![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Dear All, (У-перше, дозвольте мені вибачитися за те, що ще одним неосвіченим "Середня Joe", який ніколи не сприяв нічого Tech Forum в моєму житті, однак, приходить сюди, благає про допомогу, коли щось іде погано неправильно - я поклялася, що буду пожертвувати на це форумі, якщо хтось може успішно допомогти!) (Дозвольте мені також підкреслити, що, хоча у мене є загальне розуміння того, що відбувається, і може слідувати інструкціям досить добре, я не великий з особливою термінології.) Для довідки, я використовую Dell Dimension 9200 купили рівно два роки тому. Основному XP не завантажується, ясно і просто - навіть у будь-якому безпечному режимі або в "останньої вдалої конфігурації". Мій перший порт заходу була КР Dell Diagnostics, що прийшов з моїми система - я спробував за допомогою проблемного дерева точно визначити конкретні випробування для моєї проблемою. Врешті-решт я ходових випробувань для "не може завантажитися ОС". Все було чудово, поки він досяг випробування на жорсткий диск SATA. Довіра випробування пройшли нормально, але коли follwing випробування проходить: SATA диск. S / N = S09QJIML911082 - Пристрій Quick Check Тестування заморозили, і я зіткнувся з follwing повідомлення: Fatal Error ТНТ. 10049: з стека буфера, CS: EIP в омані значення: Виникла помилка в реальному режимі, виключення / перервати числа 0071h Err значень = 0000D100h 000003F9h Команда або ім'я файлу не розпізнано Команда або ім'я файлу не розпізнано Команда або ім'я файлу не розпізнано Команда або ім'я файлу не розпізнано Команда або ім'я файлу не розпізнано Команда або ім'я файлу не розпізнано Команда або ім'я файлу не розпізнано Команда або ім'я файлу не розпізнано Команда або ім'я файлу не розпізнано Команда або ім'я файлу не розпізнано Команда або ім'я файлу не розпізнано Команда або ім'я файлу не розпізнано F: \ Diags \ DIM32 \ A1276> Тепер очевидно, це означає, проблема що існує з мого жорсткого диска - то корумпованих або пошкоджено. Однак, для Piece Of Mind, я теж побіг Експрес-тест, який перевіряє найбільш важливі компоненти системи в цілому. Знову ж таки, коли він досяг SATA тестів, я пережила таке: Код помилки 0f00: 065D Msg: IDE пристрій не вдалося. Самотестування провалили читати частини тесту. (Я знаю, що цей диск вже два роки застарів, так я і скачав останню Діагностика файлу для моєї моделі з сайту технічної підтримки Dell і спалив його на DVD, проте, що DVD-мабуть, НЕ працює, коли я намагався завантажити моя система від неї.) OK - я сподіваюся, що нудьгувати нікому не з усіма, але це та частина, де я шукаю кілька порад. Я знаю тепер очікувати деякого рівня корупції дані (і, отже, до втрати даних), але хочу знати, що я можу зробити, щоб мінімізувати цю і, можливо, вирішити проблему. Я готовий піти відстані, а не кинути все і просто замінити жорсткий диск. Хто-небудь рекомендувати Ultimate Boot CD для Windows? (http://www.ubcd4win.com) Або взагалі будь-яку хорошу зручні методи роботи навколо таких проблем, як це і намагається відновити дані неушкодженим? Я також сподіваюся, що деякі мої дані залишаються незмінними з-за моїх розділів (з усіма Windows і системні файли, перебуваючи на C: і більшість моїх файлах даних, що зберігаються на D: Будь-який пораду або допомогу Буду вдячний за словами ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Коли жорсткі диски провалити єдиний варіант: відправити їх у лабораторію для ремонту.
