![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Gerai aš pastatė naują kompiuterį ir mano naujas MOBO Gigabyte MA790XT-UD4P yra nuostabi laive garso HD, Dolby Quad 5,1, 7,1 .. Turiu desided palikti savo kūrybos Nelaimės FX kortelę seno kompiuterio ir naudoti laive garso, Ive, kurie ieško visų rūšių garsiakalbis įsteigti savo logitec, altec, kūrybingas, ectt .. dalykas, kad i dont get All is garso sistemos speekers ataching prie nugaros skydelio pietus, tik limmited (2) jungtis ketinate MOBO garso pannel ragana yra įsteigtas (mine anyway) to paties tipo, kaip Atgal į subs .. I cant Atrodo, įsteigti, kad leis man prijungti sepratly kad už visą MOBO LR Atgal LR center, ir pietus, kur / kad galėčiau naudotis HD ir Dolby programas, kurios atėjo su MOBO .. Ar tai jokios prasmės? MOBO turi visas slots / eilutės ir čia vėl visi programuojami į ką nori / reikia, jo didelį įsteigti But I cant Atrodo, bet garsiakalbių sistema, kuri leidžia man naudoti, aš noriu, kad Sub kištukas į mano mobos sub Lizdas, visą teisę į visą teisę lizdą ir tt ectt .. visas rinkinys langus matau įpratęs daryti, kad jūsų Plug visi galinio ir šoninių išsikišimų į pietus ir vieną eilutę iš sub važiuoja į mobos Line Out, ir visą Maine's eiti į žaliąją liniją ectt ... todėl komandiravimo čia norėdami pamatyti informaciją (caz im probly trūksta Kai kas teisę pagal savo nosį), jei kas nors padarė ką jiems bando daryti ir gali inlighten me .. lol: pray: thx Kro ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Think you've got truputį painiojamos.
Visa produkcija jungtys MOBO daryti pripranta, jie visi Grįžti į žemų dažnių garsiakalbis (kai patekęs AIO paketas atveju), taip pat visiems linijų stiprintuvas. Tačiau Jums nereikia nurodyti savo biudžetą. Jei galite sau tai aš rimtai rekomenduoti negali pirkti paketą įsteigti, jie linkę būti maži Cynowy garsiakalbius ir, mano nuomone, pinigų švaistymas. Jei galite, gauti padorų AV imtuvas ir garsiakalbiai eiti su juo. Jei galite sau leisti ir nori sužinoti šiek tiek daugiau tik po nugaros ir galiu rekomenduoti kai kurių markių / modelių. Mano sistema: FordyPC
|