menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Zvuk, Reproduktory & MP3 prehrávače

Register

Asus A8V-E Deluxe palube vydávať zvuk

Reply

Thread Tools
Old 25 január 2008, 15:40
Člen Skupina

Default Asus A8V-E Deluxe palube vydávať zvuk

Ahoj díky za hľadáte,

tak, pretože som kúpil toto zariadenie a inštalované XP SP2 na to. Nikdy som nebol schopný dostať onbaord zvuk funguje. to nikdy nebol problém, pretože som kúpil SB Audigy, ktorá funguje skvele. Ale teraz im dostať sa do DJingu a požadovať, aby na palube zvuk pracovať pre miešanie skladieb (nutnosť dvojitej výstup). tak IVE tryed odinštalujete ovládače / aktualizácie prístroj s najnovším vodič z Realtek webu (na palube je Realtek AC97) hovorí, že zariadenie funguje, ale nie skvelé zvuky pochádzajú zo všetkého. i dokonca kontrolovali bios, aby sa ubezpečil, to bolo tak, naozaj je. pomoci by bolo skvelé.
Old 1.februára 2008, 06:34
Darcu Skupina

Možná hloupá otázka, ale .... máte dať hovorca zástrčku do správnej zásuvky pre on-palube.

Môj systém: Domov Kompiluje

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dvou Core 5200 + 2.60GHz
Základná doska:
Asus M2V Rev 1.
Pamäť RAM:
4 GB (3,25 gigabajt viditeľné)
Grafické karty (s):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Zvuková karta:
5,1 Reatek On-rada
Pevný disk (y):
250 GB SATA & 400GB SATA
Optická mechanika (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Sklad / 550W Tichý
Chladenie:
Sklad
Sieť / Internet:
10/100 Nič / 20MB Panny Satelit
Monitor (s):
Fujitsu Siemens 22 "TFT ZS
Operačný systém (y):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 1.februára 2008, 10:56
Člen Skupina

platnú otázku, áno, ale boli
Old 6. apríla 2008, 01:44
Nový člen skupiny

Mám úplne rovnaký problém, jediný zvuk, ktorý som schopný počuť je niečo ako pípnutie, keď som do konektora skontrolujte s Realtek Zvukové Manager.
Niekto musí nájsť spôsob, ako vyriešiť tento problém?

(Omlouvám se za mojich školských anglicky)
Old 4. mája 2008, 21:49
Nový člen skupiny

Problém je, že sú jumpery, ktoré musí byť nainštalovaný, ak nechcete pripojiť predný panel audio konektory. Pozrite sa na strane 2-31 z manuálu a uvidíte 2 modré jumpery, ktoré majú byť inštalované v celej oins. To jel mi orechy na 3 hodiny, než som si to!

PCFixer
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Im FEAD sa s Palubný zvuku. POTREBA dobrý herný zvuková karta. cheesepuff Zvuk, Reproduktory & MP3 prehrávače 8 18. mája 2009 12:27
Vyprsti Čas Použitie Palubný Sound-Ako získať My Surround zvuku do práce? cheesepuff Zvuk, Reproduktory & MP3 prehrávače 14 9. mája 2009 20:59
Žiadny zvuk na počítači ... palube alebo pci zvukovej karty Grumlis Zvuk, Reproduktory & MP3 prehrávače 6 4. September 2008 14:48
PQI RAM - dobrý? Asus P5B Deluxe P5B v. cyberspacegenie Procesory, základné dosky & RAM 25 29. júl 2007 08:08
Asus P5B Deluxe WiFi Ethernet problém GillsMan Siete, Modemy & VoIP 1 15. Júl 2007 03:48
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.