![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравей благодаря за гледам, така, тъй като си купих тази шмекерия и инсталирана XP SP2 върху нея. Аз никога не са били в състояние да получите onbaord звук работа. той никога не е било проблем, тъй като аз купува SB audigy, която работи чудесно. Но сега Im Getting в DJing и да налага на борда на звука да работят за смесване на песните (нужда двойна продукция). така Айв tryed деинсталирате драйверите / актуализиране на устройството с най-новия драйвер от realtek сайт (борда е realtek ac97) той казва устройството е голяма работа, но не и звуци идват от всичко. Аз дори проверявани на BIOS, за да сте сигурни, че беше на, разбира се, че е достатъчно. от помощ би било чудесно. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Глупаво въпрос може би, но .... Вие сте поставили говорител щепсела в правилния гнездо за он-борда.
| |||
| |||
| валиден въпрос, но да са били |
|
| |||
| |||
| Имам абсолютно същия проблем, само звук, че аз съм в състояние да чуеш нещо като сигнал, когато се направи проверка на съединителя с RealTek Звук мениджър. Някой са намерили начин да се реши този проблем? (За съжаление за моето училище английски) |
|
| |||
| |||
| Проблемът е, че там са джъмперите, които трябва да бъдат инсталирани, ако не се свържете на предния панел на аудио крикове. Погледни на стр. 2-31 на ръководството и ще видите синя 2 джъмперите, които трябва да бъдат инсталирани в oins. Това ме изпъди гайки за 3 часа, преди най-накрая разбра, че навън! PCFixer |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Im Fead с борда на шума. Трябва Добро Gaming звукова карта. | cheesepuff | Звук, Тонколони & MP3 Плейъри | 8 | 18 май 2009 г. 12:27 |
| Fist Време Използване на борда Звуков-как мога да си взема съраунд звук към работното място! | cheesepuff | Звук, Тонколони & MP3 Плейъри | 14 | 9 май 2009 г. 20:59 |
| Не звука на моя компютър ... борда или PCI звукова карта | Grumlis | Звук, Тонколони & MP3 Плейъри | 6 | 4-ти септември 2008 14:48 |
| PQI RAM - Добър ли е? Asus P5B V P5B Deluxe | cyberspacegenie | Процесори, дънни платки & RAM | 25 | 29 Юли 2007 08:08 |
| Asus P5B Deluxe WiFi Ethernet проблем | GillsMan | В мрежа, модеми & VoIP | 1 | 15 Юли 2007 03:48 |
| Нишка Инструменти | |
| |