![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| Dear All, (İlk olarak, bana olduğu için başka bir cahil "Ortalama Joe" olan teknoloji foruma Hayatımda hiçbir katkı hiç özür dileme, izin henüz burada yardım için kötü bir şey yanlış giderse ağlayarak gelir - Ben buna hibe edeceği yemin Forum Birisi başarıyla yardımcı olabilir!) (Let me da, her ne kadar ve ne oluyor da makul yönergeleri takip edebilirsiniz genel bir anlayış var, özellikle terminoloji ile büyük değilim vurgulamaktadır.) Başvuru için, bir Dell Dimension 9.200 tam iki yıl önce satın kullanıyorum. Temelde XP önyükleme, sade ve basit - bile herhangi bir güvenli mod veya "son iyi yapılandırma olarak bilinen". Benim sistem ile birlikte gelen arama İlk liman Dell Diagnostics CD olduğumu - Ben benim problem için özel bir test kesin olarak belirlemek için sorun ağacı kullanarak çalıştı. Ben "OS çizme Can't testleri çalışan" kadar sona erdi. Kadar SATA Sabit Disk testleri ulaştı Herşey yolunda görünüyordu. Güven Testi, ok ama geçmiş zaman follwing testi Turu'dur: SATA disk. S / N = S09QJIML911082 - Cihaz Quick Check Test dondurdu ve ben follwing mesaj karşılaştı: Önemli Hata TNT. 10.049: Out of buffers, CS: EIP yığın hata değerleri şunlardır: Hata gerçek mod, istisna oluştu / sayı 0071h kesme = 0000D100h 000003F9h değerleri Err Komut veya dosya tanınmıyor Komut veya dosya tanınmıyor Komut veya dosya tanınmıyor Komut veya dosya tanınmıyor Komut veya dosya tanınmıyor Komut veya dosya tanınmıyor Komut veya dosya tanınmıyor Komut veya dosya tanınmıyor Komut veya dosya tanınmıyor Komut veya dosya tanınmıyor Komut veya dosya tanınmıyor Komut veya dosya tanınmıyor F: \ DIAGS \ DIM32 \ A1276> Şimdi, belli ki benim sert götürmek ile ilgili bir sorun - Bir şey bozuk veya bozuk olduğu anlamına gelir. Ancak, zihin parçası için, ben de Express test tüm sistemin en önemli bileşenleri testleri koştu. Yine, zaman SATA testleri ulaştı, ben aşağıdaki deneyimli: Hata Kodu 0F00: 065D Msg: IDE cihaz başarısız oldu. Self-test test bölümünü okuyun başarısız oldu. (Ben bu CD iki yıl güncel olan, bu yüzden de Dell destek web sitesinden benim model için dosya ve bir DVD onu yanmış son Teşhis indirilen biliyorum ancak DVD zaman çizme çalıştım iş gibi görünmüyordu bundan benim sistem.) Tamam - Ben bütün bu olan herkes bıkkın değil umut, ama bu bölüm nerede bazı tavsiyeler am seyir için olduğunu. Şimdi veri bozulmalarını bir seviyede beklemek (ve dolayısıyla, veri kaybı), ama bu en aza indirmek için potansiyel sorunu düzeltmek neler yapabileceğini bilmek isteriz. Ben çok mesafe gitmek vazgeçmek ve sadece benim sert götürmek yerine hazırım. Herkes Ultimate Boot CD for Windows öneririz mu? (http://www.ubcd4win.com) Ya da gerçekten iyi bir kullanıcı bu gibi sorunlar etrafında çalışan dostu yöntemleri ve zarar görmemiş verileri kurtarmak için çalışıyor? Ayrıca, bazı verilerimi benim bölümleri nedeniyle tüm Windows ve sistem dosyaları C olmak: ve benim veri dosyalarının en D saklanan (ile: etkilenmemiş kalacağını umuyorum Herhangi bir tavsiye veya yardım kelimelerin ötesinde mutluluk duyacağız ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sabit diskler tek seçenek başarısız onarım için bir laboratuar onları göndermektir.
