![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Dear All, (Pirma, leiskite man atsiprašyti už tai, kad dar vienas nežino "vidutinis Joe", kuris niekada nieko prisidėjo prie technologijų forumas mano gyvenime, bet ateina čia verkti dėl pagalbos, kai kas nors blogai negerai - Aš prisiekiu, kad būsiu Paremkite šį forumas, jei kas nors gali sėkmingai padėti!) (Taip pat norėčiau pabrėžti, kad, nors turiu turėti bendrą supratimą apie tai, kas vyksta, ir gali sekti nurodymus pagrįstą gerai, aš nesu didelis, ypač terminologija). Dėl informacijos, aš naudoju Dell Dimension 9.200 nusipirkau lygiai prieš dvejus metus. Daugiausiai XP negali paleisti, lygumų ir paprasta - net bet saugiai rūšių arba "paskutinės žinomos geros konfigūracijos". Mano pirmasis uostas buvo Dell diagnostika CD, atėjo su savo sistema - Bandžiau naudojant problema medį tiksliai specialiam bandymui mano problema. I ended up rodyti tyrimai "Cannot boot OS". Viskas atrodo gerai, kol ji pasiekė dėl SATA Hard Drive testų. Tikrinimo praėjo gerai, bet kai follwing tyrimas buvo vykdomas: SATA diską. S / N = S09QJIML911082 - Device Quick Check Bandymai įšaldė, ir aš, su kuriomis susiduria follwing pranešimas: Fatal Error TNT. 10.049: Iš kamino buferiai, CS: EIP yra klaidos reikšmių: Įvyko klaida realiuoju režimu, išskyrus / pertraukti numeris 0071h Klaidos vertybėmis = 0000D100h 000003F9h Komanda ar failo pavadinimą neatpažintas Komanda ar failo pavadinimą neatpažintas Komanda ar failo pavadinimą neatpažintas Komanda ar failo pavadinimą neatpažintas Komanda ar failo pavadinimą neatpažintas Komanda ar failo pavadinimą neatpažintas Komanda ar failo pavadinimą neatpažintas Komanda ar failo pavadinimą neatpažintas Komanda ar failo pavadinimą neatpažintas Komanda ar failo pavadinimą neatpažintas Komanda ar failo pavadinimą neatpažintas Komanda ar failo pavadinimą neatpažintas F: \ DIAGS \ DIM32 \ A1276> Dabar akivaizdu, kad tai yra su mano kietajame diske problema - kažkas sugadinta ar pažeista. Tačiau Piece of Mind, aš taip pat vyko Express bandymas, bandymų svarbiausi komponentai visa sistema. Vėlgi, kai jis pasiekė SATA testai, I experienced the following: Klaidos kodas 0F00: 065D Msg: IDE įrenginys nepavyko. Self-testas nepavyko skaityti dalį tyrimas. (Žinau, kad šis CD yra dabar du metus pasenusi, todėl aš taip pat atsisiuntė naujausią diagnostika failas mano modelis iš Dell Support svetainėje ir sudegino jį į DVD, tačiau tai DVD neatrodė dirbti, kai aš bandžiau paleisti Mano sistema nuo jos.) Gerai - Tikiuosi aš ne nuobodu, kam visa tai, bet tai yra dalis, kurioje Aš ieškau keletas patarimų. Žinau, dabar tikėtis, kad kai kurie iš duomenų korupcijos lygį (ir tokiu būdu, duomenų praradimo), bet noriu žinoti, ką aš galiu padaryti, siekiant sumažinti šiame ir potencialiai išspręsti problemą. Esu pasirengęs pereiti atstumas, o ne mesti ir tiesiog pakeisti kietąjį diską. Does anybody rekomenduoti Ultimate Boot CD for Windows? (http://www.ubcd4win.com) Ar bet kokį gerą patogią darbo metodus aplink problemų, kaip tai ir bando atgauti mažiau sužalotus duomenis? Aš taip pat tikiuosi, kad kai kurie mano duomenys nesikeičia, nes į mano skyrių (su visomis "Windows" ir sisteminius failus stovint ant D: ir labiausiai savo duomenų rinkmenų saugomi D: Bet patarimo ar pagalbos būtų dėkingi už žodžius ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kai diskų nesugeba tik galimybė siųsti juos į remonto Lab.
