mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > Sunet, Difuzoare & MP3 Playere

Register

Asus A8V-E Deluxe emite un sunet la bord

Reply

Thread Tools
Old 25 ianuarie 2008, 15:40
Grupul de stat

Default Asus A8V-E Deluxe emite un sunet la bord

Max multumesc pentru căutarea,

deci de cand am cumparat acest ţinută şi instalat XP SP2 pe el. Nu am fost niciodată în stare să mă onbaord de sunet de lucru. nu a fost niciodată o problemă, deoarece am cumparat un SB Audigy care works mare. Dar acum im achiziţie în DJing şi de a solicita la bord un sunet de a lucra pentru a amesteca melodiile (este nevoie de dublă de ieşire). deci ive tryed dezinstalarea driverelor / dispozitiv de actualizarea cu cel mai nou driver de la site-ul Realtek (aflate la bord, este o Realtek AC97) se spune că aparatul este mare lucru, dar nu provin de la sunete totul. Am verificat chiar a BIOS-ului pentru a vă asigura că a fost pe, este suficient de sigur. orice ajutor ar fi grozav.
Old 1st Jun 2008, 06:34
Grupul de donator

Silly întrebare, probabil, dar .... aţi pus vorbitor plug corect în mufa de la bord.

Sistemul meu: Home Build

Procesor (e):
AMD 64 x 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Plăci de bază:
Asus M2V Rev 1.
Memorie RAM:
4GB (3.25gb vizibil)
Placă grafică (e):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Placă de sunet:
5.1 Reatek on-board
Hard Drive (e):
250 GB SATA & 400GB SATA
Optical Drive (e):
Pioneer 110 x 2
Cauza / PSU:
Stock / 550w Silent
Răcire:
Stock
Network / Internet:
10/100 NIC / 20MB Virgine cablu
Monitor (e):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WS
Sistem de operare (e):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 1st Jun 2008, 10:56
Grupul de stat

valabil întrebare, da, dar acestea au fost
Old 6 aprilie 2008, 01:44
Noile state Group

Am exact aceeaşi problemă, singurul sunet care sunt capabili să aud este ceva de genul un bip când am făcut de conector verifica cu Realtek Sound Manager.
Cineva au găsit o cale de a rezolva aceasta problema?

(Ne pare rău pentru şcoala mea engleză)
Old 4 mai 2008, 21:49
Noile state Group

Problema este că există jumperii care trebuie să fie instalat, dacă nu vă conecta la panoul frontal audio jacks. Uită-te la pagina 2-31 din manual şi veţi vedea de 2 albastru jumperii care trebuie să fie instalate în întreaga oins. Acest lucru ma condus nuci de 3 ore înainte de final, am dat seama!

PCFixer
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.