![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | שרשרת כלים |
|
| |||
| |||
| Dear All, (ראשית, הרשה לי להתנצל על היותך עוד בור "ממוצע של ג 'ו", אשר מעולם לא תרמו דבר א Tech פורום בחיים שלי, עדיין בוכה כאן בא לעזרה כאשר משהו רע עובר לא בסדר - יש לי Sworn כי אני לתרום את זה פורום אם מישהו יכול לעזור בהצלחה!) (תן לי גם emphasise כי, למרות שיש לי הבנה כללית של מה קורה והוא יכול לעקוב אחר ההוראות סביר טוב, אני לא גדול במיוחד עם המינוח). לקבלת הפניה, אני משתמש Dell ממד 9200 קניתי בדיוק לפני שנתיים. בעיקרון XP לא האתחול, רגיל ופשוט - אפילו לא בכל המצבים של בטוח או ב "Last Known Good Configuration". אזור הנמל הראשון של השיחה היה דל אבחון תקליטור זה בא עם המערכת שלי - אני ניסיתי את הבעיה באמצעות עץ מסוים כדי לאתר במדויק את הבעיה עבור הבדיקה. אני מפעיל את המבחנים הסתיימה עבור "אין אפשרות אתחול מערכת ההפעלה". הכל נראה בסדר עד שהוא הגיע בדיקות של כונן קשיח SATA. בחן את הביטחון עבר בסדר, אבל כאשר הבדיקה follwing היה מתרחש: דיסקים SATA. S / N = S09QJIML911082 - ההתקנים מהיר בדוק הבחינה froze, ואני נתקל follwing את ההודעה: שגיאה חמורה TNT. 10049: אין מחסנית buffers, CS: EIP נמצאים ערכי השגיאה: אירעה שגיאה אמיתי מצב חריג / ההפרעה מספר 0071h לשגות ערכים = 0000D100h 000003F9h פקודה או שם הקובץ לא מזוהה פקודה או שם הקובץ לא מזוהה פקודה או שם הקובץ לא מזוהה פקודה או שם הקובץ לא מזוהה פקודה או שם הקובץ לא מזוהה פקודה או שם הקובץ לא מזוהה פקודה או שם הקובץ לא מזוהה פקודה או שם הקובץ לא מזוהה פקודה או שם הקובץ לא מזוהה פקודה או שם הקובץ לא מזוהה פקודה או שם הקובץ לא מזוהה פקודה או שם הקובץ לא מזוהה F: \ DIAGS \ DIM32 \ A1276> עכשיו, מן הסתם זה אומר שיש בעיה עם כונן קשיח - משהו פגום או פגום. עם זאת, עבור חתיכת דעתך, אני גם רץ אקספרס בחן את הבדיקות, כי רוב מכריע של רכיבים של המערכת כולה. שוב, כאשר זה הגיע SATA בדיקות, אני חוויתי את הדברים הבאים: קוד שגיאה 0F00: 065D הודעה: התקן IDE נכשל. הבדיקה העצמית נכשלה לקרוא את החלק של הבדיקה. (אני יודע כי כעת הוא תקליטור זה שנתיים לא מעודכנת, אז גם להוריד את הקובץ העדכנית אבחון שלי מודל של אתר התמיכה של Dell ו צרוב את זה בדיסק DVD, ה-DVD, עם זאת, לא נראה לעבוד כאשר ניסיתי אתחול את זה מהמערכת). בסדר - אני מקווה שאני לא משועמם מישהו עם כל זה, אבל זה הקטע שבו אני מחפש עצה. אני יודע עכשיו לצפות בנתונים מסוימים רמת שחיתות (ובכך, אובדן נתונים), אבל רוצה לדעת מה אני יכול לעשות כדי להקטין את זה ואפשרות לתקן את הבעיה. אני מוכן ללכת את המרחק ולא ויתרנו ופשוט להחליף את הכונן הקשיח. האם מישהו ממליץ על Ultimate Boot CD for Windows? (http://www.ubcd4win.com) או אכן טוב ידידותי למשתמש שיטות עבודה סביב בעיות כאלה ולנסות לשחזר נתונים unharmed? אני גם מקווה כי חלק הנתונים שלי יישאר מעושה בגלל המחיצות שלי (עם כל מערכת הקבצים של Windows ו להיות ב-C: שלי וחלק קבצי הנתונים המאוחסנים על D: כל עצה או עזרה יהיה ךיתורעה מעבר למילים ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| כוננים קשיחים להיכשל כאשר רק את האפשרות לשלוח אותם מעבדה לתיקון.
