мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Звук, Спеакерс & МП3 плејери

Register

Асус А8В-Е Делуксе онбоард звук проблем

Reply

Тхреад Тоолс
Old 25. Мар 2008, 15:40
Мембер Гроуп

Default Асус А8В-Е Делуксе онбоард звук проблем

Бок хвала за гледањем,

зато јер сам купио овај опремити и инсталиран КСП СП2 на себи. Никад нисам био у могућности да бисте добили звук онбаорд ради. он никада није био проблем јер сам купио један СБ аудигы која ради супер. Но, сада им узимајући у ДЈинг и захтијевати онбоард звук да ради за мешање песама (потребан дуал оутпут). па иве трыед деинсталирању возача / уређај модернизација са најновијим возач са реалтек сите (онбоард је реалтек ац97) каже да уређај ради одлично, али не звуци долазе из свега. И чак и проверити у БИОС-како би били сигурни да је он, то је сигурно довољно. било који помоћ би било велик.
Old 1. Мар 2008, 06:34
Донаторска Група

Недотупаван питање можда, али .... сте ставили звучника утикач у утичницу за исправан на броду.

Мы Сыстем: Почетна Буилд

Процесор (и):
64 кс 2 АМД Дуал Цоре 5200 + 2.60ГХз
Матичне плоче:
Асус М2В Рев 1.
РАМ меморија:
4ГБ (3.25гб видљиво)
Графичка картица (е):
НВИДИА ГеФорце 7300 ГС
Соунд Цард:
5,1 Реатек Он-Боард
Тврди диск (и):
250 ГБ САТА & 400гб САТА
Оптички погон (е):
Пионеер 110 кс 2
Цасе / псу:
Стоцк / 550у Нечујно
Хлађење:
Стоцк
Нетуорк / Интернет:
10/100 НИЦ / 20МБ Девице Цабле
Монитор (е):
Фујитсу Сиеменс 22 "ТФТ БИЛА
Оперативни систем (е):
Кс32/Уиндоус 7 Виста Ултимате кс64
Old 1. Мар 2008, 10:56
Мембер Гроуп

ваљани питање, али да су били
Old 6. тра 2008, 01:44
Нови члан групе

Имам тачно једнак проблем, само звук да сам могао да чујем нешто попут бип кад сам направити конектор проверите са РеалТек Соунд Манагер.
Неко је нашао начин да се реши тај проблем?

(Сорры за моју школу Енглисх)
Old 4. мај 2008, 21:49
Нови члан групе

Проблем је у томе што постоје јумперс које је потребно да се инсталира и ако не спојите аудио на предњој табли дизалице. Погледајте на страници 2-31 од приручника и видећете 2 плава јумперс који морају бити инсталирани широм оинс. Овај стадо мене луд за 3 сата пре него што сам коначно фигуред ит оут!

ПЦФиксер
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Им Феад Горе са Онбоард Соунд. Требам Гоод Гаминг Соунд Цард. цхеесепуфф Звук, Спеакерс & МП3 плејери 8 18. маја 2009 12:27
Песнице Време Коришћење Онбоард Соунд-Како мој Сурроунд Звук на посао! цхеесепуфф Звук, Спеакерс & МП3 плејери 14 9 мај 2009 20:59
Нема звука на мој пц ... онбоард звук или ПЦИ картице Грумлис Звук, Спеакерс & МП3 плејери 6 4. Сеп 2008 14:48
ПКИ РАМ - добар? В п5Б Асус П5Б Делуксе цыберспацегение ЦПУ, Матичне плоче и РАМ 25 29. јула 2007 08:08
Асус П5б Делуксе УиФи Етхернет проблем ГиллсМан Нетуоркинг, Модем & ВоИП 1 15. јула 2007 03:48
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц