menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače

Register

5.1, 7.1 zvuk na desce - Co reproduktory?

Reply

Thread Nástroje
Old 17. června 2009, 08:12
Nový člen skupiny

Default 5.1, 7.1 zvuk na desce - Co reproduktory?

Dobře jsem vybudoval nové PC a moje nové mobo Gigabyte MA790XT-UD4P má úžasné na palubě zvuk HD, Dolby Quad 5.1, 7.1 .. Mám desided opustit mé tvůrčí osudovost fx kartou ve starém počítači a používat palubní zvuk, IVE hledal na všechny druhy reproduktorů nastavit to logitec, ALTEC, kreativní, ectt .. to, že i dont get je ALL zvukové systémy mají speekers ataching na zadní panel z sub, pouze s limmited (2) připojení se k mobo audio pannel čarodějnice je nastaveno (dole stejně) se stejného typu jako zpět na subs ..

I cant Zdá se, že najít který si dejte mi plug in sepratly na mobo pro přední, zadní LR LR center a sub-li / tak můžete použít i HD a Dolby programy, které se stalo s mobo .. Dává to nějaký smysl? na mobo má všechny sloty / linky a tam vše znovu programovatelné na co chcete / potřebujete, jeho velkou nastavit, ale i cant Zdá se, že najít reproduktorový systém, který umožňuje použití mi to, chci podotázkou připojit do mého mobos sub slot, vpředu vpravo v přední pravé slot a tak dále ectt .. všechny set up vidím zvyklý dělat si plug všechna boční a zadní reproduktory do sub a jeden řádek z podokruhu jede na mobos linie a přední maine to jít na demarkační linii v ectt ... tak i vysílání zde vidět (caz im probly chybí somthing přímo pod nos), pokud někdo udělal to, co im snaží dělat a mohl by mi inlighten .. lol: modlit se:

thx
kro ...
Old 17. června 2009, 14:06
Dárce Skupina

Default 5.1, 7.1 zvuk na desce - Co reproduktory?

Myslíš, že mám trochu popletený.

Všechny výstupní propojení na mobo dělat zvyknout, že všichni jdou na subwoofer (pokud se jedná o hroznou AIO balíčku), který je také zesilovač pro všechny linky.

Nicméně nemusíte uvádět svého rozpočtu.

Pokud si můžete dovolit to bych vážně doporučit nekupují balík nastavit, mají tendenci být malý plechový reproduktory a podle mého názoru, je plýtvání penězi.

Pokud můžete, dostanete slušnou AV přijímače, reproduktory a jít s ním. Pokud si můžete dovolit a chtějí vědět víc jen post zpět a můžu doporučit některých značek / modelů.

Můj systém: FordyPC

Processor (s):
Quad Q6600 Kentsfield 2,66 @ 3.45GHz
Základní deska:
Asus P5Q / L PRO (Intel P43, ICH10)
Paměť RAM:
PNY XLR8 4 GB @ 1066MHz
Grafické karty (s):
PNY nVidia GeForce 9400 GT 512 mb
Zvuková karta:
Pevný disk (y):
Seagate HDBarracuda 1x 1TB 1x 250gigabajt
Optická mechanika (s):
LG (HD) GGCH20L / LG GH22NP20AUAA50B
Case / PSU:
Antec Sonata III & Earthwatts 500W
Chlazení:
Sklad
Síť / Internet:
Gigabit LAN, FireWire & WG111v2
Monitor (s):
2 x Acer P193WAd
Operační systém (y):
XP PRO x86/XP PRO x64/Win7 RC1 x64
Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.