![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Ок имам изграђен нови пц и мој нови мобо гигабајт МА790КСТ-УД4П је иненађујуће на броду звук ХД, Долбы Куад 5/1, 7,1 .. Имам десидед да напусте мој креативни фаталност ФКС картицу у стари пц и користити онбоард звук, иве био хандсоме код свакаквих звучника сет уп-а логитец, алтец, креативни, ецтт .. оно што ја донт добити све аудио системи имају спеекерс атацхинг на задњој табли од суб, са само лиммитед (2) везе одласка на мобо'с аудио паннел вештица је подешен (минско Аныуаы) са истог типа као и назад на субс .. Ја лицемјерје чинити се за наћи поставити да ће ме пустити да плоу у сепратлы на мобо за предње, ЛР ЛР назад центар, где и под / тако да ја могу користити Долбы ХД и програма који је дошао са мобо .. то све смисла? на мобо има све слот / линије и тамо све поново програмирљива на оно што желите / потреба, његова велика поставити али ја лицемјерје чинити се за наћи никакву звучника систем који омогућава ми га користити, желим под прикључити у моју мобос суб слот, предњи десни у предњем десном слот и тако даље .. ецтт све скупа упс видим навика учинити да вам све плуг и задње стране говорника у суб и једну линију из суб иде на лине оут мобос и предње Маине'с идите на зелену линију у ецтт ... тако да сам овде да видиш објављивања (цаз им проблы нестало сомтхинг десно под мој нос) ако било ко је учинио оно што им тежак то могао учинити и инлигхтен мене .. лол: моли: тхкс Кро ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Тхинк имате мало упропастен.
Све излазне везе на мобо учинити навикнути се, сви они иду на сабвуфер (у случају неке страшне АИО пакету) која је уједно и појачало за све линије. Али ви не спомињемо Вашег буџета. Ако си можете приуштити то бих озбиљно не препоручујемо куповину пакета поставили, они имају тенденцију да се мали коситрен звучницима и по мом мишљењу, отпадни новца. Ако можете, добити пристојан АВ рисивер и звучници отићи са њом. Ако си можете приуштити и које желе да знају нешто више само пост леђа, а ја могу препоручити неке робне марке / модела. Мы Сыстем: ФордыПЦ
|
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Требате ли помоћ са реалтек 5,1 на пансион сурроунд звук | кикирики | Мултимедија и кодеци | 0 | 11. јуна 2009 22:02 |
| Моје рачунар не открију на пансион звучна картица - Погреłан дривер? | аполутроси | Звук, Спеакерс & МП3 плејери | 6 | 30 мај 2009 08:31 |
| Звук долази из само 2 звучника и суб? | Аиресцапе | Звук, Спеакерс & МП3 плејери | 7 | 9 март 2008 17:20 |
| Ново рачунар, старе звучнике, нема звука | амилын | Звук, Спеакерс & МП3 плејери | 3 | 13 новембар 2007 10:27 |
| Нема звука на звучницима | Павла у Лондону | Мултимедија и кодеци | 1 | 21 октобар 2007 07:40 |
| Тхреад Тоолс | |
| |