menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Drives & Removable Media

Register

Windows XP nebude Zavádzacia, ani v núdzovom režime - Pevný disk chyba

Reply

Thread Tools
Old 1. September 2008, 05:43
Darcu Skupina

Default Windows XP nebude Zavádzacia, ani v núdzovom režime - Pevný disk chyba

Dear all,

(Po prvé, dovoľte mi, aby som sa ospravedlnil za to, že ďalšie ignorantská "Priemerný Joe", ktorý nikdy nič prispela k tech fórum v mojom živote, ale napriek tomu je tu plaču o pomoc, keď ide niečo zle zle - som prisahal, že budem venovať tejto Fórum ak niekto môže úspešne pomáhať!)

(Dovoľte mi tiež zdôrazniť, že hoci som všeobecnú predstavu o tom, čo sa deje, a môže postupovať podľa pokynov rozumné dobre, já nejsem veľký najmä terminológiu.)

Za referenčné som pomocou Dell Dimension 9200 kúpil presne pred dvoma rokmi.

V podstate XP nebude boot, prostý a jednoduchý - a to ani v žiadnom z bezpečných spôsobov, alebo v "poslednej známej funkčnej konfigurácie".

Môj prvý prístavu hovor bol Dell diagnostiky CD, ktoré sa stalo s mojím systém - Snažil som sa pomocou stromu problém určiť konkrétne test na môj problém. I skončil beží testy pre "Cannot zavedete OS".

Všetko sa zdalo pokutu až dosiahol testov pre SATA pevný disk. Dôveru Test prešiel ok, ale keď follwing skúška sa koná:

SATA disk. S / N = S09QJIML911082 - Zariadenia Quick check

Testovanie zmrazila, a stretol som sa follwing správy:

Fatal Error TNT. 10049: Z komína pufrov, SK: EIP sú chyby v hodnotách:
Chybe v reálnom režime, výnimky / prerušenia číslo 0071h
Err hodnoty = 0000D100h 000003F9h
Príkaz alebo názov súboru nebol rozpoznaný
F: \ DIAGS \ DIM32 \ A1276>

Teraz, samozrejme, to znamená, že tam je problém s mojím pevný disk - niečo skorumpovanej alebo poškodené. Avšak, pre kúsok mysli, já také běžel Expresné Test že testuje najdôležitejšou časťou celého systému.
Opäť platí, že keď dosiahol SATA testov, som skúsený nasledujúce:

Kód chyby 0F00: 065D
Msg: IDE zariadení zlyhalo. V self-test zlyhal čítanie časť skúšky.

(Ja viem, že toto CD je v súčasnej dobe dva roky po záruke, tak som tiež prevzali najnovšie diagnostiky súboru pre môj model na webových stránkach podpory spoločnosti Dell a spálil ho na DVD, však, že DVD sa nezdalo byť do práce, keď som sa snažil zaviesť systém môj systém z neho.)

OK - dúfam, že som ešte nikdy nikoho nudiť so všetkými, ale toto je časť, kde som hľadal nejaké rady. Viem, že teraz očakávať určité úrovne poškodenia dát (a teda strate dát), ale chcem vedieť, čo môžem urobiť pre minimalizáciu tohto a prípadne opravte problém. Som pripravený ísť na diaľku, ako sa vzdať a jednoducho nahradiť môj pevný disk.

Má niekto odporučiť Ultimate Zavádzacie CD pre Windows? (http://www.ubcd4win.com), Alebo dokonca žiadny dobrý používateľ-priateľské pracovné metódy okolo problémov ako je táto, a snaží sa získať späť nezranené data?

Já som tiež dúfať, že niektoré z mojich dáta zostanú nedotknuté, pretože moje oddiely (všetky systémové súbory Windows, a je na C: a väčšina mojich dátové súbory uložené na D:

Nejakú radu alebo pomoc by ocenili mimo slov ...
Old 1. September 2008, 05:59
Administrátor Skupina

Pri pevné disky nie sú jedinou možnosťou je poslať do laboratória k oprave.

Ak je disk detekovaný, môžete sa pokúsiť softvér na opravy, ale ak to nevyplýva, v nastavení systému BIOS v systéme Windows alebo žiadny software akéhokoľvek druhu opraví hardvérovú chybu.

Napr.: http://www.datatrack-labs.co.uk/

Voľný kolekcie, dodávka a citovať. Očakávať, že bude platiť £ 150 - £ 500 v závislosti na diely neeeded atď

Nejsem v spojení s touto spoločnosťou, ale použiť je pre mojich zákazníkov.

Alebo len získať nový disk a začať odznova.

Môj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základná doska:
HP nForce 560
Pamäť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150 Palubný integrovanej
Zvuková karta:
5.1 Palubný integrovanej
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chladenie:
Sklad HP
Sieť / Internet:
10/100 Nič / 10MB Panny Satelit
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokouhlý
Operačný systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 1. September 2008, 06:25
Darcu Skupina

Ahoj Dave,

Díky moc za čas čítať, a reagovať na môj problém.

