![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bine i-au construit noile PC-ul şi noile mele mobo Gigabyte MA790XT-UD4P a uimitor la bord sunet HD, Dolby quad 5.1, 7.1 .. Am să plec desided meu creativ fatalitate FX carte în vechile PC-ul şi de a folosi de la bord de sunet, ive fost uitat la tot felul de vorbitor, înfiinţat de logitec, Altec, creativ, ectt .. de lucru care i dont obţine toate sistemele audio au speekers ataching la partea din spate de sub panou, cu numai limmited (2) conexiuni ajunge la mobo e audio pannel care este înfiinţat (a mea, oricum), cu acelaşi tip ca şi spate a subs .. I cant par a găsi un set up care ma vor lasa sa plug în sepratly la mobo de faţă, spate LR LR centru, şi de alimentare în cazul în care / ca sa ma pot folosi de HD şi Dolby programe care au venit cu mobo .. că nu face nici un sens?? de mobo are toate sloturile / linii şi acolo toate sunt programabile pentru orice ai nevoie, sa înfiinţat un mare dar i cant par a găsi nici un vorbitor de sistem care vă permite-mi să-l utilizaţi, vreau o sub plug în pentru a-mi mobos sub slot, fata dreapta in fata dreapta slot şi aşa mai departe ectt .. toate set up i vezi obiceiul faci asta, ai toate plug din spate şi în partea de vorbitori şi sub o linie de la sub merge la mobos linie şi fata maine mergem la linia verde în ectt ... asa ca am postaţi aici pentru a vedea (caz im probly lipsesc somthing chiar sub nasul meu), dacă cineva a făcut ceea ce im încerc să fac şi ar putea inlighten mine .. lol: se ruga: thx kro ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Gândiţi-vă că aţi luat un pic muddled.
Toate conexiunile de ieşire de pe mobo face te obişnuieşti, toate acestea duc la subwoofer (în cazul unui pachet oribil AIO), care este, de asemenea, amplificator pentru toate liniile. Cu toate acestea să nu menţionăm bugetul. Dacă vă puteţi permite, aş recomanda serios nu cumpără pachetul înfiinţate, ele tind să fie mici tinny vorbitori şi în opinia mea, o risipă de bani. Daca poti, ia-ţi un decent AV receiver, difuzoare şi să merg cu el. Dacă vă puteţi permite şi că vrei să ştii ceva mai mult doar post pe spate şi nu pot recomanda unele marci / modele. Sistemul meu: FordyPC
|
![]() |
|
| Marcaje |