5.1, 7.1 на борту звук - Що ораторів? Ok я побудував новий комп'ютер і мої нові плат Gigabyte MA790XT-UD4P володіє дивовижною на борту звуку HD, Dolby Quad 5,1, 7,1 .. Я вирішили, щоб залишити мою карту Creative FX смертності в старих ПК і використання бортового звуку, Ive було дивитися на всі види SPEAKER SET UP's Logitec, Altec, Creative, ECTT .. те, що я Dont отримуєте всі звукові системи мають Доповідачі ataching на задній панелі на південь, і тільки limmited (2) з'єднання збирається аудіо відьом панеллю плат є створено (в шахті в будь-якому випадку) з тією ж типу, як Назад цих АПЛ ..
Я нахиляє, здається, НЕ створені, що дозволить мені підключити до sepratly плат для фронту, LR LR тому центру і південь, де / тому я можу використовувати Dolby HD і програми, які прийшли з плат .. Чи означає це ніякого сенсу? материнська плата має всі слотами / Лінії і там все знову програмований на все, що ви хочете / в чому маєте потребу, його більше створили, але я нахиляє здається, що знайти на будь-який акустичної системи, що дозволяє мені використовувати його, я хочу, щоб підключити на південь в мою плату південь Слот, передня права в передній правій слотом і так далі .. ECTT всі поставлені вікна я бачу звичай робити, що ви підключили всі задні і бічні виступали на підкатегорії і один рядок з півдня йде до плати в лінію і передню Мен підуть на зелену лінію в ECTT ... тому я проводки тут, щоб побачити (Caz їм probly Somthing відсутні в мене під носом) Якщо хтось зробив те, що їм намагаються зробити і може inlighten мене .. LOL: молись:
Thx
Кро ... |