![]() |
|
| |||
| |||
| Açısından Selam teşekkürler, Bunu beri i bu teçhizat ve yüklü XP SP2 aldım. Ben bu onbaord ses elde kadar başarmış değilim. bu bir sorun çünkü ben çok çalışan bir SB Audigy satın değildi. Ama şimdi DJing ve parçaları karıştırma çalışmak için Teknede ses talep etme () çift çıkış ihtiyacı elde Sohbet. böylece sürücüleri kaldırmayı tryed ive / cihaz (Teknede bir Realtek AC97 olan Realtek sitesinden yeni sürücü ile birlikte güncelleştirmekte) bu cihaz harika ama çalışıyor hayır herşeyi gelen sesler söyledi. Hatta yapmak için BIOS kontrol üzerine, elbette o kadar emin. herhangi bir yardım çok iyi olurdu. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aptal soru belki, ama .... Sizin için doğru sokette hoparlör eklentisi koyduk-tahtasında.
| |||
| |||
| geçerli bir soru, ama evet onlar |
|
| |||
| |||
| Tam olarak, tek bir ses duymak çalışabilirim aynı sorun var bir bip sesi gibi Ben Realtek Sound Manager ile konektör kontrolü yapan bir şeydir. Birisi bu sorunu çözmek için bir yol buldum? (Okul İngilizce için) Maalesef |
|
| |||
| |||
| Sorun şu ki, orada jumper'ların eğer ses jaklarını ön panel takmaynz gereken yüklü olarak bulunmaktadır. Manuel sayfa 2-31 bak ve size oins arasında yüklü olarak sahip olduğu 2 mavi jumper'ların göreceksiniz. Önce son olarak anladım Bu bana 3 saat boyunca deli verdim! PCFixer |