![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hi thanks for looking, taip, nes aš nusipirkau šį įlaidai ir įdiegta XP SP2 ant jos. Aš niekada negalėjo gauti onbaord gero darbo. jis niekada nebuvo problema, nes aš nusipirkau SB Audigy, kuri puikiai. O dabar jiems gaunant prie didžėjauti ir reikalauti, kad laive garso dirbti maišymo trasos (turi dvejopą produkciją). tiek gram tryed pašalinti drivers / prietaiso papildymas naujausios tvarkyklės Realtek vietoje (laive tai Realtek AC97), ji sako, įrenginys veikia didelis, bet ne garsus iš visko. Aš net patikrinti BIOS ir įsitikinti, ar ji buvo, tikrai pakankamai yra. Any help būtų didelis. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Gal kvailas klausimas, bet .... turite pateikti garsiakalbio prijunkite teisingai lizdas laive.
| |||
| |||
| L. klausimą, bet taip jie buvo |
|
| |||
| |||
| Turiu lygiai ta pati problema, tik garso, kad aš galėtų išgirsti kažką panašaus nepypsi, kai aš jungtis patikrinti su Realtek Sound Manager ". Kažkas surado būdą išspręsti šią problemą? (Sorry for my school anglų k.) |
|
| |||
| |||
| Problema yra ta, kad megztinio, kad reikia įdiegti, jei nenorite prisijungti priekinio skydelio audio jacks. Galite dėl vadovo 2-31 puslapyje ir pamatysite 2 Blue džemperiai, kurios turi būti įdiegtos visoje oins. Tai vairavo man NUTS 3 valandas, kol aš pagaliau figured it out! PCFixer |