менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Знімні накопичувачі І ЗМІ

Register

Windows XP не завантажується, навіть в безпечному режимі - Hard Drive вина

Reply

Різьба Інструменти
Old 1 вересня 2008, 05:43
Донор групи

Default Windows XP не завантажується, навіть в безпечному режимі - Hard Drive вина

Dear All,

(У-перше, дозвольте мені вибачитися за те, що ще одним неосвіченим "Середня Joe", який ніколи не сприяв нічого Tech Forum в моєму житті, однак, приходить сюди, благає про допомогу, коли щось іде погано неправильно - я поклялася, що буду пожертвувати на це форумі, якщо хтось може успішно допомогти!)

(Дозвольте мені також підкреслити, що, хоча у мене є загальне розуміння того, що відбувається, і може слідувати інструкціям досить добре, я не великий з особливою термінології.)

Для довідки, я використовую Dell Dimension 9200 купили рівно два роки тому.

Основному XP не завантажується, ясно і просто - навіть у будь-якому безпечному режимі або в "останньої вдалої конфігурації".

Мій перший порт заходу була КР Dell Diagnostics, що прийшов з моїми система - я спробував за допомогою проблемного дерева точно визначити конкретні випробування для моєї проблемою. Врешті-решт я ходових випробувань для "не може завантажитися ОС".

Все було чудово, поки він досяг випробування на жорсткий диск SATA. Довіра випробування пройшли нормально, але коли follwing випробування проходить:

SATA диск. S / N = S09QJIML911082 - Пристрій Quick Check

Тестування заморозили, і я зіткнувся з follwing повідомлення:

Fatal Error ТНТ. 10049: з стека буфера, CS: EIP в омані значення:
Виникла помилка в реальному режимі, виключення / перервати числа 0071h
Err значень = 0000D100h 000003F9h
Команда або ім'я файлу не розпізнано
F: \ Diags \ DIM32 \ A1276>

Тепер очевидно, це означає, проблема що існує з мого жорсткого диска - то корумпованих або пошкоджено. Однак, для Piece Of Mind, я теж побіг Експрес-тест, який перевіряє найбільш важливі компоненти системи в цілому.
Знову ж таки, коли він досяг SATA тестів, я пережила таке:

Код помилки 0f00: 065D
Msg: IDE пристрій не вдалося. Самотестування провалили читати частини тесту.

(Я знаю, що цей диск вже два роки застарів, так я і скачав останню Діагностика файлу для моєї моделі з сайту технічної підтримки Dell і спалив його на DVD, проте, що DVD-мабуть, НЕ працює, коли я намагався завантажити моя система від неї.)

OK - я сподіваюся, що нудьгувати нікому не з усіма, але це та частина, де я шукаю кілька порад. Я знаю тепер очікувати деякого рівня корупції дані (і, отже, до втрати даних), але хочу знати, що я можу зробити, щоб мінімізувати цю і, можливо, вирішити проблему. Я готовий піти відстані, а не кинути все і просто замінити жорсткий диск.

Хто-небудь рекомендувати Ultimate Boot CD для Windows? (http://www.ubcd4win.com) Або взагалі будь-яку хорошу зручні методи роботи навколо таких проблем, як це і намагається відновити дані неушкодженим?

Я також сподіваюся, що деякі мої дані залишаються незмінними з-за моїх розділів (з усіма Windows і системні файли, перебуваючи на C: і більшість моїх файлах даних, що зберігаються на D:

Будь-який пораду або допомогу Буду вдячний за словами ...
Old 1 вересня 2008, 05:59
Адміністратор групи

Default Windows XP не завантажується, навіть в безпечному режимі - Hard Drive вина

Коли жорсткі диски провалити єдиний варіант: відправити їх у лабораторію для ремонту.

Якщо пристрій виявлено ви можете спробувати програму ремонту на ньому, але якщо він не показує в BIOS або в Windows немає програмного забезпечення будь-якого типу буде виправити апаратні несправності.

Є.Г.: http://www.datatrack-labs.co.uk/

Безкоштовні збору, доставки та цитату. Підготуйтеся заплатити £ 150 - £ 500 залежно від частин neeeded т.д.

Я не пов'язані з цією компанією, але їх використовувати для моїх клієнтів.

Або просто отримати новий диск і почати все заново.

Моя система: Hybr! D

Процесор (и):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Материнська плата:
HP NForce 560
ОЗУ:
2GB DDR2 PC2-5300
Графічна карта (и):
Nvidia 7150M Бортові Комплексна
Звукова карта:
5.1 Бортові Комплексна
Жорсткий диск (и):
250GB 5400RPM SATA300
Оптичний привід (и):
18x CD / DVDRW-DL ATA
Діло / PSU:
Фондовий HP
Охолодження:
Фондовий HP
Мережі / Інтернет:
10/100 NIC / 10 Мб Віргінські Кабельні
Монітор (и):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Операційна система (и):
Windows 7 Ultimate 32bit
Old 1 вересня 2008, 06:25
Донор групи

Привіт Дейв,

Велике спасибі, що знайшли час, щоб читати і відповідати на мої проблеми.