Ospravedlňujeme sa, ale musia mať uvedené - robí show v mojom bios, a ako spomenuté vyššie, diagnostické "teste dôvery" prejde v poriadku, takže sa vie, je to tam (čo je myslím dobrá správa ...). To je dôvod, prečo som dúfal, že by som mohol radiť niečo sám.

Bol som čítanie o tom, ako obnoviť dáta pomocou software, ktorý zahŕňa kontrolu konzistencie, a vedel, či niekto môže dať mi žiadne platné údaje o tomto (v prípade, že je naozaj najlepšia cesta k sstupují ...)

Vďaka znova.
Old 1. September 2008, 06:31
Administrátor Skupina

Dobrý začiatok, ďalšia vec je odstrániť mechaniky a zapnite ho do pracovného stroja, spustite systém Windows chybovom kontroly na to.

Alebo ak si len jeden stroj, dostanete novú jednotku, inštaláciu systému Windows a potom pridať starého disku a kontrolu chýb.

Buď ako buď budete potrebovať novú mechaniku as pomocou staré, ktoré už preukázané zavinenie prevádzkovať Windows len škoda, že víc.
Old 1. September 2008, 06:50
Darcu Skupina

Hmmm .... Musel som premýšľal o tom (já mám iný počítač som si to môžete vyskúšať), ale bola starost o problémy s kompatibilitou - ako bude iný počítač "ubytovať" skorumpovanej disku vedľa svojej pôvodnej zdravej jeden, dva samostatné inštalácie systému Windows pracuje vedľa seba?

Vďaka za trvalú podporu.
Old 1. September 2008, 06:52
Administrátor Skupina

Áno, v prípade, že disk je zdravý a namontované správne nastaviť v BIOSu atď to bude fungovať v pohode.

S korupciou a ďalšie okien inštalovať, je irelevantná, je jednoducho vidieť v Tento počítač ako druhý disk.

Potom kliknite pravým tlačidlom myši je to majetok, kontrola chýb, uistite sa, že opravovať chyby je začiarknuté, potom GO.
Old 1. September 2008, 06:57
Darcu Skupina

Mohli by ste sa pokúsiť odstrániť disk, montáž nového a reinštaláciou XP.

Potom buď pridajte prúdu na náhradné SATA porty alebo ju v externom USB kabíny a zistite, či môžete získať niečo z neho. Budete potrebovať novú mechaniku rovnako, takže nemáte čo stratiť, zkouším.

Môj systém: Domov Kompiluje

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dvou Core 5200 + 2.60GHz
Základná doska:
Asus M2V Rev 1.
Pamäť RAM:
4 GB (3,25 gigabajt viditeľné)
Grafické karty (s):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Zvuková karta:
5,1 Reatek On-rada
Pevný disk (y):
250 GB SATA & 400GB SATA
Optická mechanika (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Sklad / 550W Tichý
Chladenie:
Sklad
Sieť / Internet:
10/100 Nič / 20MB Panny Satelit
Monitor (s):
Fujitsu Siemens 22 "TFT ZS
Operačný systém (y):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 1. September 2008, 06:59
Darcu Skupina

Takže v podstate, poškodené súbory, ktoré majú zabrániť XP z zavádzanie na chvíľu nebude záležitosť, pretože sa od zdravých pevný disk o tomto druhom počítači. Potom budem môcť mať prístup ku všetkým súborom na neporušenú skorumpovanej riadiť jednoducho cez Windows Explorer ako na normálne? (ako aj vykonávanie chybu check).

(odpustte mojej terminológii ...)
Old 1. September 2008, 07:06
Administrátor Skupina

Správne, to je teória a je zvyčajne prípad.

Nachádzate sa systémom Windows so zdravou riadiť tak žiadne problémy alebo korupcie na druhom disku slave sú irelevantné.

Avšak práve preto, že sa disk ukazuje vo BIOS neznamená, že sa bude zobrazovať vo Windows, aj keď sa ukazuje, vo Windows to môže ešte pád pri pokuse o prístup k nej a získať dáta.

To je dobré šancu ale dúfa, že sa vám, já to po celú dobu a bežne disku, ktorý hrá až je mŕtvy disk.
Old 1. September 2008, 07:08
Darcu Skupina

Promiň Dave Nevidel som váš príspevok vyššie .....
@ Politické ... ignore my post
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Windows 95 Scan Disk a núdzovom režime Otázka ProudTiger02 Operačné systémy Windows 2 17. mája 2009 10:53
Ako bootovat v núdzovom režime? Patrick F Operačné systémy Windows 1 3. júla 2008 07:16
Núdzový režim z uznesenia dosahu, ale normálnom režime je v poriadku ... Hrabě Jackula Operačné systémy Windows 5 25. marca 2008 11:18
Duálny Zavádzacia a Núdzový režim phil66 Operačné systémy Windows 3 24. januára 2008 03:38
Spustenie systému Windows v núdzovom režime philipbatten Vypnúť Téma diskusie 1 1. novembra 2007 03:19
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.