5.1, 7,1 na brodu zvuk - Koje zvučnike? Ok imam izgrađen novi pc i moj novi mobo gigabajt MA790XT-UD4P je iznenađujuće na brodu zvuk HD, Dolby Quad 5.1, 7,1 .. Imam desided da napuste moj kreativni fatalnost FX karticu u stari pc i koristiti onboard zvuk, ive bio obličje at svakakvih zvučnički set up-a logitec, altec, kreativni, ectt .. ono što ja dont dobiti sve audio sustavi imaju speekers ataching na stražnjoj ploči od sub, sa samo limmited (2) veze odlaska na mobo's audio pannel vještica je podešen (minska anyway) s istog tipa kao i natrag na subs ..
Ja licemjerje činiti se pronaći postaviti da će me pustiti da čep u sepratly na mobo za prednje, LR LR natrag centar, gdje i pod / tako da ja mogu koristiti Dolby HD i programa koji je došao s mobo .. to sve smisla? na mobo ima sve utore / linije i tamo sve ponovno programirljiva na ono što želite / trebate, njegova velika postaviti ali ja licemjerje činiti se pronaći nikakvu zvučnički sustav koji omogućava mi ga koristiti, želim pod priključiti u moju mobos sub utor, prednji desni u prednjem desnom utor i tako dalje .. ectt sve skupa ups vidim navika učiniti da vam sve plug i stražnje strane govornika u sub i jednu liniju iz sub ide na line out mobos i prednje Maine's odite na zelenu liniju u ectt ... tako da sam ovdje da vidiš objavljivanja (caz im probly nestalo somthing desno pod moj nos) ako bilo tko je učinio ono što im težak to mogao učiniti i inlighten mene .. lol: moli:
thx
KRO ... |