![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Dobre som vybudoval nové PC a moje nové Mobo Gigabyte MA790XT-UD4P má úžasné na palube zvuk HD, Dolby Quad 5.1, 7.1 .. Mám desided opustiť mojej tvorivej osudovost fx kartou v starom počítači a používať palubný zvuk, IVE hľadal na všetky druhy reproduktorov nastaviť to logitec, ALTEC, kreatívne, ectt .. to, že i dont get je ALL zvukové systémy majú speekers ataching na zadný panel z sub, len s limmited (2) pripojenie sa k Mobo audio pannel čarodejnice je nastavené (dole rovnako) sa rovnakého typu ako späť na subs .. I cant Zdá sa, že nájsť ktorý si dajte mi plug in sepratly na Mobo pre predné, zadné LR LR center a sub-li / tak môžete použiť i HD a Dolby programy, ktoré sa stalo s Mobo .. Dáva to nejaký zmysel? na Mobo má všetky sloty / linky a tam všetko znova programovateľnej na čo chcete / potrebujete, jeho veľkou nastaviť, ale i cant Zdá sa, že nájsť reproduktorový systém, ktorý umožňuje použitie mi to, chcem čiastkovou pripojiť do môjho mobos sub slot, vpredu vpravo v prednej pravej slot a tak ďalej ectt .. všetky set up vidím zvyknutý robiť si plug všetky bočné a zadné reproduktory do sub a jeden riadok z podokruhu jede na mobos línie a predné maine to ísť na líniu v ectt ... tak aj vysielanie tu vidieť (caz im problé chýba somthing priamo pod nos), ak niekto urobil to, čo im snaží robiť a mohol by mi inlighten .. lol: modliť sa: thx kro ... |
|
| |||
| |||
| Myslíš, že mám trochu popletený. Všetky výstupné prepojenie na Mobo robiť zvyknúť, že všetci idú na subwoofer (ak sa jedná o hroznou AIO balíka), ktorý je tiež zosilňovač pre všetky linky. Avšak nemusíte uvádzať svojho rozpočtu. Ak si môžete dovoliť to bych vážne odporučiť nekupujú balík nastaviť, majú tendenciu byť malý plechový reproduktory a podľa môjho názoru, je plytvanie peniazmi. Ak môžete, dostanete slušnú AV prijímače, reproduktory a ísť s ním. Ak si môžete dovoliť a chcú vedieť viac len post späť a môžem odporučiť niektorých značiek / modelov. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Potrebujete pomoc s Realtek 5.1 on-palube priestorový zvuk | arašidy | Multimedia & Kodeky | 0 | 11. júna 2009 22:02 |
| Môj počítač nedetekuje on-palube zvuková karta - Zlý vodičov? | apolutrosi | Zvuk, Reproduktory & MP3 prehrávače | 6 | 30. máj 2009 08:31 |
| Zvuk prichádza len z 2 reproduktorov a sub? | Airescape | Zvuk, Reproduktory & MP3 prehrávače | 7 | 9. Marec 2008 17:20 |
| Nový počítač, starý reproduktory, bez zvuku | amilyn | Zvuk, Reproduktory & MP3 prehrávače | 3 | 13. novembra 2007 10:27 |
| Žiadny zvuk z reproduktorov | Paul v Londýne | Multimedia & Kodeky | 1 | 21. októbra 2007 07:40 |
| Thread Tools | |
| |