![]() |
|
|||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
|
|
Téma eszközök |
|
|
|||
|
|||
|
Hi thanks for looking,
igen, mert vettem, és ez a ruha XP SP2 telepítve van. Soha nem is tudott a onbaord megbízható működését. Soha nem volt probléma, mert vettem egy SB Audigy, ami jó. De most, hogy im szerzés DJing és megkövetelhetik, hogy a fedélzeti hangot, hogy a keverés pályák (szükség kettős kimenet). so ive tryed uninstalling a járművezetők / eszköz frissítése a legújabb driver a Realtek helyén (a fedélzeten a Realtek AC97) azt mondja, a készülék működik, de nagy hanggal érkeznek mindent. Azt is ellenőrzik, hogy a BIOS-ban győződjön meg róla, hogy volt, annyi van. segítség lenne jó. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Talán buta kérdés, de .... Önnek, hogy a hangszóró dugó a megfelelő aljzat fedélzeten.
|
|||
|
|||
|
érvényes kérdés, de igen volt
|
|
|
|||
|
|||
|
Nekem van pontosan ugyanaz a probléma, csak a hang, hogy én vagyok képes hallani, valami olyasmivel, mint a sípolás, ha ezt a csatlakozót ellenőrizze a Realtek Sound Manager.
Valaki talált olyan módon, hogy megoldja ezt a problémát? (Sorry for my iskola angol) |
|
|
|||
|
|||
|
A probléma az, hogy vannak olyan jumper, hogy ki kell telepíteni, ha nem kapcsolódnak az előlapon audio csatlakozók. Nézd oldal 2-31 a kézikönyv, és látni fogja a 2 kék jumperekkel hogy kell telepíteni az egész oins. Ez vezetett engem dió, 3 órán át, mielőtt véglegesen figured it out!
PCFixer |