menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače

Register

Audio pin config

Reply

Thread Nástroje
Old 31. ledna 2008, 12:29
Nový člen skupiny

Default Audio pin config

Nejsem si jistý, jak to popisují tento řádně označeny, aby se mnou. Nějak se číst jack pro mé mic zlomil. Reproduktoru vedení stále funguje jen mic nebude. Snažím se dostat na přední jack do práce, ale pomocné vývody na desce nejsou pracovní právo. I zazátkovaný kolíky pro mic, ale já nejsem jistý, zda potřebuji mít jumper na určité pin nebo něco jiného spuštěno. Mám pc-čipy v2.3 desce. Jakékoli další informace potřebné dejte mi vědět.
Old 25. května 2008, 12:27
Nový člen skupiny

Default Audio pin config

V prvé řadě to, co dělá vaše základní deska s čipovou mít, a víte, co specifikace FP audio záhlaví je obvykle Intel HD audio nebo AC97.
Old 1. srpna 2008, 11:06
Banned Skupina

Default Audio pin config

Dokonce jsem měl stejný problém pár týdnem.
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Pin úkoly pro Realtek ac'97 audio pro přes (r) zvukový řadič?? Jorge Luis Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače 0 11. června 2009 12:52
Audio / Modem Zařízení na High Definition Audio Autobus? Mully D Obecné Hardware Chat 10 5. července 2008 14:19
Který je lepší pro nahrávání zvuku - Creative / M-Audio ghozt Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače 2 30. ledna 2008 14:54
Firefoxu about: config Tweaky evilfantasy Webových prohlížečů & FTP Klienti 2 13. listopadu 2007 03:46
Ide pin config? xactly Drives & Removable Media 2 18. srpna 2007 13:31
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.