менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Звук, Виступаючі & MP3-плеєри

Register

5.1, 7.1 на борту звук - Що ораторів?

Reply

Різьба Інструменти
Old 17 червня 2009, 08:12
Нові члени групи

Default 5.1, 7.1 на борту звук - Що ораторів?

Ok я побудував новий комп'ютер і мої нові плат Gigabyte MA790XT-UD4P володіє дивовижною на борту звуку HD, Dolby Quad 5,1, 7,1 .. Я вирішили, щоб залишити мою карту Creative FX смертності в старих ПК і використання бортового звуку, Ive було дивитися на всі види SPEAKER SET UP's Logitec, Altec, Creative, ECTT .. те, що я Dont отримуєте всі звукові системи мають Доповідачі ataching на задній панелі на південь, і тільки limmited (2) з'єднання збирається аудіо відьом панеллю плат є створено (в шахті в будь-якому випадку) з тією ж типу, як Назад цих АПЛ ..

Я нахиляє, здається, НЕ створені, що дозволить мені підключити до sepratly плат для фронту, LR LR тому центру і південь, де / тому я можу використовувати Dolby HD і програми, які прийшли з плат .. Чи означає це ніякого сенсу? материнська плата має всі слотами / Лінії і там все знову програмований на все, що ви хочете / в чому маєте потребу, його більше створили, але я нахиляє здається, що знайти на будь-який акустичної системи, що дозволяє мені використовувати його, я хочу, щоб підключити на південь в мою плату південь Слот, передня права в передній правій слотом і так далі .. ECTT всі поставлені вікна я бачу звичай робити, що ви підключили всі задні і бічні виступали на підкатегорії і один рядок з півдня йде до плати в лінію і передню Мен підуть на зелену лінію в ECTT ... тому я проводки тут, щоб побачити (Caz їм probly Somthing відсутні в мене під носом) Якщо хтось зробив те, що їм намагаються зробити і може inlighten мене .. LOL: молись:

Thx
Кро ...
Old 17 червня 2009, 14:06
Донор групи

Default 5.1, 7.1 на борту звук - Що ораторів?

Думаю, що ви отримали кілька плутаною.

Всі вихідні з'єднання на Mobo робити звикати, всі ходять на сабвуфер (у випадку пакет потрапив AIO), яка також підсилювач для всіх ліній.

Однак ви не вказуєте ваш бюджет.

Якщо ви можете дозволити собі цього я б не рекомендував серйозну покупку пакета створені, вони, як правило, малі бляшані ораторів і, на мій погляд, марна трата грошей.

Якщо ви можете отримати гідну AV-ресивер і гучномовці піти з ним. Якщо ви можете собі дозволити і хочете дізнатися більше просто опублікувати тому, і я можу рекомендувати деякі марки / моделі.
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Потрібна допомога з Realtek 5.1 На борту об'ємний звук арахіс Мультимедіа & кодеки 0 11 червня 2009 22:02
Мій комп'ютер не може знайти на борту звукова карта - Wrong драйверів? apolutrosi Звук, Виступаючі & MP3-плеєри 6 30 травня 2009 08:31
Звук приходить тільки від 2 динаміків і SUB? Airescape Звук, Виступаючі & MP3-плеєри 7 9 березня 2008 17:20
Новий комп'ютер, старий ораторів, ні звуку amilyn Звук, Виступаючі & MP3-плеєри 3 13 листопада 2007 10:27
Ні звуку по ораторів Павла в Лондоні Мультимедіа & кодеки 1 21 жовтня 2007 07:40
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.