![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hi hvala za gledanjem, zato jer sam kupio ovaj opremiti i instaliran XP SP2 na sebi. Nikad nisam bio u mogućnosti da biste dobili zvuk onbaord radi. on nikada nije bio problem jer sam kupio jedan SB audigy koja radi super. No, sada im uzimajući u DJing i zahtijevati onboard zvuk da radi za miješanje pjesama (potreban dual output). pa ive tryed deinstaliranju vozača / uređaj ažirirajući sa najnovijim vozač s realtek site (onboard je realtek ac97) kaže da uređaj radi odlično, ali ne zvuci dolaze iz svega. I čak i provjeriti u bios kako bi bili sigurni da je on, to je sigurno dovoljno. bilo koji pomoć bi bilo velik. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nedotupavan pitanje možda, ali .... ste stavili zvučničke utikač u utičnicu za ispravan na brodu.
| |||
| |||
| valjani pitanje, ali da su bili |
|
| |||
| |||
| Imam točno jednak problem, samo zvuk da sam mogao da čujem nešto poput bip kad sam napraviti konektor provjerite s RealTek Sound Manager. Netko je našao način da se riješi taj problem? (Sorry za moju školu English) |
|
| |||
| |||
| Problem je u tome što postoje jumpers koje je potrebno da se instalira i ako ne spojite audio na prednjoj ploči dizalice. Pogledajte na stranici 2-31 od priručnika i vidjet ćete 2 plava jumpers koji moraju biti instalirani širom oins. Ovaj stado mene lud za 3 sata prije nego što sam konačno figured it out! PCFixer |