![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Не съм сигурен как да се опише това правилно така носят с мен. Някак на прочети жак за микрофон ми разби. Говорителят един часа продължава да работи само микрофон не. Аз се опитвам да предния жак за работа, но помощната закрепване на дънната платка не работят така. Аз включен колчета за микрофон във но аз не съм сигурен дали трябва да има джъмпърен по някои ПИН или имат нещо друго задейства. Имам PC-чипове v2.3 дънната платка. Всяка друга информация е необходимо само да ме уведомите. |
|
| |||
| |||
| Преди всичко това, което прави чипсет дънната платка имате и знаете ли какво спецификация на РП аудио заглавна е обикновено Intel HD Audio или AC97. |
|
| |||
| |||
| Дори имах същия проблем преди няколко седмици. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Пин задания за realtek ac'97 аудио за посредством (R) аудио контролер?!?! | Хорхе Луис | Звук, Тонколони & MP3 Плейъри | 0 | 11 Юни 2009 12:52 |
| Аудио / Модемен Устройство на High Definition Audio автобус? | Mully D | Общи Хардуер Чат | 10 | 5-и парламентарен Jul 2008 14:19 |
| Кое е по-добър за аудио запис - Creative / M-Аудио | ghozt | Звук, Тонколони & MP3 Плейъри | 2 | 30 януари 2008 год. 14:54 |
| Firefox за: конфиг Tweaks | evilfantasy | Браузъри Уеб & FTP клиенти | 2 | 13 ноември 2007 03:46 |
| Идеи за закрепване конфиг??? | xactly | Дискове & сменяемите носители | 2 | 18 Авг 2007 13:31 |
| Нишка Инструменти | |
| |