менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Звук, Виступаючі & MP3-плеєри

Register

Asus A8V-E Deluxe бортового звукового випуск

Reply

Різьба Інструменти
Old 25 січня 2008, 15:40
Член групи

Default Asus A8V-E Deluxe бортового звукового випуск

Привіт Спасибі за дивлячись,

таким як я купила цю Ріг і встановити XP SP2 на ньому. Я ніколи не зміг отримати робочу onbaord звуку. вона ніколи не була проблемою, тому що я купив Audigy СО який чудово працює. Але тепер їм отримувати на ді-джеїв і вимагають бортового звуку на роботу для мікшування композицій (потрібен подвійний вихід). таким Ive Tryed видалення драйверів / пристрій з оновленням новітні драйвера з сайту Realtek (бортові є Realtek AC97) він говорить, що пристрій працює більше, але не звуки приходять від усього. Я навіть перевірив BIOS, щоб переконатися, що вона була, звичайно, то воно має. будь-яка допомога буде чудово.
Old 1 лютого 2008, 06:34
Донор групи

Дурний питання, можливо, але .... ви поставили спікер підключіть роз'єм для правильної на борту.

Моя система: Головна Build

Процесор (и):
AMD 64 X 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Материнська плата:
Asus m2v Rev 1.
ОЗУ:
4gb (3.25gb видно)
Графічна карта (и):
NVIDIA GeForce 7300 ОВ
Звукова карта:
5.1 Reatek бортовий
Жорсткий диск (и):
250 GB SATA І 400gb SATA
Оптичний привід (и):
Pioneer 110 х 2
Діло / PSU:
Фондові / 550w немого
Охолодження:
Фондовий
Мережі / Інтернет:
10/100 Nic / 20Мб Віргінські кабелю
Монітор (и):
Fujitsu Siemens 22 "TFT БУЛО
Операційна система (и):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 1 лютого 2008, 10:56
Член групи

Дійсний питання, але так, вони були
Old 6 квітня 2008, 01:44
Нові члени групи

У мене точно така ж проблема, тільки звук, який я в змозі почути щось на зразок звуковий сигнал, коли я роблю роз'єм перевірити за Realtek Sound Manager.
Кто-то знайшли спосіб вирішити цю проблему?

(Вибачте за мій шкільний англійська)
Old 4 травня 2008, 21:49
Нові члени групи

Проблема в тому, що є перемички, які повинні бути встановлені, якщо не підключити передню панель аудіороз'єми. Див на стор 2-31 керівництво і ви побачите, 2 синіх перемички, які повинні бути встановлені по всій oins. Це відвіз мене горіхи протягом 3 годин, перш ніж я нарешті здогадався!

PCFixer
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Im ФЕАД з вбудованої звукової. Потрібен хороший Gaming звукової карти. cheesepuff Звук, Виступаючі & MP3-плеєри 8 18 травня 2009 12:27
Fist часу з використанням вбудованої звукової-How Do I Get My Surround Sound на роботу!? cheesepuff Звук, Виступаючі & MP3-плеєри 14 9 травня 2009 20:59
Немає звуку на моєму комп'ютері ... бортових або PCI звукової карти Grumlis Звук, Виступаючі & MP3-плеєри 6 4 вересня 2008 14:48
PQI ОЗУ - хороший? ASUS P5B V P5B Deluxe cyberspacegenie Процесори, материнські плати RAM & 25 29 липня 2007 08:08
ASUS P5B Deluxe WiFi Ethernet проблема GillsMan Мережа, Модеми & VoIP 1 15 липня 2007 03:48
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.