manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Zvuk, Speakers & MP3 Playeri

Register

5.1, 7,1 na brodu zvuk - Koje zvučnike?

Reply

Thread Tools
Old 17. lipnja 2009, 08:12
Novi član grupe

Default 5.1, 7,1 na brodu zvuk - Koje zvučnike?

Ok imam izgrađen novi pc i moj novi mobo gigabajt MA790XT-UD4P je iznenađujuće na brodu zvuk HD, Dolby Quad 5.1, 7,1 .. Imam desided da napuste moj kreativni fatalnost FX karticu u stari pc i koristiti onboard zvuk, ive bio obličje at svakakvih zvučnički set up-a logitec, altec, kreativni, ectt .. ono što ja dont dobiti sve audio sustavi imaju speekers ataching na stražnjoj ploči od sub, sa samo limmited (2) veze odlaska na mobo's audio pannel vještica je podešen (minska anyway) s istog tipa kao i natrag na subs ..

Ja licemjerje činiti se pronaći postaviti da će me pustiti da čep u sepratly na mobo za prednje, LR LR natrag centar, gdje i pod / tako da ja mogu koristiti Dolby HD i programa koji je došao s mobo .. to sve smisla? na mobo ima sve utore / linije i tamo sve ponovno programirljiva na ono što želite / trebate, njegova velika postaviti ali ja licemjerje činiti se pronaći nikakvu zvučnički sustav koji omogućava mi ga koristiti, želim pod priključiti u moju mobos sub utor, prednji desni u prednjem desnom utor i tako dalje .. ectt sve skupa ups vidim navika učiniti da vam sve plug i stražnje strane govornika u sub i jednu liniju iz sub ide na line out mobos i prednje Maine's odite na zelenu liniju u ectt ... tako da sam ovdje da vidiš objavljivanja (caz im probly nestalo somthing desno pod moj nos) ako bilo tko je učinio ono što im težak to mogao učiniti i inlighten mene .. lol: moli:

thx
KRO ...
Old 17. lipnja 2009, 14:06
Donatorska Grupa

Default 5.1, 7,1 na brodu zvuk - Koje zvučnike?

Think imate malo zbrkan.

Sve izlazne veze na mobo učiniti naviknuti se, svi oni idu na subwoofer (u slučaju neke strašne AIO paketu) koja je ujedno i pojačalo za sve linije.

Ali vi ne spominjemo Vašeg proračuna.

Ako si možete priuštiti to bih ozbiljno ne preporučujemo kupnju paketa postavili, oni imaju tendenciju da se mali kositren zvučnicima i po mom mišljenju, otpadni novca.

Ako možete, dobiti pristojan AV Receiver i zvučnici otići s njom. Ako si možete priuštiti i koje žele znati nešto više samo post leđa, a ja mogu preporučiti neke robne marke / modela.
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Trebate li pomoć s realtek 5,1 na pansion surround zvuk kikiriki Multimedija i kodeci 0 11. lipnja 2009 22:02
Moje računalo ne otkriju na pansion zvučna kartica - Pogrełan drivere? apolutrosi Zvuk, Speakers & MP3 Playeri 6 30. svibanj 2009 08:31
Zvuk dolazi iz samo 2 zvučnika i sub? Airescape Zvuk, Speakers & MP3 Playeri 7 9. ožujak 2008 17:20
Novo računalo, stare zvučnike, nema zvuka amilyn Zvuk, Speakers & MP3 Playeri 3 13. studeni 2007 10:27
Nema zvuka na zvučnicima Pavla u Londonu Multimedija i kodeci 1 21. listopad 2007 07:40
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.