Jei diskas yra nustatyta galite išbandyti programinės įrangos remontas, bet jei jis neįrodo, jūsų kompiuterio BIOS arba Windows ne bet kokio tipo programinės įrangos bus nustatyti įrangos gedimas. EG: http://www.datatrack-labs.co.uk/ Laisvas surinkimo, pristatymo ir citata. Tikėtis, kad mokėti 150 £ - priklausomai nuo dalių neeeded ir tt 500 £ Aš nesu susijęs su šia kompanija, tačiau tai juos naudoti savo klientams. Arba tiesiog gauti naują diską ir pradėti iš naujo. Mano sistema: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Hi Dave, Labai ačiū, kad radote laiko ją perskaityti ir atsakyti į mano problemą. Atsiprašome, turėtų būti paminėta - ji rodo mano BIOS, kaip minėta, diagnostinių "pasitikėjimo tyrimas" pereina Gerai, kad jis žino, jis ten (kurie manau yra gera žinia ...). Štai kodėl aš tikiuosi galiu Rūšiuoti kažką sau. I've been reading about, kaip atkurti duomenis, naudojant programinę įrangą, kuri apima nuoseklumo tikrinimas ir buvo įdomu, jei kas gali duoti man kokių nors svarbių informacijos apie tai (jei tai iš tiesų yra geriausias būdas nusileisti žemyn ...) Thanks again. |
|
| |||
| |||
| Gera pradžia, Kitas dalykas yra pašalinti diską ir prijungti jį į darbo mašina, tada paleiskite Windows klaidų tikrinimas jį. Arba, jei turite tik viena mašina, gauti naują diską, įdiekite "Windows pridėkite senas vairuoti ir klaidos patikrinimas. Bet kuriuo atveju jums reikės naują diską, kaip naudojant senąjį, jau įrodyta kaltė paleisti Windows bus vienintelė žala, ji daugiau. |
|
| |||
| |||
| Hmmm .... Aš maniau apie tai padaryti (aš turiu kitą kompiuterį, galiu tai patikrinti m.), tačiau nerimauja dėl suderinamumo problemų - kaip bus kitą kompiuterį "tilptų" sugadinti kietajame diske kartu su savo originalaus sveiko vieną, du atskiri įrenginiai Windows darbo viena šalia kitos? Dėkojame už nuolatinį palaikymą. |
|
| |||
| |||
| Taip, jei diskas yra sveika ir sumontuota teisingai, įsteigtas BIOS ir tt ji dirbs gerai. Atsižvelgdama korupciją ir kitą Windows įdiegti, yra nereikšmingas, jis tiesiog bus rodomi "My Computer" kaip antra diską. Tada paspauskite ją dešiniuoju pelės, turto, klaidų tikrinimas, įsitikinkite, kad ištaisyti klaidas sistemos yra tikrinama, paskui grįžti. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Galite pabandyti pašalinti vairuoti, montavimo nauja ir diegti XP.
Tada arba pridėti esamą disko atsarginių SATA uosto arba įdėti į išorinį USB kamerą ir išsiaiškinti, ar jūs galite gauti ką nors iš jo. Jums reikės naują diską anyway, taigi jūs neturite ką prarasti bando. Mano sistema: Pagrindinis Modifikacija
|
|
| |||
| |||
| Taigi, iš esmės, sugadintų failų, kurie neleidžia XP paleidimo metu bus nesvarbu, nes jie bus pateikta sveiką kietąjį diską nuo šio antro kompiuterio. Tada aš galėsiu naudotis visais nepaliestas failus sugadintas diskas tiesiog per Windows Explorer, kaip įprasta? (taip pat atlieka klaida patikrinti). (atleisk man terminija ...) |
|
| |||
| |||
| Teisingai, kad yra teorija ir paprastai. Jūs naudojate Windows off sveikas vairuoti tiek, jokių problemų ar korupcija antra slave diskas yra nereikšmingi. Tačiau vien todėl, kad disko rodo į BIOS, nereiškia, kad bus rodomas "Windows", net jeigu jis įrodo, kad Windows dar gali gedimų, kai bandote ja naudotis ir gauti duomenis. Tai yra labai patogi, bet ne jums tikisi iki, aš tai visą laiką ir paprastai diską, kuris vaidina ne yra miręs vairuoti. |
|
| |||
| |||
| Atsiprašome Dave Nemačiau Jūsų pranešimas aukščiau ..... @ Politikos ... ignoruoti žinutės |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Windows 95 "Scan Disk ir Safe Mode Klausimas | ProudTiger02 | Windows "operacinės sistemos | 2 | Gegužė 17, 2009 10:53 |
| Kaip įkelti į safe mode? | Patrick M | Windows "operacinės sistemos | 1 | 3 liepa 2008 07:16 |
| Safe Mode iš rezoliucija diapazonas, bet įprastu režimu, yra puiku ... | Count Jackula | Windows "operacinės sistemos | 5 | Kovas 25, 2008 11:18 |
| Dual Boot ir Safe Mode | phil66 | Windows "operacinės sistemos | 3 | 24 sausis 2008 03:38 |
| Starting Windows "Safe Mode | philipbatten | Off Topic Discussion | 1 | 1 lapkritis 2007 03:19 |
| Temos įrankiai | |
| |