μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Ήχος, Ηχεία & MP3 Players

Register

Asus A8V-E Deluxe, εποχουμένως ήχου θέμα

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 25 του Ιανουαρίου 2008, 15:40
Μέλος Ομάδα

Default Asus A8V-E Deluxe, εποχουμένως ήχου θέμα

Γεια σας ευχαριστώ για την εξέταση,

λόγο, δεδομένου ότι το αγόρασα αυτό το ντύσιμο και εγκαταστήσει XP SP2 για αυτό. Ποτέ δεν ήταν σε θέση να λάβετε το onbaord ήχου εργασίας. Ποτέ δεν ήταν ένα πρόβλημα από τότε που αγόρασε ένα SB Audigy που λειτουργεί μεγάλη. Αλλά τώρα im να το DJing και να απαιτήσει από τον ήχο σε εργασίες επί του σκάφους για ανάμιξη κομματιών (διπλή ανάγκη εξόδου). τόσο IVE tryed απεγκατάσταση των οδηγών / επικαιροποίηση της συσκευής με το πιο πρόσφατο πρόγραμμα οδήγησης από την τοποθεσία Realtek (επί του σκάφους είναι μια Realtek ac97) λέει ότι η συσκευή λειτουργεί ακούγεται μεγάλη, αλλά δεν προέρχονται από τα πάντα. i ακόμη ελεγχθεί το BIOS για να βεβαιωθείτε ότι ήταν, πράγματι είναι. οποιαδήποτε βοήθεια θα είναι μεγάλη.
Old 1 Φεβρουαρίου 2008, 06:34
Ομάδα Δωρητών

Ανόητη ερώτηση ίσως, αλλά .... έχετε θέσει τον ομιλητή βύσμα στη σωστή υποδοχή για εποχούμενα.

Το σύστημά μου: Αρχική Κατασκευάστηκε

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Motherboard:
Asus M2V Αναθ. 1.
Μνήμες:
4GB (3.25gb ορατό)
Κάρτα γραφικών (ες):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Κάρτα Ήχου:
5,1 Reatek On-Board
Hard Drive (s):
250 GB SATA & 400gb SATA
Optical Drive (s):
Pioneer 110 x 2
Υπόθεση / PSU:
Απόθεμα / 550w Silent
Ψύξη:
Χρηματιστήριο
Network / Internet:
10/100 Nic / 20Mb Virgin Cable
Monitor (ες):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WAS
Operating System (s):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 1 Φεβρουαρίου 2008, 10:56
Μέλος Ομάδα

έγκυρη ερώτηση, ναι, αλλά ήταν
Old 6 Απριλίου 2008, 01:44
Νέο Μέλος Ομάδα

Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα, ο μόνος ήχος που είμαι σε θέση να ακούσει είναι κάτι σαν ένα μπιπ όταν κάνω την υποδοχή ελέγξετε με το Realtek Sound Manager.
Κάποιος να βρεθεί ένας τρόπος για να λύσουμε αυτό το πρόβλημα;

(Συγγνώμη για το σχολείο μου αγγλικά)
Old 4ης Μαΐου 2008, 21:49
Νέο Μέλος Ομάδα

Το πρόβλημα είναι ότι υπάρχουν γέφυρες βραχυκύκλωσης που πρέπει να εγκατασταθεί, αν δεν συνδέσετε το εμπρός πάνελ υποδοχές ήχου. Κοίτα στη σελίδα 2-31 του εγχειριδίου και θα δείτε τα 2 μπλε γέφυρες βραχυκύκλωσης που πρέπει να εγκατασταθεί σε όλα τα oins. Αυτό οδήγησε και τους καρπούς με κέλυφος μου για 3 ώρες πριν τελικά καταλάβει το!

PCFixer
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.