по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > Звук, Тонколони & MP3 Плейъри

Register

Аудио ПИН конфиг

Reply

Нишка Инструменти
Old 31 януари 2008, 12:29
Новите държави Група

Default Аудио ПИН конфиг

Не съм сигурен как да се опише това правилно така носят с мен. Някак на прочети жак за микрофон ми разби. Говорителят един часа продължава да работи само микрофон не. Аз се опитвам да предния жак за работа, но помощната закрепване на дънната платка не работят така. Аз включен колчета за микрофон във но аз не съм сигурен дали трябва да има джъмпърен по някои ПИН или имат нещо друго задейства. Имам PC-чипове v2.3 дънната платка. Всяка друга информация е необходимо само да ме уведомите.
Old 25-ти май 2008 г., 12:27
Новите държави Група

Default Аудио ПИН конфиг

Преди всичко това, което прави чипсет дънната платка имате и знаете ли какво спецификация на РП аудио заглавна е обикновено Intel HD Audio или AC97.
Old 1 август 2008, 11:06
Забранени група

Default Аудио ПИН конфиг

Дори имах същия проблем преди няколко седмици.
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Пин задания за realtek ac'97 аудио за посредством (R) аудио контролер?!?! Хорхе Луис Звук, Тонколони & MP3 Плейъри 0 11 Юни 2009 12:52
Аудио / Модемен Устройство на High Definition Audio автобус? Mully D Общи Хардуер Чат 10 5-и парламентарен Jul 2008 14:19
Кое е по-добър за аудио запис - Creative / M-Аудио ghozt Звук, Тонколони & MP3 Плейъри 2 30 януари 2008 год. 14:54
Firefox за: конфиг Tweaks evilfantasy Браузъри Уеб & FTP клиенти 2 13 ноември 2007 03:46
Идеи за закрепване конфиг??? xactly Дискове & сменяемите носители 2 18 Авг 2007 13:31
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc