rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Sprzęt komputerowy > Dźwięk, głośniki i odtwarzacze MP3

Register

5.1, 7.1 na pokładzie dźwięku - Jakie głośniki?

Reply

Narzędzia wątku
Old 17 czerwca 2009, 08:12
Nowe państwa grupy

Ok Mam wybudowany nowy komputer i moje nowe Mobo Gigabyte MA790XT-UD4P na pokładzie ma niesamowite dźwięku HD, Dolby quad 5.1, 7.1 .. Mam desided opuścić mój kreatywny śmiertelny fx karty w starym komputerze i używać na pokładzie dźwięku, ive been looking wszystkich rodzajów głośników ustanowiony w logitec, altec, twórcze, ectt .. rzecz, że i dont get jest tym systemy audio mają speekers ataching na tylnym panelu z sub, tylko limmited (2) połączenia się do Mobo's audio pannel szkarłacica jest ustawiona (kopalnia anyway) z tego samego typu jak powrót na kolejne ..

I cant seem to find zestaw, który pozwoli mi podłączyć sepratly do Mobo do przodu, z tyłu LR LR centrum i podwykonawcy, gdzie / so i można korzystać z HD i Dolby programów razem z Mobo .. to żadnego sensu? z Mobo posiada wszystkie szczeliny / linie i ponownie wszystkie programowalne jaka chcesz / potrzeby, jego wielką utworzone ale i cant wydają się znaleźć system głośników, który pozwala używać go do mnie, chcę podgrupy podłączyć do mojego mobos podobszar gniazda, z przodu w prawej przedniej prawej gniazda i tak dalej ectt .. wszystkich ustaw ups widzę wont to zrobić, należy podłączyć wszystkie tylne i boczne głośniki do podkomisji i jednej linii z sub pójdzie do mobos linii i przedniej Maine's go do zielonej linii w ectt ... tak i tutaj, aby zobaczyć delegowania (CAZ probly brakuje somthing im prawa wynikające z mojego nosa) jeśli ktoś uczynił to, co im próbuje robić i mógłby mi inlighten .. lol: modlić:

thx
Kro ...
Old 17 czerwca 2009, 14:06
Grupa dawcy

Think You've got a bit muddled.

Wszystkie wyjścia połączenia na Mobo zrobić przyzwyczaić się, wszyscy oni przejść do subwoofera (w przypadku gdy pakiet straszne AIO), który jest również wzmacniacz na wszystkich liniach.

Jednak nie wspomina swój budżet.

Jeśli możesz sobie pozwolić na poważnie to chciałbym polecić nie kupowanie pakietu skonfigurować te są zazwyczaj małe cynowy głośniki i moim zdaniem, strata pieniędzy.

Jeśli możesz dostać przyzwoity AV Receiver i głośników, aby przejść się z nim. Jeśli możesz sobie pozwolić i które chcą wiedzieć trochę więcej po prostu z powrotem i mogę polecić kilka marek / modeli.
Reply

Register
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.