![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Бок хвала за гледањем, зато јер сам купио овај опремити и инсталиран КСП СП2 на себи. Никад нисам био у могућности да бисте добили звук онбаорд ради. он никада није био проблем јер сам купио један СБ аудигы која ради супер. Но, сада им узимајући у ДЈинг и захтијевати онбоард звук да ради за мешање песама (потребан дуал оутпут). па иве трыед деинсталирању возача / уређај модернизација са најновијим возач са реалтек сите (онбоард је реалтек ац97) каже да уређај ради одлично, али не звуци долазе из свега. И чак и проверити у БИОС-како би били сигурни да је он, то је сигурно довољно. било који помоћ би било велик. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Недотупаван питање можда, али .... сте ставили звучника утикач у утичницу за исправан на броду.
| |||
| |||
| ваљани питање, али да су били |
|
| |||
| |||
| Имам тачно једнак проблем, само звук да сам могао да чујем нешто попут бип кад сам направити конектор проверите са РеалТек Соунд Манагер. Неко је нашао начин да се реши тај проблем? (Сорры за моју школу Енглисх) |
|
| |||
| |||
| Проблем је у томе што постоје јумперс које је потребно да се инсталира и ако не спојите аудио на предњој табли дизалице. Погледајте на страници 2-31 од приручника и видећете 2 плава јумперс који морају бити инсталирани широм оинс. Овај стадо мене луд за 3 сата пре него што сам коначно фигуред ит оут! ПЦФиксер |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Им Феад Горе са Онбоард Соунд. Требам Гоод Гаминг Соунд Цард. | цхеесепуфф | Звук, Спеакерс & МП3 плејери | 8 | 18. маја 2009 12:27 |
| Песнице Време Коришћење Онбоард Соунд-Како мој Сурроунд Звук на посао! | цхеесепуфф | Звук, Спеакерс & МП3 плејери | 14 | 9 мај 2009 20:59 |
| Нема звука на мој пц ... онбоард звук или ПЦИ картице | Грумлис | Звук, Спеакерс & МП3 плејери | 6 | 4. Сеп 2008 14:48 |
| ПКИ РАМ - добар? В п5Б Асус П5Б Делуксе | цыберспацегение | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 25 | 29. јула 2007 08:08 |
| Асус П5б Делуксе УиФи Етхернет проблем | ГиллсМан | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 1 | 15. јула 2007 03:48 |
| Тхреад Тоолс | |
| |