják azokat a saját ügyfeleinek.

Vagy csak kap egy új meghajtót és újrakezdeni.

My System: Hybr! D

Processzor (ok):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Alaplap:
HP nForce 560
RAM memória:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafikus kártya (k):
Nvidia 7150M integrált Onboard
Hangkártya:
5,1 Onboard integrált
Merevlemez (ek):
250GB 5400rpm SATA300
Optikai meghajtó (k):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / tápegység:
Stock HP
Hűtés:
Stock HP
Hálózat / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ok):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operációs rendszer (ek):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Szeptember 1, 2008, 06:25
Donor Group

Szia Dave,

Köszönöm, hogy vette a fáradságot, olvas és válaszol a probléma.

Sajnálom, meg kellett volna említeni - ez mutatja az én BIOS-t, és mint említettük, a diagnosztikai "bizalom teszt" rendben halad, tehát tudja, hogy ott van (ami azt hiszem, ez jó hír ...). Ezért Remélem tudtam rendezni valamit magamnak.

Már olvastam, hogyan lehet visszaállítani az adatokat olyan szoftver segítségével, amely magában foglalja a konzisztencia-ellenőrzés, és arra gondoltam, ha valaki tud mondani nekem bármelyik érvényes információk erről (ha valóban ez a legjobb út lemegy ...)

Köszönet újra.
Old Szeptember 1, 2008, 06:31
Administrator Group

Jó kezdet, a következő dolog az, hogy távolítsa el a meghajtót és dugja be egy működő gépet, majd futtassa a Windows hibaellenőrzéshez rajta.

Vagy ha csak egy gép, kap egy új meghajtót, a Windows telepítéséhez, majd adjuk hozzá a régi meghajtót és hiba ellenőrzés.

Bárhogy is szüksége van egy új meghajtót használ, mint a régi, már bebizonyította, hogy a hiba a Windows futtatásához csak kár, hogy tovább.
Old Szeptember 1, 2008, 06:50
Donor Group

.... Hmm Azt hittem, hogy mindezt (amit még egy számítógép, amit kipróbálhatja ezt), de aggódott kompatibilitási problémákat - hogyan lesz egy másik számítógépre "befogadni" a korrupt merevlemez mellett az eredeti egészséges egy, két külön telepített Windows dolgozó egymás mellett?

Köszönöm a folyamatos támogatást.
Old Szeptember 1, 2008, 06:52
Administrator Group

Igen, ha a meghajtó egészséges és felszerelni helyesen létrehozott, a BIOS-ban, stb ez jól működik.

Miután a korrupció és más Windows telepítés nem releváns, akkor csak megjelenik a Sajátgép ablakban, mint második meghajtót.

Ezután jobb egérgombbal kattintson rá, ingatlan, hiba ellenőrzés, győződjön meg arról, fix fájlrendszer hiba van jelölve, akkor GO.
Old Szeptember 1, 2008, 06:57
Donor Group

Lehet próbálja meg eltávolítani a meghajtót szerelnek fel egy újat és újratelepítése XP.

Ezután adjuk hozzá a jelenlegi meghajtót egy tartalék SATA port vagy tedd a külső USB-kamra, hátha tud letölteni semmit belőle. Szüksége lesz egy új meghajtót amúgy is, így semmit sem veszít azzal, hogy megpróbálja.

My System: Home Testfelépítés

Processzor (ok):
AMD 64 x 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Alaplap:
Asus M2V Rev 1.
RAM memória:
4GB (3.25gb látható)
Grafikus kártya (k):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Hangkártya:
5,1 Reatek On-Board
Merevlemez (ek):
250 GB SATA és 400gb SATA
Optikai meghajtó (k):
Pioneer 110 x 2
Case / tápegység:
Raktár / 550W Silent
Hűtés:
Állomány
Hálózat / Internet:
10/100 Nic / 20MB Virgin Cable
Monitor (ok):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WS
Operációs rendszer (ek):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old Szeptember 1, 2008, 06:59
Donor Group

Tehát lényegében a sérült fájlokat, amelyek megakadályozzák XP indítás pillanatában nem számít, mert ezek által biztosított egészséges merevlemez ennek a második számítógépet. Akkor tudok majd, hogy minden ép fájlokat a korrupt meghajtó egyszerűen a Windows Intézőben, mint egy normális? (valamint végző hiba ellenőrzés).

(Bocsássa meg terminológia ...)
Old Szeptember 1, 2008, 07:06
Administrator Group

Helyes, ez az elmélet, és általában ez a helyzet.

Futtatja a Windows ki egy egészséges meghajtót, tehát minden olyan problémák, vagy a korrupció, a második slave meghajtó nem mérvadó.

Mindazonáltal, csak azért, mert a meghajtó azt mutatja, a BIOS nem jelenti azt, hogy megjelenik a Windows, akkor is, ha bizonyítja, hogy a Windows összeomlik, ha továbbra is megpróbál hozzáférni, és kap az adatokat.

Ez az egész megér egy lövés, de nem érted a reményt, én ezt minden alkalommal és általában a meghajtó, amely lejátssza fel egy halott hajt.
Old Szeptember 1, 2008, 07:08
Donor Group

Sajnálom Dave nem láttam a post felett .....
Politikai @ ... figyelmen kívül a hozzászólásomat
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Windows 95 Scan Disk és Safe Mode kérdés ProudTiger02 A Windows operációs rendszerek 2 17. május 2009 10:53
Hogyan indítható csökkentett módban? Patrick F A Windows operációs rendszerek 1 3. július 2008 07:16
Csökkentett módban a felbontás körét, de normál módban is fine ... Gróf Jackula A Windows operációs rendszerek 5 25. március 2008 11:18
Dual Boot és Safe Mode phil66 A Windows operációs rendszerek 3 24. január 2008 03:38
Indítás a Windows csökkentett módban philipbatten Off Topic Discussion 1 1. november 2007 03:19
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.