az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > Ses, Speakers & MP3 Çalarlar

Register

5,1, 7,1 kurulu ses - Ne hoparlörlerde?

Reply

Konu Araçları
Old 17 Haziran 2009, 08:12
Yeni Üye Grubu

Tamam i Dolby .. 5,1, 7,1 dört yeni bilgisayar ve yeni mobo Gigabayt MA790XT-UD4P kurulu ses HD üzerinde inanılmaz sahip yerleşik i eski bilgisayar benim yaratıcı mukadderat FX kartı bırakmak ve Teknede ses kullanımı, konuşmacı her türlü's logitec, yaratıcı ectt altec .. kurmak bakarak edilmiş ive desided var şey i dont ses sistemleri TÜM demektir, sadece (2) limmited ile kurulur bağlantılar mobo ses pannel cadı edecek olan speekers alt ve arka panel için ataching var (benim zaten) ve aynı tip arka kısmının Subs ..

I cant o kadar bana ön için mobo, LR geri LR merkezi sepratly için fiş sağlayacak bir dizi bulmak için görünüyorlar ve alt nereye / so i HD ve bu mobo .. birlikte Dolby programlarını kullanabilirsiniz herhangi bir makul mü?? bir mobo ve tüm yuva / hatları vardır hepsi onun büyük bir ama i cant kurmak bana bunu kullanmanızı sağlar herhangi bir hoparlör sistemi bulmak gibi, bir alt istiyorum benim mobos alt bir fiş için ne istiyorsun / gerekir yeniden programlanabilir ectt .. üzerinde ön sağ yuvasına yuvası, ön sağ ve tüm set up O, size bir alt ve alt bir satır tüm arka ve yan hoparlör eklentisi yapmak alışkanlık görmek ön Maine's ectt olarak yeşil hat gidin mobos satırın ve gider ... bu yüzden eğer herkes ne çalışıyor Sohbet ve yaptı bana .. lol inlighten olabilir: dua probly burnumu altında somthing sağ eksik) (caz Sohbet görmek için mesaj:

THX
kro ...
Old 17 Haziran 2009, 14:06
Bağış Grubu

Biraz muddled var düşünün.

Bu mobo tüm çıkış bağlantıları yapmak alışmak, bunlar Subwoofer için korkunç bir AIO paket halinde () olarak da tüm hatlar için amplifikatör ise git.

Ancak bütçeniz söz yoktur.

Eğer ben ciddi bir paketi kurmak satın değil tavsiye ederim karşılayamadıklarını, bunlar için küçük bir teneke gibi ses çıkaran hoparlörler ve benim görüşüme göre eğilimi, para israfı.

Eğer, bir AV Receiver almak ve hoparlörleri ile gidin. Eğer bu biraz daha geri sonrası bilmek istiyorum ve bazı markalar tavsiye ederim / modeller Ödeyebileceğinizden.
Reply

Register
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından