![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Драги сви, (Прво ми допустите да апологисе за још један у незнању "Авераге Јое" који никад није ништа допринели у тецх форум у мом животу, али долази овде вичући за помоћ када нешто пође криво лоше - Ја сам се заклео да ћу донирати на ово форум ако неко може успешно помоћи!) (Пусти ме такође нагласити да, иако сам опште разумевање онога што се дешава и може да следи упутства разумно добро, нисам велики са посебним терминологије.) За референцу, ја сам помоћу Делл Дименсион 9200 куповине тачно пре две године. Углавном КСП неће боот, обичан и једноставан - није ни у било којем од сигурне модови или у "Ласт Кноун Гоод Цонфигуратион". Мој први лука тицања је Делл Диагностицс ЦД који је дошао са мојим систем - ЈА суђен помоћу проблем дјелић стабла на одређеним тест за мој проблем. Ја заврсило приказују тестове за "Цаннот боот ОС". Све је изгледало у реду док није достигла тестови за САТА Хард Дриве. Поверење Тест прошло ок, али кад је фоллуинг теста је узимање место: САТА диска. С / Н = С09КЈИМЛ911082 - Уређај Куицк Цхецк Тестирања замрзнути, а сам наишао на фоллуинг поруку: Фатал Еррор ТНТ. 10049: Оут оф стацк буфферс, ЦС: ЕИП су грешке у вредности: Грешка у реалном моду, изузетак / прекид број 0071х Погрешити вредности = 0000Д100х 000003Ф9х Наредба није препозната или датотеке Наредба није препозната или датотеке Наредба није препозната или датотеке Наредба није препозната или датотеке Наредба није препозната или датотеке Наредба није препозната или датотеке Наредба није препозната или датотеке Наредба није препозната или датотеке Наредба није препозната или датотеке Наредба није препозната или датотеке Наредба није препозната или датотеке Наредба није препозната или датотеке Ф: \ ДИАГС \ ДИМ32 \ А1276> Сада, очигледно значи да постоји проблем са мојом врстом диску - нешто покварити или оштећена. Међутим, за дјелић духа, и ја еарлы Експресс Тест тестови који највише пресудне компоненте целог система. Опет, када је достигла САТА тестове, сам доживела следеће: Еррор Цоде 0Ф00: 065Д Порука: ИДЕ уређај није успело. Тхе селф-тест је пропустио прочитати део теста. (Знам да је овај ЦД-у је сада две године од датума, тако да сам и скинути најновије Дијагностика податке за мој модел из Делл уеб странице и спаљена је на ДВД-у, међутим, да ДВД није чинило да ради кад сам покушао то чизма мој систем фром ит.) ОК - Надам се да нисам досадио са свим што било ко, али то је део где сам хандсоме за неки савет. Знам да се сада очекују неке дата нивоа корупције (а тиме, губитак података), али желе да знају шта могу учинити како би се на минимум, а потенцијално исправити овај проблем. Ја сам спремна да иде на растојање него одустанете и праведан заменити мој хард диск. Да ли је неко препоручити Коначан Чизма ЦД за Уиндоуси? (хттп://ууу.убцд4уин.цом) Или било који добар усер-фриендлы методе рада, као што је овај око проблема и покушава опоравити неозлеђен податке? Ја сам се надала да су неки моји подаци це остати недирнут јер моје партиције (са свих Уиндоус и системских датотека се на Ц: и већина мојих дата фајлове похрањене на Д: Било који савет или помоћ би било поштовати иза речи ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Када тврде дискове фаил једина могућност је да пошаљете их у лабораторију за поправку.
