![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj díky za hľadáte, tak, pretože som kúpil toto zariadenie a inštalované XP SP2 na to. Nikdy som nebol schopný dostať onbaord zvuk funguje. to nikdy nebol problém, pretože som kúpil SB Audigy, ktorá funguje skvele. Ale teraz im dostať sa do DJingu a požadovať, aby na palube zvuk pracovať pre miešanie skladieb (nutnosť dvojitej výstup). tak IVE tryed odinštalujete ovládače / aktualizácie prístroj s najnovším vodič z Realtek webu (na palube je Realtek AC97) hovorí, že zariadenie funguje, ale nie skvelé zvuky pochádzajú zo všetkého. i dokonca kontrolovali bios, aby sa ubezpečil, to bolo tak, naozaj je. pomoci by bolo skvelé. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Možná hloupá otázka, ale .... máte dať hovorca zástrčku do správnej zásuvky pre on-palube.
| |||
| |||
| platnú otázku, áno, ale boli |
|
| |||
| |||
| Mám úplne rovnaký problém, jediný zvuk, ktorý som schopný počuť je niečo ako pípnutie, keď som do konektora skontrolujte s Realtek Zvukové Manager. Niekto musí nájsť spôsob, ako vyriešiť tento problém? (Omlouvám se za mojich školských anglicky) |
|
| |||
| |||
| Problém je, že sú jumpery, ktoré musí byť nainštalovaný, ak nechcete pripojiť predný panel audio konektory. Pozrite sa na strane 2-31 z manuálu a uvidíte 2 modré jumpery, ktoré majú byť inštalované v celej oins. To jel mi orechy na 3 hodiny, než som si to! PCFixer |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Im FEAD sa s Palubný zvuku. POTREBA dobrý herný zvuková karta. | cheesepuff | Zvuk, Reproduktory & MP3 prehrávače | 8 | 18. mája 2009 12:27 |
| Vyprsti Čas Použitie Palubný Sound-Ako získať My Surround zvuku do práce? | cheesepuff | Zvuk, Reproduktory & MP3 prehrávače | 14 | 9. mája 2009 20:59 |
| Žiadny zvuk na počítači ... palube alebo pci zvukovej karty | Grumlis | Zvuk, Reproduktory & MP3 prehrávače | 6 | 4. September 2008 14:48 |
| PQI RAM - dobrý? Asus P5B Deluxe P5B v. | cyberspacegenie | Procesory, základné dosky & RAM | 25 | 29. júl 2007 08:08 |
| Asus P5B Deluxe WiFi Ethernet problém | GillsMan | Siete, Modemy & VoIP | 1 | 15. Júl 2007 03:48 |
| Thread Tools | |
| |