![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт Спасибі за дивлячись, таким як я купила цю Ріг і встановити XP SP2 на ньому. Я ніколи не зміг отримати робочу onbaord звуку. вона ніколи не була проблемою, тому що я купив Audigy СО який чудово працює. Але тепер їм отримувати на ді-джеїв і вимагають бортового звуку на роботу для мікшування композицій (потрібен подвійний вихід). таким Ive Tryed видалення драйверів / пристрій з оновленням новітні драйвера з сайту Realtek (бортові є Realtek AC97) він говорить, що пристрій працює більше, але не звуки приходять від усього. Я навіть перевірив BIOS, щоб переконатися, що вона була, звичайно, то воно має. будь-яка допомога буде чудово. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Дурний питання, можливо, але .... ви поставили спікер підключіть роз'єм для правильної на борту.
| |||
| |||
| Дійсний питання, але так, вони були |
|
| |||
| |||
| У мене точно така ж проблема, тільки звук, який я в змозі почути щось на зразок звуковий сигнал, коли я роблю роз'єм перевірити за Realtek Sound Manager. Кто-то знайшли спосіб вирішити цю проблему? (Вибачте за мій шкільний англійська) |
|
| |||
| |||
| Проблема в тому, що є перемички, які повинні бути встановлені, якщо не підключити передню панель аудіороз'єми. Див на стор 2-31 керівництво і ви побачите, 2 синіх перемички, які повинні бути встановлені по всій oins. Це відвіз мене горіхи протягом 3 годин, перш ніж я нарешті здогадався! PCFixer |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Im ФЕАД з вбудованої звукової. Потрібен хороший Gaming звукової карти. | cheesepuff | Звук, Виступаючі & MP3-плеєри | 8 | 18 травня 2009 12:27 |
| Fist часу з використанням вбудованої звукової-How Do I Get My Surround Sound на роботу!? | cheesepuff | Звук, Виступаючі & MP3-плеєри | 14 | 9 травня 2009 20:59 |
| Немає звуку на моєму комп'ютері ... бортових або PCI звукової карти | Grumlis | Звук, Виступаючі & MP3-плеєри | 6 | 4 вересня 2008 14:48 |
| PQI ОЗУ - хороший? ASUS P5B V P5B Deluxe | cyberspacegenie | Процесори, материнські плати RAM & | 25 | 29 липня 2007 08:08 |
| ASUS P5B Deluxe WiFi Ethernet проблема | GillsMan | Мережа, Модеми & VoIP | 1 | 15 липня 2007 03:48 |
| Різьба Інструменти | |
| |