פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > חומרת המחשב > סאונד, רמקולים נגני MP3 &

Register

5.1, 7.1 על הסיפון צליל - מה הרמקולים?

Reply

שרשרת כלים
Old 17 יוני 2009, 08:12
קבוצת חברות חדשות

Default 5.1, 7.1 על הסיפון צליל - מה הרמקולים?

יש לי אישור בנה את המחשב החדש שלי החדש mobo Gigabyte MA790XT-UD4P יש קול מדהים על הסיפון HD, Dolby מרובע 5.1, 7.1 .. אני חייב לעזוב את desided יצירתי הרוגים FX כרטיס הישן למחשב ולהשתמש הקול המשולב ללא פעיל, ive היה מסתכל על כל מיני שפת אם הגדרת של logitec, ALTEC, יצירתי, ectt .. הדבר שאני dont לקבל את כל מערכות אודיו יש speekers ataching את הפאנל האחורי של המשנה, רק עם limmited (2) חיבורים ללכת mobo אודיו של pannel המכשפה מוגדרת (שלי בכל אופן) עם אותו סוג של האחורי של subs ..

אני נראה צביעות למצוא להגדיר שיאפשר לי תוסף ב sepratly עבור אל mobo הקדמי, LR חזרה למרכז LR, וכן המשנה שבו / אז אני יכול להשתמש HD ו dolby תוכניות שהגיעו עם mobo .. האם זה הגיוני?? mobo יש את כל משבצות / שורות ושם הכל מחדש programmable על מה שאתה רוצה / צריך, שלה גדול להגדיר אבל אני נראה צביעות למצוא בכל רמקול מערכת המאפשרת לי להשתמש בו, אני רוצה את תת תקע לתוך אזור המשנה mobos משבצת, ממש מול הקדמי הימני משבצות וכן הלאה ectt .. בחר את כל UPS אני רגיל לראות את זה, אתה תקע את כל הצד האחורי ואת הרמקולים לתוך המשנה ואחד מן השורה המשנה הולך החוצה את קו mobos ו הקדמי Maine נלך לקו הירוק ב ectt ... אז אני שולח כאן כדי לראות (caz im probly חסר somthing ימין תחת האף שלי) אם מישהו עשה את מה IM מנסה לעשות עם אפשרות inlighten אותי .. LOL: מתפלל:

thx
kro ...
Old 17 יוני 2009, 14:06
קבוצת תורמים

Default 5.1, 7.1 על הסיפון צליל - מה הרמקולים?

תחשוב יש לך קצת muddled.

כל הפלט חיבורים על mobo לעשות להתרגל, כולם ללכת subwoofer (במקרה של איום AIO החבילה), אשר הוא גם amplifier עבור כל השורות.

עם זאת אתה לא מזכיר את התקציב.

אם אתה יכול להרשות לעצמו את זה ברצינות הייתי ממליץ לא לקנות חבילה מוגדרת, הם נוטים להיות קטנים בדיל ו דוברי לדעתי, בזבוז של כסף.

אם אתה יכול, לקבל הגון AV Receiver, ורמקולים ללכת עם זה. אם אתה יכול להרשות לעצמו את זה ואת רוצה לדעת עוד כמה פשוט לכתוב בחזרה ואני יכול להמליץ על כמה מותגים / דגמים.
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
צריך עזרה עם Realtek 5.1 ב-Board להקיף קול בטן מולטימדיה רכיבי Codec 0 11th יוני 2009 22:02
המחשב שלי אינו מזהה ב-Board כרטיס קול - נהגים טעות? apolutrosi סאונד, רמקולים נגני MP3 & 6 ה -30 במאי 2009 08:31
סאונד באה רק 2 רמקולים או תת? Airescape סאונד, רמקולים נגני MP3 & 7 9th מרץ 2008 17:20
מחשב חדש, הישן הדוברים, לא נשמע amilyn סאונד, רמקולים נגני MP3 & 3 13 נובמבר 2007 10:27
לא נשמע על הרמקולים פול בלונדון מולטימדיה רכיבי Codec 1 21st אוקטובר 2007 07:40
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.