אם הוא זיהה את הכונן אתה יכול לנסות את התוכנה מתקנת על זה, אבל אם הוא אינו מציג את ה-BIOS או ב-Windows של התוכנה לא יהיה כל סוג של חומרה לתקן פגם. לדוגמא: http://www.datatrack-labs.co.uk/ אוסף חינם, משלוח ו ציטוט. מצפה לשלם £ 150 - £ 500 בהתאם neeeded חלקים וכו ' אני לא קשור עם חברה זו, אך כן משתמשים בהם עבור הלקוחות שלי. או פשוט לקבל כונן חדש ולהתחיל מחדש. המערכת שלי: Hybr! ד
|
|
| |||
| |||
| היי דייב, תודה רבה על שהקדשת מזמנך כדי לקרוא ולהגיב על הבעיה שלי. סליחה, צריך שהוזכר - זה מזכיר לי להראות BIOS, וכן כאמור, את האבחון "מבחן אמון" עובר טוב, ולכן הוא יודע שזה שם (אשר אני מניח חדשות טובות ...). לכן אני מקווה שאני יכול למיין משהו בעצמי. אני כבר קוראים על אופן שחזור נתונים באמצעות תוכנה אשר כוללת בדיקת עקביות, והיא תוהה אם מישהו יכול לתת לי שום מידע על זה חוקי (אם כי היא אכן את המסלול הטוב ביותר לרדת ...) שוב תודה. |
|
| |||
| |||
| התחלה טובה, היא הדבר הבא כדי להסיר את הכונן ואת תקע אותו לתוך מכונת עבודה, ולאחר מכן להפעיל את Windows בדיקת שגיאות על זה. או אם יש רק מכונה אחת, לקבל הכונן החדש, יש להתקין את Windows ולאחר מכן להוסיף את הכונן הישן ו השגיאה לבדוק. כך או כך אתה צריך כונן חדש בשם משתמש הישן, אחד שכבר הוכיחו פגם כדי להפעיל את Windows נזק זה יהיה רק יותר. |
|
| |||
| |||
| Hmmm .... היו לי בערך חשבתי לעשות את זה (יש לי במחשב אחר אני יכול לבדוק את זה ב), אך היה מודאג לגבי בעיות תאימות - כיצד מחשב אחר "להתאים" א מושחתים לצד הכונן הקשיח המקורי שלו בריאה אחת, עם שתי התקנות נפרדות של Windows לעבוד לצד כל אחד אחר? תודה על תמיכתך המתמשכת. |
|
| |||
| |||
| כן, אם הכונן הוא בריא מצויד כהלכה, הגדר ב-BIOS וכו 'זה יעבוד בסדר. קיומו של שחיתות ועוד להתקין Windows אינה רלוונטית, היא פשוט להופיע במחשב שלי בתור כונן השני. לאחר מכן אתה לוחץ עליו זכות, של רכוש, בדיקת שגיאות, ודא לתקן שגיאות מערכת קבצים היא נבדקת, ולאחר מכן ללכת. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אתה יכול לנסות להסיר את הכונן, מדידה חדשה או התקנה מחדש של XP.
גם לאחר מכן להוסיף את הכונן הנוכחי של חילוף יציאת SATA או לשים אותו חיצוני USB קרפיף ולראות אם אתה יכול לדלות ממנו שום דבר. תצטרך כונן חדש, בכל מקרה, כך שאין לך דבר להפסיד לפי ניסיון. המערכת שלי: בניית הבית
|
|
| |||
| |||
| אז למעשה, את קבצים פגומים, כי הם מונעים מתוך XP באתחול בשלב זה לא משנה, משום שהם יהיו בריאים שמספק את זה על הכונן הקשיח במחשב השני. אז אני יוכל לגשת לכל הקבצים ללא פגע על הכונן פגום פשוט דרך סייר Windows בהתאם רגיל? (כמו גם ביצוע שגיאה המחאה). (סלח לי את המינוח ...) |
|
| |||
| |||
| נכון, כי היא התיאוריה היא בדרך כלל את המצב. אתה מפעיל את Windows מחוץ בריאה לנהוג כך בעיה כלשהי, או שחיתות על הכונן השני שפחה אינן רלוונטיות. עם זאת, רק בגלל הכונן מציגה את ה-BIOS אינו מתכוון זה יופיעו ב-Windows, גם אם הוא מראה את זה ב-Windows עדיין עשויות לקרוס כאשר אתה מנסה לגשת אליו ולקבל את הנתונים. זה שווה כל זריקה, אבל אין לך את התקוות, אני עושה את זה כל הזמן, בדרך כלל כונן זה משחק של הכונן הוא מת. |
|
| |||
| |||
| דייב מצטער שאני לא רואה את ההודעה הנ"ל ..... @ פוליטיים ... להתעלם שלי לכתוב |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| סריקת דיסק של Windows 95 ו מצב בטוח שאלה | ProudTiger02 | מערכות ההפעלה Windows | 2 | -17 במאי 2009 10:53 |
| כיצד לבצע אתחול במצב בטוח? | פטריק F | מערכות ההפעלה Windows | 1 | 3rd יולי 2008 07:16 |
| מצב בטוח מחוץ לטווח הפתרון, אבל בדרך כלל מצב זה בסדר ... | ספירה Jackula | מערכות ההפעלה Windows | 5 | 25 מרץ 2008 11:18 |
| Dual Boot ואת מצב בטוח | phil66 | מערכות ההפעלה Windows | 3 | 24 ינואר 2008 03:38 |
| הפעלת Windows במצב בטוח | philipbatten | דיון Off topic | 1 | ב -1 בנובמבר 2007 03:19 |
| שרשרת כלים | |
| |