Ако возите детектује можете пробати софтвер поправке на њој, али ако се не приказују у свом БИОС-у или Уиндоус софтуаре није било које врсте ће лажирати хардверу грешка. Нпр: хттп://ууу.дататрацк-лабс.цо.ук/ Бесплатна збирка, достава и цитирати. Очекивати да ће платити £ 150 - £ 500, зависно о деловима нееедед итд Нисам вези са том фирмом, али то их користити за своје клијенте. Или само добили нови погон и почните поново. Мы Сыстем: Хыбр! Д
|
|
| |||
| |||
| Даве Хи, Хвала толико за узимање времена да прочитате и да одговори на мој проблем. Нажалост, треба имати споменуо - он не приказују у мојим БИОС-, и као споменуто, дијагностички "поверење тест" пролази ок, тако да зна да је ту (мислим која је добра вијест ...). То је разлог зашто сам ја надала сам могао разврстати нешто себи. Иве 'био читање о томе како да вратим податке користећи софтвер који укључује провјеравање конзистентности и био задивљен, ако ми ико може дати било какве ваљане информације о овом (ако се то заиста најбољи пут да иде доле ...) Хвала опет. |
|
| |||
| |||
| Добар почетак, следећа ствар је да уклоните погон и прикључите га у радни машина, затим покрените Уиндоус еррор цхецкинг он. Или ако имате само један машина, добити нови диск, а затим инсталирате Уиндоус додај стари погон и грешака. Или начин на који је потребан нови погон користи као стари који је већ приказан? Тите да тече Уиндоуси ће га само штету више. |
|
| |||
| |||
| Хммм .... Имао сам мислио о то (И то је друго рачунар могу тестирати на ово), али је био забринут о компатибилности питања - колико ће друго рачунар "угостити" а корумпиран хард диск, заједно са оригиналном здраве један, са две засебне инсталације система Уиндоус који раде упоредо међусобно? Хвала за наставак подршке. |
|
| |||
| |||
| Да, ако је погон опремљен је здрав и исправно поставили у БИОС итд то ће радити добро. Након што су корупција и други уиндоус инсталирати је ирелевантан, он ће се појавити само у Мы Цомпутер као други погон. Затим десно кликните на њу, имовинско-а, еррор цхецкинг, побрините фикс филе сыстем проверава грешке, онда идите. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Могли бисте покушати уклањања погона, неуклапање нову и поново инсталирајте КСП.
Затим додати или тренутни диск до резервних САТА порт или стави у спољном УСБ кућишта и видети ако можете преузимати ништа од уе. Мораћете ће вам нови погон Аныуаы, тако да немам ништа за изгубити бы тежак. Мы Сыстем: Почетна Буилд
|
|
| |||
| |||
| Па у суштини, оштећене датотеке које су спречавањем од боотинг КСП у овом тренутку неће материје, јер они ће добити од здравог врстог диска на том другом рачунару. Тада ћу моћи да приступите свим нетакнуте корумпиране фајлове на погон једноставно преко Уиндоус Експлорер по нормална? (као и извођењем ан еррор цхецк). (опрости мојој терминологији ...) |
|
| |||
| |||
| Исправан, да је теорија и обично случај. Ви користите Уиндоус офф здраво возити тако да било какве проблеме или корупције на другом роб погон су неважне. Међутим, само зато погон показује у БИОС не значи да ће се приказати у програму Уиндоус, чак и ако се приказује у програму Уиндоус Интернет мај па ипак срушити када покушате да приступите и добити податке. То је све вреди пуцао, али не би ли се нада, ја то све време и нормално да се игра са погоном горе је мртав погон. |
|
| |||
| |||
| извињавамо Даве Нисам видио свој пост горе ..... @ Политичка ... занемарите мој пост |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Уиндоус 95 Сцан Диск и безбедном начину рада Питање | ПроудТигер02 | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 2 | 17 мај 2009 10:53 |
| Како за чизма унутра сигуран начин? | Патрицк Ф | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 1 | 3. јула 2008 07:16 |
| Сафе моде из резолуције домета, али је у реду нормалном начину рада ... | Тачка Јацкула | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 5 | 25 март 2008 11:18 |
| Дуал боот и Сафе Моде | пхил66 | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 3 | 24 јануар 2008 03:38 |
| Почетна Уиндоус у безбедном начину рада | пхилипбаттен | Офф Топиц Дисцуссион | 1 | 1 новембар 2007 03:19 |
| Тхреад Тоолс | |
| |