Якщо пристрій виявлено ви можете спробувати програму ремонту на ньому, але якщо він не показує в BIOS або в Windows немає програмного забезпечення будь-якого типу буде виправити апаратні несправності. Є.Г.: http://www.datatrack-labs.co.uk/ Безкоштовні збору, доставки та цитату. Підготуйтеся заплатити £ 150 - £ 500 залежно від частин neeeded т.д. Я не пов'язані з цією компанією, але їх використовувати для моїх клієнтів. Або просто отримати новий диск і почати все заново. Моя система: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Привіт Дейв, Велике спасибі, що знайшли час, щоб читати і відповідати на мої проблеми. На жаль, слід було б згадати - він показує, в моїй біографії, і, як згадувалося, діагностичних "перевірки достовірності" проходить добре, тому він знає, що там (яким, я думаю це хороша новина ...). Ось чому я сподіваюся, я можу що-небудь самостійно роду. Я читав про те, як відновити дані за допомогою програмного забезпечення, яке включає в себе перевірку узгодженості, і було цікаво, якщо хто-небудь може дати мені будь-яку інформацію про дійсну цього (якщо це справді найкращий маршрут спуститися ...) Ще раз спасибі. |
|
| |||
| |||
| Гарний початок, наступна річ, щоб видалити диск і підключити його до робочої машині, а потім запустіть Windows помилок на ньому. Або, якщо у вас є тільки одна машина, отримати новий диск, потім встановіть Windows додати старого диска та перевірки помилок. У будь-якому випадку вам потрібен новий диск, як використання старих, які вже показали вини для запуску Windows буде тільки шкоди її більше. |
|
| |||
| |||
| Хммм .... Я думав про це (у мене є інший комп'ютер я можу перевірити це), але турбується про проблеми сумісності, - як інший комп'ютер "розміщення" корумпований жорсткому диску, поряд зі своєю оригінальною здоровими, з двома окремими установками Windows робочих пліч-о-пліч один з одним? Дякуємо за постійну підтримку. |
|
| |||
| |||
| Так, якщо на диску здорових і встановлені правильно, створена в BIOS і т.д. вона буде чудово працювати. Наявність корупції та іншу установку Windows не має значення, вона буде відображатись у "Мій комп'ютер" в якості другого диска. Потім натисніть праву кнопку миші, майна, перевірка помилок, переконайтеся, що виправити помилки файлової системи перевіряються, а потім перейти. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ви можете спробувати видалити диска, встановлення нових та перевстановлення XP.
Можна Потім додати поточний диск для запасного порту SATA або покласти його в корпус зовнішніх USB і подивитися, якщо ви можете отримати нічого від неї. Вам знадобиться в будь-якому випадку новий диск, так що ви нічого не втрачаєте, намагаючись. Моя система: Головна Build
|
|
| |||
| |||
| Настільки істотно, пошкоджені файли, які заважають XP завантажитися в даний момент не матиме значення, оскільки вони будуть забезпечуватися здорові жорсткий диск на другому комп'ютері. Тоді я буду мати доступ до цілої файлів на диску корумповані просто через Windows Explorer у відповідності з нормальним? (а також здійснення контролю помилок). (вибачте за термінологію ...) |
|
| |||
| |||
| Правильно, це теорія і, як правило, справа. На комп'ютері з Windows від здорових диску, щоб які-небудь проблеми або корупції, на другому диску Слов'янський зайві. Однак те, що диск показує в BIOS не означає, що буде показано в Windows, навіть якщо це шоу в Windows він все ще може збоїти при спробі доступу до неї і отримати дані. Це все дуже зручна, але не отримати вам сподівається, я цього все час, і звичайно диска, який грає Up Is Dead диска. |
|
| |||
| |||
| Дейв жаль я не бачив ваш пост вище ..... @ Політична ... ігнорувати свою посаду |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Windows 95 Сканування дисків і в безпечному режимі питання | ProudTiger02 | Операційні системи Windows | 2 | 17 травня 2009 10:53 |
| Як завантажитися в безпечному режимі? | Патрік F | Операційні системи Windows | 1 | 3 липня 2008 07:16 |
| Безпечний режим з резолюції діапазоні, але нормальний режим штрафу ... | Граф Jackula | Операційні системи Windows | 5 | 25 березня 2008 11:18 |
| Подвійне завантаження в безпечному режимі і | phil66 | Операційні системи Windows | 3 | 24 січня 2008 03:38 |
| Запуск Windows у безпечному режимі | philipbatten | Off Topic Discussion | 1 | 1 листопада 2007 03:19 |
| Різьба Інструменти | |
| |