![]() |
|
|||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Max multumesc pentru căutarea,
deci de cand am cumparat acest ţinută şi instalat XP SP2 pe el. Nu am fost niciodată în stare să mă onbaord de sunet de lucru. nu a fost niciodată o problemă, deoarece am cumparat un SB Audigy care works mare. Dar acum im achiziţie în DJing şi de a solicita la bord un sunet de a lucra pentru a amesteca melodiile (este nevoie de dublă de ieşire). deci ive tryed dezinstalarea driverelor / dispozitiv de actualizarea cu cel mai nou driver de la site-ul Realtek (aflate la bord, este o Realtek AC97) se spune că aparatul este mare lucru, dar nu provin de la sunete totul. Am verificat chiar a BIOS-ului pentru a vă asigura că a fost pe, este suficient de sigur. orice ajutor ar fi grozav. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Silly întrebare, probabil, dar .... aţi pus vorbitor plug corect în mufa de la bord.
|
|||
|
|||
|
valabil întrebare, da, dar acestea au fost
|
|
|
|||
|
|||
|
Am exact aceeaşi problemă, singurul sunet care sunt capabili să aud este ceva de genul un bip când am făcut de conector verifica cu Realtek Sound Manager.
Cineva au găsit o cale de a rezolva aceasta problema? (Ne pare rău pentru şcoala mea engleză) |
|
|
|||
|
|||
|
Problema este că există jumperii care trebuie să fie instalat, dacă nu vă conecta la panoul frontal audio jacks. Uită-te la pagina 2-31 din manual şi veţi vedea de 2 albastru jumperii care trebuie să fie instalate în întreaga oins. Acest lucru ma condus nuci de 3 ore înainte de final, am dat seama!
PCFixer |