kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók

Register

5,1, 7,1 fedélzetén hang - Milyen hangszórók?

Reply

Téma eszközök
Old Június 17 2009, 08:12
Új tag Csoport

Ok i építettek az új PC-s új mobo Gigabyte MA790XT-UD4P meglepő fedélzetén hang HD, Dolby Quad 5,1, 7,1 .. Van desided elhagyni én kreatív halálozási FX kártya a régi PC-használat és a fedélzeti hang, ive nézett mindenféle hangszóró létre a logitec, altec, kreatív, ectt .. a lényeg, hogy én dont get összes audio rendszerek az speekers ataching a hátlap a sub, csak limmited (2) kapcsolatok megyünk a mobo's Audio pannel boszorkány jön létre (az enyém egyébként) az ugyanolyan típusú, mint a Vissza a köv ..

I cant tűnik, hogy a létrehozott hogy hadd betipliz sepratly a mobo az első, hátsó LR LR center, és a ha / úgy tudom használni a HD és Dolby programok jutott a mobo .. fejti ki, hogy semmi értelme? A mobo minden résidők / vonalak és ott újra programozható, hogy bármit is akar / szükség van, annak nagy létrehozni, de úgy tűnik, hogy én vidám talál hangszóró rendszer, amely lehetővé teszi, én használ ez, én azt szeretném, hogy a sub csatlakozót be a mobos sub nyílásba, az első jobbra az első jobboldali nyílásba, és így tovább ectt .. a meghatározott UPS látom szokás csinálni, meg minden csatlakozót a hátsó és az oldalsó hangszórók a sub, és egy sor az al megy a mobos sor, és az első maine menjünk a zöld vonal ectt ... Úgyhogy kiküldetésére ide (caz im probly hiányzó somthing jog alapján az orrom), ha bárki is tette, amit im próbál tenni, és inlighten nekem .. lol: imádkozni:

thx
Kro ...
Old Június 17 2009, 14:06
Donor Group

Úgy gondolja, hogy van egy kicsit kusza.

A kimeneti csatlakozók a mobo tesz szokni, hogy minden menjen a mélynyomó (abban az esetben, ha egy szörnyű AIO csomag), amely szintén az erősítő az összes sor.

Azonban nem említi meg a költségvetést.

Ha nem engedhetjük meg magunknak azt komolyan ajánlom nem vásárol csomag létre, ezek általában kis ónos hangszórók és véleményem szerint kidobott pénz.

Ha lehet, egy tisztességes AV erősítő és a hangfalak, hogy menjen vele. Ha megengedheti magának, és szeretné tudni, még csak a post-vissza tudok ajánlani néhány márka / modell.
Reply

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.