![]() |
|
| |||
| |||
| Labi, es esam izveidojuši jaunu datoru un savu jauno MOBO Gigabyte MA790XT-UD4P ir pārsteidzošs uz klāja skaņu HD, Dolby quad 5,1, 7.1 .. i have desided atstāt manu radošo bojā fx karti veco datoru un izmantot borta skaņu, IVE meklējis visos valoda veidi izveidota's logitec, Altec, radošu, ectt .. lieta, ka i dont get viss audio sistēmas speekers ataching uz atpakaļ panelī sub, tikai limmited (2) savienojumu dodas uz MOBO audio pannel ragana ir izveidot (mine anyway) ar tāda paša veida aizmugurē subs .. I cant šķiet atrast izveidot, kas ļaus man iespraudiet sepratly uz MOBO uz priekšējo, LR atpakaļ LR centrs, un sub kur /, lai es varētu izmantot HD un Dolby programmas, kas nāca ar MOBO .. tas, ka būtu kāda jēga? MOBO ir visas slots / līniju un tur visus atkārtoti programmējamiem lai ko jūs gribat / vajadzību, tā lielā, kas izveidota, taču nevaru likties atrast jebkādu skaļruņu sistēmu, kas ļauj man to izmantot, es gribu sub to plug manā mobos sub slot, front tiesības priekšā tiesības nišu un tā tālāk ectt .. visu, kas ups redzu paradis darīt, ka tu plug visi aizmugures un sānu skaļruņiem vērā sub vienu rindu no sub iet mobos līniju, un priekšējo maine's go to zaļo līniju ectt ... so i norīkošanu šeit, lai aplūkotu (caz im probly trūkst somthing tiesības saskaņā ar manu degunu), ja kāds ir paveicis ko im mēģina to darīt un varēja inlighten me .. lol: lūdzieties: THX Kro ... |
|
| |||
| |||
| Domāju, ka tev ir mazliet neskaidri. Visas izejas savienojumiem MOBO darīt pierast, viņi visi iet uz subwoofer (šajā gadījumā briesmīgs AIO pakete), kas ir arī pastiprinātājs visām līnijām. Taču jums nav minēta savu budžetu. Ja varat atļauties to es nopietni ieteiktu nepērk paketi, kas izveidota, tās mēdz būt mazas tinny skaļruņiem un, manuprāt, naudas izšķiešana. Ja iespējams, saņemt pienācīgu AV Receiver, un skaļruņiem iet ar to. Ja varat atļauties un vēlas zināt, daži vairāk tikai post atpakaļ un varu ieteikt dažas markas / modeļi. |