![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Dobře jsem vybudoval nové PC a moje nové mobo Gigabyte MA790XT-UD4P má úžasné na palubě zvuk HD, Dolby Quad 5.1, 7.1 .. Mám desided opustit mé tvůrčí osudovost fx kartou ve starém počítači a používat palubní zvuk, IVE hledal na všechny druhy reproduktorů nastavit to logitec, ALTEC, kreativní, ectt .. to, že i dont get je ALL zvukové systémy mají speekers ataching na zadní panel z sub, pouze s limmited (2) připojení se k mobo audio pannel čarodějnice je nastaveno (dole stejně) se stejného typu jako zpět na subs .. I cant Zdá se, že najít který si dejte mi plug in sepratly na mobo pro přední, zadní LR LR center a sub-li / tak můžete použít i HD a Dolby programy, které se stalo s mobo .. Dává to nějaký smysl? na mobo má všechny sloty / linky a tam vše znovu programovatelné na co chcete / potřebujete, jeho velkou nastavit, ale i cant Zdá se, že najít reproduktorový systém, který umožňuje použití mi to, chci podotázkou připojit do mého mobos sub slot, vpředu vpravo v přední pravé slot a tak dále ectt .. všechny set up vidím zvyklý dělat si plug všechna boční a zadní reproduktory do sub a jeden řádek z podokruhu jede na mobos linie a přední maine to jít na demarkační linii v ectt ... tak i vysílání zde vidět (caz im probly chybí somthing přímo pod nos), pokud někdo udělal to, co im snaží dělat a mohl by mi inlighten .. lol: modlit se: thx kro ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Myslíš, že mám trochu popletený.
Všechny výstupní propojení na mobo dělat zvyknout, že všichni jdou na subwoofer (pokud se jedná o hroznou AIO balíčku), který je také zesilovač pro všechny linky. Nicméně nemusíte uvádět svého rozpočtu. Pokud si můžete dovolit to bych vážně doporučit nekupují balík nastavit, mají tendenci být malý plechový reproduktory a podle mého názoru, je plýtvání penězi. Pokud můžete, dostanete slušnou AV přijímače, reproduktory a jít s ním. Pokud si můžete dovolit a chtějí vědět víc jen post zpět a můžu doporučit některých značek / modelů. Můj systém: FordyPC
|