![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Γεια σας ευχαριστώ για την εξέταση,
λόγο, δεδομένου ότι το αγόρασα αυτό το ντύσιμο και εγκαταστήσει XP SP2 για αυτό. Ποτέ δεν ήταν σε θέση να λάβετε το onbaord ήχου εργασίας. Ποτέ δεν ήταν ένα πρόβλημα από τότε που αγόρασε ένα SB Audigy που λειτουργεί μεγάλη. Αλλά τώρα im να το DJing και να απαιτήσει από τον ήχο σε εργασίες επί του σκάφους για ανάμιξη κομματιών (διπλή ανάγκη εξόδου). τόσο IVE tryed απεγκατάσταση των οδηγών / επικαιροποίηση της συσκευής με το πιο πρόσφατο πρόγραμμα οδήγησης από την τοποθεσία Realtek (επί του σκάφους είναι μια Realtek ac97) λέει ότι η συσκευή λειτουργεί ακούγεται μεγάλη, αλλά δεν προέρχονται από τα πάντα. i ακόμη ελεγχθεί το BIOS για να βεβαιωθείτε ότι ήταν, πράγματι είναι. οποιαδήποτε βοήθεια θα είναι μεγάλη. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ανόητη ερώτηση ίσως, αλλά .... έχετε θέσει τον ομιλητή βύσμα στη σωστή υποδοχή για εποχούμενα.
|
|||
|
|||
|
έγκυρη ερώτηση, ναι, αλλά ήταν
|
|
|
|||
|
|||
|
Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα, ο μόνος ήχος που είμαι σε θέση να ακούσει είναι κάτι σαν ένα μπιπ όταν κάνω την υποδοχή ελέγξετε με το Realtek Sound Manager.
Κάποιος να βρεθεί ένας τρόπος για να λύσουμε αυτό το πρόβλημα; (Συγγνώμη για το σχολείο μου αγγλικά) |
|
|
|||
|
|||
|
Το πρόβλημα είναι ότι υπάρχουν γέφυρες βραχυκύκλωσης που πρέπει να εγκατασταθεί, αν δεν συνδέσετε το εμπρός πάνελ υποδοχές ήχου. Κοίτα στη σελίδα 2-31 του εγχειριδίου και θα δείτε τα 2 μπλε γέφυρες βραχυκύκλωσης που πρέπει να εγκατασταθεί σε όλα τα oins. Αυτό οδήγησε και τους καρπούς με κέλυφος μου για 3 ώρες πριν τελικά καταλάβει το!
PCFixer |