μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Ήχος, Ηχεία & MP3 Players

Register

Audio pin config

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 31η Ιανουαρίου 2008, 12:29
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Audio pin config

Δεν είμαι σίγουρος πώς να περιγράψει αυτό σωστά, ώστε να φέρουν μαζί μου. Κακώς το διαβάσετε βύσμα για mic μου έσπασε. Ο ομιλητής μία ακόμη έργα απλά δεν το μικρόφωνο. Είμαι προσπαθεί να βάλει μπροστά την υποδοχή για να εργαστούν, αλλά το βοηθητικό ακίδων στη μητρική πλακέτα δεν λειτουργούν σωστά. I βυσματώνονται τα pins για το μικρόφωνο, αλλά στο «Δεν είμαι σίγουρος αν πρέπει να έχουν σε ορισμένες jumper pin ή κάτι άλλο έχουν ενεργοποιηθεί. Έχω ένα pc-τσιπ v2.3 μητρική πλακέτα. Οποιεσδήποτε άλλες πληροφορίες που απαιτούνται απλά πες μου.
Old 25ης Μαΐου 2008, 12:27
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Audio pin config

Πρώτα απ 'όλα όσα κάνει το chipset της μητρικής πλακέτας και να ξέρεις τι προδιαγραφές του ΠΠ ήχου κεφαλίδας είναι συνήθως η Intel HD audio ή AC97.
Old 1, Αυγούστου 2008, 11:06
Banned Ομάδα

Default Audio pin config

Ακόμη και είχα το ίδιο πρόβλημα λίγες εβδομάδες πριν.
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Pin αναθέσεις για Realtek AC'97 Audio for μέσω (r) ελεγκτή ήχου;!;! Jorge Luis Ήχος, Ηχεία & MP3 Players 0 11 Ιουν 2009 12:52
Audio / Modem Device για High Definition Audio Bus; Mully D Γενική Συζήτηση Hardware 10 5 Ιουλ 2008 14:19
Ποια είναι καλύτερη για την καταγραφή ήχου - Creative / M-Audio ghozt Ήχος, Ηχεία & MP3 Players 2 30 Ιαν 2008 14:54
Firefox για: config Tweaks evilfantasy Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες 2 13 Νοε 2007 03:46
Ide pin config;;; xactly Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα 2 18 Αυγ 2007 13:31
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.