Eğer BIOS veya Windows herhangi bir tür yazılım bir donanım hatası çözecektir görünmüyor Eğer sürücü bunu yazılım tamiri deneyebilirsiniz, ancak algılanır. EG: http://www.datatrack-labs.co.uk/ Ücretsiz toplama, teslimat ve ver. 150 £ ödemek - Expect £ 500 Doğum parçalar neeeded vb bağlı Bu şirketin bağlı değilim ama benim müşteriler için bunları kullanıyorum. Ya da sadece yeni bir sürücü almak ve yeniden başlatın. Benim Sistemi: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Merhaba Dave Çok okumak ve benim problem yanıt zaman ayırdığınız için teşekkür ederiz. Üzgünüz, belirtilen olmalıdır - benim bios, ve gösterir mi sözü edildiği gibi, tanı "güven testi", bu nedenle orada (ki sanırım biliyor ok geçer iyi bir haber olduğunu ...). Bu yüzden kendime bir şey sıralamak umuyordum am. Nasıl veri tutarlılığı denetimi içeren yazılım kullanarak kurtarma hakkında, ve okuma been eğer herkes bana (Eğer gerçekten aşağı gitmek için en iyi yol olduğunu ...) herhangi bir geçerli bilgi verebilir merak ediyorum Tekrar teşekkürler. |
|
| |||
| |||
| Başlatmak, sonraki iyi şey götürmek kaldırmak ve takın çalışan bir makinenin içine, daha sonra Windows hata denetimi çalıştırılır. Ya da sadece yeni bir sürücü olsun bir makine varsa, o zaman eski sürücü ve hata kontrol eklemek Windows yükleyin. Sen eski zaten sadece zarar verir, Windows çalıştırmak için fay göstermiştir olarak kullanarak yeni bir sürücü gerekir Her iki durumda da daha fazla. |
|
| |||
| |||
| Hmmm .... Bu (Sanırım bu test başka bir bilgisayar var yapma hakkında), ama uyumluluk sorunları hakkında endişeli idi - nasıl başka bir bilgisayara "" Windows çalışma iki ayrı teçhizatları ile orijinal sağlıklı bir, yanında, bozuk bir sabit disk yerleştirmek olacaktır düşünmüştü Her birinin yanında? Sürekli destek için teşekkür ederiz. |
|
| |||
| |||
| Evet, eğer sürücü sağlıklı ve doğru takılmış, BIOS ince çalışacaktır etc kurdu. Ve yolsuzluk sahip başka bir pencere yüklemek alakasız, sadece benim bilgisayar ikinci bir sürücü olarak görünür. Daha sonra sağ tıklayıp, mülkiyet's, hata denetimi, emin kontrol edilir, sonra GO dosya sistemi hatalarını düzeltmek olun. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sen sürücü kaldırmayı deneyebilirsiniz, uydurma bir yenisini ve XP yeniden.
Sonra ya yedek SATA portu için geçerli sürücü eklemek veya harici USB muhafaza içinde koy ve eğer hiçbir şey alabilirsiniz bakın. Yine, böylece deneyerek kaybedecek bir şey yok yeni bir sürücü gerekir. Benim Sistemi: Ev Yapı
|
|
| |||
| |||
| Çünkü bu ikinci bilgisayarda sağlıklı sabit disk tarafından sağlanacaktır Yani aslında, bozuk dosyaları şu anda önemli olmayacaktır önyüklenmesini, XP engellemektedir. Sonra Windows Explorer üzerinden sadece normal göre bozuk sürücüdeki tüm dosyaları sağlam erişebilir olacak? (aynı zamanda bir hata kontrol performans olarak). (benim terminoloji affet ...) |
|
| |||
| |||
| Doğru, bu teori ve normal bir durumdur. Size sağlıklı bir sürücü kapalı herhangi bir problem veya yolsuzluk ikinci köle sürücüde çok alakasız Windows çalıştırıyorsunuz. Ancak, sırf sürücü gösterilerinde BIOS Windows bile, Windows hala zaman bunu erişim ve veri elde deneyin çökebilir gösterir göstermek anlamına gelmez. Bu, tüm bir atış görülmeye değer ama siz alamazsanız kadar umut, I ve normalde bu kadar çalış bir sürücü bu her zaman yapmak ölü bir sürücüdür. |
|
| |||
| |||
| Üzgünüm Dave Ben ..... yukarıdaki yazınızı görmedim @ Siyasi ... mesajımın ignore |
![]() |
|
| Bookmarks |