mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > Drives & Removable Media

Register

Windows XP Will Not Boot, pat ne Safe Mode - Cietais disks vaina

Reply

Thread Tools
Old 1 septembris 2008, 05:43
Donors Group

Default Windows XP Will Not Boot, pat ne Safe Mode - Cietais disks vaina

Dear All,

(Pirmkārt, ļaujiet man atvainojas par to vēl vienu nezinošs "Average Joe", kuri nekad nav veicinājis neko tehnoloģiju forums, manu dzīvi, tomēr šeit atnāk raudāšana, lai saņemtu palīdzību, ja kaut kas ir slikti nepareizi - es esmu zvērināts ka es ziedot šim forumu, ja kāds var sekmīgi palīdzēt!)

(Atļaušos arī uzsvērt, ka, lai gan man ir vispārēja izpratne par to, kas notiek, un var sekot instrukcijām saprātīgu labi, es neesmu liels īpaši terminoloģijā.)

Prejudiciālu nolēmumu, es lietoju Dell Dimension 9.200 iegādājies tieši pirms diviem gadiem.

Būtībā XP nebūs boot, skaidri un vienkārši - pat ne kādu drošu veidu vai "pēdējo zināmo labo konfigurāciju.

Mana pirmā osta bija Dell Diagnostics CD, kas nāca ar manu sistēmu - es mēģināju izmantot problēmas koku precīzi īpaši testi attiecībā uz manu problēmu. I beidzās braukšanas testos "Can't Boot OS".

Viss šķita naudas sodu līdz tas sasniedza uz SATA Hard Drive testu. Uzticēšanās Test pagājis ok, bet kad follwing tests notiek:

SATA diska. S / N = S09QJIML911082 - Device Quick Check

Testēšanas iesaldēja, un man radās follwing ziņu:

Fatal Error TNT. 10.049: Out of stack buferiem, CS: EIP ir kļūdu vērtības:
Kļūda reālajā režīmā, izņemot / pārtraukt numurs 0071h
Grēkot vērtības = 0000D100h 000003F9h
Komandu vai faila nosaukums nav atpazīts
F: \ DIAGS \ DIM32 \ A1276>

Tagad, protams, tas nozīmē, ka pastāv problēma ar manu cieto disku - kaut kas ir bojāts vai bojāts. Tomēr, gabals prātā, es arī skrēja Express Test ka pārbaudes visbūtiskākie komponenti visas sistēmas.
Atkal, kad tā sasniedza SATA testu, man radās šādas:

Error Code 0F00: 065D
Msg: IDE ierīce neizdevās. Self-test neizdevās izlasīt daļas testam.

(Zinu, ka šis CD tagad ir divi gadi no dienas, tāpēc es arī lejupielādēt jaunāko diagnostikas failu manu modeli Dell atbalsta mājas lapā un sadegušo to DVD, ka tomēr DVD nešķita uz darbu, kad es centos boot manu sistēmu no tā.)

OK - es ceru, ka man nav garlaicīgi kāds ar to visu, bet tā ir daļa, kur es meklēju padomu. Tagad es zinu gaidīt, zināmā mērā datu korupcijas (un līdz ar datu zudumiem), bet vēlaties zināt, ko es varu darīt, lai mazinātu to un, iespējams, labotu problēmu. Es esmu gatavs iet attālums, nevis padoties un vienkārši nomainīt manu cieto disku.

Vai kāds ieteikt Ultimate Boot CD ar Windows? (http://www.ubcd4win.com) Vai tiešām kāds labs lietotājam draudzīgākām metodēm darba ap problēmas, piemēram, šo un mēģina atgūt neskartus datus?

Es arī ceru, ka daži mani dati paliks neskarti dēļ manas starpsienām (ar visām Windows un sistēmas faili ir uz C: un lielākā daļa manu datu faili, kas saglabāti uz D:

Kāds padoms vai palīdzība tiks novērtēta pēc vārdiem ...
Old 1 septembris 2008, 05:59
Administrator Group

Kad diskdziņiem neizdoties vienīgā iespēja ir sūtīt tos lab remontam.

Ja disks ir atklāta varat mēģināt programmatūras remonts par to, bet, ja tas nepierāda, jūsu BIOS vai Windows nav programmatūras jebkura veida noteiks aparatūras kļūdas.

EG: http://www.datatrack-labs.co.uk/

Bezmaksas savākšanas, piegādes un cenas. Plāno maksāt £ 150 - £ 500, atkarībā no daļām neeeded uc

Es neesmu saistīts ar šo uzņēmumu, bet tomēr izmanto tos saviem klientiem.

Vai tikai iegūt jaunu disku un sāciet no jauna.

