μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Ήχος, Ηχεία & MP3 Players

Register

5,1, 7,1 επί ήχου - Τι ηχεία;

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 17η Ιουνίου 2009, 08:12
Νέο Μέλος Ομάδα

Default 5,1, 7,1 επί ήχου - Τι ηχεία;

Ok i έχουν κατασκευαστεί το νέο pc μου και νέο mobo Gigabyte MA790XT-UD4P έχει καταπληκτικό ήχο HD επί του σκάφους, Dolby τετράκλινα 5,1, 7.1 .. Έχω desided να εγκαταλείψουν μου δημιουργική θάνατο fx κάρτα στον παλιό υπολογιστή και χρήση του πλοίου με ήχο, IVE εξετάζει όλα τα είδη των ηχείων μέχρι της logitec, ALTEC, δημιουργική, ectt .. το γεγονός ότι i dont get είναι ΟΛΑ τα συστήματα ήχου έχει το speekers ataching στο πίσω πάνελ του υπεργολάβου, με μόνο limmited (2) συνδέσεις με προορισμό την mobo του ήχου pannel μάγισσα δημιουργήθηκε (έτσι κι αλλιώς η δική μου) με τα ίδια χαρακτηριστικά με την πίσω μέρος του επόμ ..

I επίκλισης φαίνεται να βρει μια σύσταση που θα επιτρέψτε μου σύνδεση sepratly στην mobo για τα εμπρός, πίσω LR LR κέντρο, όπου και υπο / ώστε να μπορώ να χρησιμοποιήσω το HD και Dolby προγράμματα που ήρθε με την mobo .. Μήπως αυτό έχει νόημα;; η mobo έχει όλα τα slots / γραμμές και όλα τα νέα προγραμματιζόμενη για ό, τι θέλεις / ανάγκη, το μεγάλο που έχει συσταθεί αλλά θ επίκλισης να βρώ κάθε σύστημα ηχείων που μου αφήνει το χρησιμοποιήσετε, θα ήθελα μια υποεπιτροπή για σύνδεση σε mobos μου υπο υποδοχή, μπροστά ακριβώς στο μέτωπο δικαίωμα του διαθέσιμου χρόνου χρήσης και ούτω καθεξής ectt .. όλων των νέων επιχειρήσεων που συνηθίζει να δω το κάνουμε αυτό, συνδέετε όλα τα πίσω και τα πλευρικά ηχεία σε επιμέρους και μία γραμμή από την υπο πηγαίνει στη γραμμή mobos και το μπροστινό maine πάμε για την πράσινη γραμμή στο ectt ... Γι 'απόσπαση εδώ για να δείτε (caz im probly λείπουν somthing δικαίωμα σύμφωνα με τη μύτη μου) αν κάποιος έχει κάνει im τι προσπαθούμε να κάνουμε και θα μπορούσε να μου inlighten .. lol: προσευχηθούμε:

thx
Kro ...
Old 17η Ιουνίου 2009, 14:06
Ομάδα Δωρητών

Default 5,1, 7,1 επί ήχου - Τι ηχεία;

Σκέψου έχετε λίγο συγκεχυμένη.

Όλες οι συνδέσεις για την έξοδο mobo κάνω συνηθίσουν, όλοι πάνε στο υπογούφερ (σε περίπτωση που ένα τρομερό AIO πακέτο) που είναι και ο ενισχυτής για όλες τις γραμμές.

Ωστόσο δεν σας αναφέρω τον προϋπολογισμό σας.

Αν έχουν τη σχετική οικονομική δυνατότητα θα ήθελα να συστήσω να μην σοβαρά την αγορά ενός πακέτου που έχει συσταθεί, τείνουν να είναι μικρές και τενεκεδένιος ομιλητές κατά τη γνώμη μου, μια σπατάλη χρημάτων.

Εάν μπορείτε, πάρτε μια αξιοπρεπή AV Receiver, και ομιλητές να πάει με αυτό. Αν έχετε την οικονομική δυνατότητα και ότι ήθελα να μάθω κάποια πιο απλά μετά πίσω και μπορώ να σας συστήσει ορισμένες μάρκες / μοντέλα.
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Χρειάζεστε βοήθεια με Realtek 5,1 επί του ήχου surround φυστίκι Multimedia & Codecs 0 11 Ιουν 2009 22:02
My PC δεν εντοπίζει τα ενσωματωμένα κάρτα ήχου - Λάθος οδηγών; apolutrosi Ήχος, Ηχεία & MP3 Players 6 30 Μαΐου 2009 08:31
Ήχος προέρχεται μόνον από 2 ηχεία και επιμέρους; Airescape Ήχος, Ηχεία & MP3 Players 7 9 Μαρ 2008 17:20
Νέο Υπολογιστών, παλιά ηχεία, δεν ήχου amilyn Ήχος, Ηχεία & MP3 Players 3 13 Νοε 2007 10:27
Δεν ήχου για ηχεία Paul Στο Λονδίνο Multimedia & Codecs 1 21 Οκτ 2007 07:40
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.