На жаль, слід було б згадати - він показує, в моїй біографії, і, як згадувалося, діагностичних "перевірки достовірності" проходить добре, тому він знає, що там (яким, я думаю це хороша новина ...). Ось чому я сподіваюся, я можу що-небудь самостійно роду.

Я читав про те, як відновити дані за допомогою програмного забезпечення, яке включає в себе перевірку узгодженості, і було цікаво, якщо хто-небудь може дати мені будь-яку інформацію про дійсну цього (якщо це справді найкращий маршрут спуститися ...)

Ще раз спасибі.
Old 1 вересня 2008, 06:31
Адміністратор групи

Гарний початок, наступна річ, щоб видалити диск і підключити його до робочої машині, а потім запустіть Windows помилок на ньому.

Або, якщо у вас є тільки одна машина, отримати новий диск, потім встановіть Windows додати старого диска та перевірки помилок.

У будь-якому випадку вам потрібен новий диск, як використання старих, які вже показали вини для запуску Windows буде тільки шкоди її більше.
Old 1 вересня 2008, 06:50
Донор групи

Хммм .... Я думав про це (у мене є інший комп'ютер я можу перевірити це), але турбується про проблеми сумісності, - як інший комп'ютер "розміщення" корумпований жорсткому диску, поряд зі своєю оригінальною здоровими, з двома окремими установками Windows робочих пліч-о-пліч один з одним?

Дякуємо за постійну підтримку.
Old 1 вересня 2008, 06:52
Адміністратор групи

Так, якщо на диску здорових і встановлені правильно, створена в BIOS і т.д. вона буде чудово працювати.

Наявність корупції та іншу установку Windows не має значення, вона буде відображатись у "Мій комп'ютер" в якості другого диска.

Потім натисніть праву кнопку миші, майна, перевірка помилок, переконайтеся, що виправити помилки файлової системи перевіряються, а потім перейти.
Old 1 вересня 2008, 06:57
Донор групи

Ви можете спробувати видалити диска, встановлення нових та перевстановлення XP.

Можна Потім додати поточний диск для запасного порту SATA або покласти його в корпус зовнішніх USB і подивитися, якщо ви можете отримати нічого від неї. Вам знадобиться в будь-якому випадку новий диск, так що ви нічого не втрачаєте, намагаючись.

Моя система: Головна Build

Процесор (и):
AMD 64 X 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Материнська плата:
Asus m2v Rev 1.
ОЗУ:
4gb (3.25gb видно)
Графічна карта (и):
NVIDIA GeForce 7300 ОВ
Звукова карта:
5.1 Reatek бортовий
Жорсткий диск (и):
250 GB SATA І 400gb SATA
Оптичний привід (и):
Pioneer 110 х 2
Діло / PSU:
Фондові / 550w немого
Охолодження:
Фондовий
Мережі / Інтернет:
10/100 Nic / 20Мб Віргінські кабелю
Монітор (и):
Fujitsu Siemens 22 "TFT БУЛО
Операційна система (и):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 1 вересня 2008, 06:59
Донор групи

Настільки істотно, пошкоджені файли, які заважають XP завантажитися в даний момент не матиме значення, оскільки вони будуть забезпечуватися здорові жорсткий диск на другому комп'ютері. Тоді я буду мати доступ до цілої файлів на диску корумповані просто через Windows Explorer у відповідності з нормальним? (а також здійснення контролю помилок).

(вибачте за термінологію ...)
Old 1 вересня 2008, 07:06
Адміністратор групи

Правильно, це теорія і, як правило, справа.

На комп'ютері з Windows від здорових диску, щоб які-небудь проблеми або корупції, на другому диску Слов'янський зайві.

Однак те, що диск показує в BIOS не означає, що буде показано в Windows, навіть якщо це шоу в Windows він все ще може збоїти при спробі доступу до неї і отримати дані.

Це все дуже зручна, але не отримати вам сподівається, я цього все час, і звичайно диска, який грає Up Is Dead диска.
Old 1 вересня 2008, 07:08
Донор групи

Дейв жаль я не бачив ваш пост вище .....
@ Політична ... ігнорувати свою посаду
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Windows 95 Сканування дисків і в безпечному режимі питання ProudTiger02 Операційні системи Windows 2 17 травня 2009 10:53
Як завантажитися в безпечному режимі? Патрік F Операційні системи Windows 1 3 липня 2008 07:16
Безпечний режим з резолюції діапазоні, але нормальний режим штрафу ... Граф Jackula Операційні системи Windows 5 25 березня 2008 11:18
Подвійне завантаження в безпечному режимі і phil66 Операційні системи Windows 3 24 січня 2008 03:38
Запуск Windows у безпечному режимі philipbatten Off Topic Discussion 1 1 листопада 2007 03:19
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.