Mana sistēma: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
RAM Operatīvā atmiņa:
2GB DDR2 PC2-5300
Graphics Card (s):
Nvidia 7150M Onboard Integrētā
Sound Card:
5,1 Onboard Integrētā
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL ATA
Case / PSU:
Noliktavā HP
Dzesēšana:
Noliktavā HP
Tīkla / Internets:
10/100 NIC / 10MB Virgin Cable
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 1 septembris 2008, 06:25
Donors Group

Hi Dave,

Thanks so much par tādu laiku, lai lasīt un atbildēt uz manu problēmu.

Atvainojiet, ir minējuši, - tas liecina, manā BIOS, un, kā minēts, diagnostika "uzticības pārbaude" iet ok, tāpēc zina, tā ir tur (ko es domāju ir laba ziņa ...). Tāpēc es ceru, es varētu kārtot kaut ko sev.

Esmu lasījis par to, kā atgūt datus, izmantojot programmatūru, kas ietver konsekvences pārbaude, un tas bija jautājums, ja kāds varētu man jebkuru derīgu info par šo (ja tas tiešām ir labākais ceļš iet uz leju ...)

Thanks again.
Old 1 septembris 2008, 06:31
Administrator Group

Labs sākums, blakus lieta ir novērst vadīt un iespraudiet to darba mašīnu, tad palaist Windows kļūdu pārbaude par to.

Vai ja jums ir tikai viena mašīna, iegūt jaunu disku, instalējiet Windows tam pievienot veco disku un kļūdu pārbaude.

Katrā ziņā jums jaunu disku, jo lietojot veco, kas jau ir pierādījusi vainu, lai palaistu Windows būs vienīgais kaitējums, kas to vairāk.
Old 1 septembris 2008, 06:50
Donors Group

Hmmm .... Man bija doma to darīt (man ir cita datora es varu pārbaudīt šo gada), bet bija bažas par saderības problēmas - kā būs cits dators "uzņemt" korumpētu cietais disks līdzās sākotnējo veselajā, ar divām atsevišķām iekārtām Windows darba līdzās viens otru?

Paldies par pastāvīgu atbalstu.
Old 1 septembris 2008, 06:52
Administrator Group

Jā, ja disks ir veselīgs un uzstādīts pareizi, kas izveidota BIOS utt tas strādā labi.

Ņemot korupcijas un citu Windows instal nav nozīmes, tas būs tikai parādīsies My Computer kā otro disku.

Jums tam tiesības uz to, īpašuma, kļūdu pārbaude, pārliecinieties, nosaka failu sistēmas kļūdas pārbauda, tad GO.
Old 1 septembris 2008, 06:57
Donors Group

Jūs varētu mēģināt novērst diska, montāžas jaunu un pārinstalēt XP.

Tad vai nu pievienot komandstrāvas uz rezerves SATA ostā vai likt to ārējo USB kamerai un redzēt, ja jūs varat ielādēt kaut ko no tā. Jums būs nepieciešama jaunu disku anyway, lai jums nekas nav ko zaudēt, mēģina.

Mana sistēma: Home Build

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Motherboard:
Asus M2V Rev 1.
RAM Operatīvā atmiņa:
4GB (3.25gb redzams)
Graphics Card (s):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Sound Card:
5,1 Reatek On-Board
Hard Drive (s):
250 gb SATA & 400GB SATA
Optical Drive (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Akciju / 550W Silent
Dzesēšana:
Stock
Tīkla / Internets:
10/100 NIC / 20MB Virgin Cable
Monitor (s):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WS
Operating System (s):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 1 septembris 2008, 06:59
Donors Group

Tātad būtībā, bojāti faili, kas liedz XP no booting šobrīd nav jautājums, jo tie nodrošina veselīgu cieto disku šī otrā datorā. Tad es varēšu piekļūt visiem veseliem failus bojāta diska vienkārši, izmantojot Windows Explorer, jo vienu normālu? (kā arī veicot kļūdu pārbaude).

(piedod mana terminoloģija ...)
Old 1 septembris 2008, 07:06
Administrator Group

Pareizi, ka ir teorija un parasti gadījums.

Jums ir Windows pie veselīga disku tā kādas problēmas vai korupciju, par otro vergu piedziņa nav nozīmes.

Taču tikai tāpēc, ka piedziņa parāda, BIOS nenozīmē, ka tā būs redzama Windows, pat ja tas pierāda, Windows tomēr var crash, kad jūs mēģināt piekļūt un saņemt datus.

Tas viss ir vērts shot bet nesaņem jums cer uz augšu, man šo visu laiku, un parasti disks, kas atskaņo up ir miris disks.
Old 1 septembris 2008, 07:08
Donors Group

sorry Deivs Es neredzēju your post iepriekš .....
@ Politikas ... ignorēt manu pastu
Reply

Register

Bookmarks