![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Ok i építettek az új PC-s új mobo Gigabyte MA790XT-UD4P meglepő fedélzetén hang HD, Dolby Quad 5,1, 7,1 .. Van desided elhagyni én kreatív halálozási FX kártya a régi PC-használat és a fedélzeti hang, ive nézett mindenféle hangszóró létre a logitec, altec, kreatív, ectt .. a lényeg, hogy én dont get összes audio rendszerek az speekers ataching a hátlap a sub, csak limmited (2) kapcsolatok megyünk a mobo's Audio pannel boszorkány jön létre (az enyém egyébként) az ugyanolyan típusú, mint a Vissza a köv .. I cant tűnik, hogy a létrehozott hogy hadd betipliz sepratly a mobo az első, hátsó LR LR center, és a ha / úgy tudom használni a HD és Dolby programok jutott a mobo .. fejti ki, hogy semmi értelme? A mobo minden résidők / vonalak és ott újra programozható, hogy bármit is akar / szükség van, annak nagy létrehozni, de úgy tűnik, hogy én vidám talál hangszóró rendszer, amely lehetővé teszi, én használ ez, én azt szeretném, hogy a sub csatlakozót be a mobos sub nyílásba, az első jobbra az első jobboldali nyílásba, és így tovább ectt .. a meghatározott UPS látom szokás csinálni, meg minden csatlakozót a hátsó és az oldalsó hangszórók a sub, és egy sor az al megy a mobos sor, és az első maine menjünk a zöld vonal ectt ... Úgyhogy kiküldetésére ide (caz im probly hiányzó somthing jog alapján az orrom), ha bárki is tette, amit im próbál tenni, és inlighten nekem .. lol: imádkozni: thx Kro ... |
|
| |||
| |||
| Úgy gondolja, hogy van egy kicsit kusza. A kimeneti csatlakozók a mobo tesz szokni, hogy minden menjen a mélynyomó (abban az esetben, ha egy szörnyű AIO csomag), amely szintén az erősítő az összes sor. Azonban nem említi meg a költségvetést. Ha nem engedhetjük meg magunknak azt komolyan ajánlom nem vásárol csomag létre, ezek általában kis ónos hangszórók és véleményem szerint kidobott pénz. Ha lehet, egy tisztességes AV erősítő és a hangfalak, hogy menjen vele. Ha megengedheti magának, és szeretné tudni, még csak a post-vissza tudok ajánlani néhány márka / modell. |