![]() |
|
| |||
| |||
| Δεν είμαι σίγουρος πώς να περιγράψει αυτό σωστά, ώστε να φέρουν μαζί μου. Κακώς το διαβάσετε βύσμα για mic μου έσπασε. Ο ομιλητής μία ακόμη έργα απλά δεν το μικρόφωνο. Είμαι προσπαθεί να βάλει μπροστά την υποδοχή για να εργαστούν, αλλά το βοηθητικό ακίδων στη μητρική πλακέτα δεν λειτουργούν σωστά. I βυσματώνονται τα pins για το μικρόφωνο, αλλά στο «Δεν είμαι σίγουρος αν πρέπει να έχουν σε ορισμένες jumper pin ή κάτι άλλο έχουν ενεργοποιηθεί. Έχω ένα pc-τσιπ v2.3 μητρική πλακέτα. Οποιεσδήποτε άλλες πληροφορίες που απαιτούνται απλά πες μου. |
|
| |||
| |||
| Πρώτα απ 'όλα όσα κάνει το chipset της μητρικής πλακέτας και να ξέρεις τι προδιαγραφές του ΠΠ ήχου κεφαλίδας είναι συνήθως η Intel HD audio ή AC97. |
|
| |||
| |||
| Ακόμη και είχα το ίδιο πρόβλημα λίγες εβδομάδες πριν. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Pin αναθέσεις για Realtek AC'97 Audio for μέσω (r) ελεγκτή ήχου;!;! | Jorge Luis | Ήχος, Ηχεία & MP3 Players | 0 | 11 Ιουν 2009 12:52 |
| Audio / Modem Device για High Definition Audio Bus; | Mully D | Γενική Συζήτηση Hardware | 10 | 5 Ιουλ 2008 14:19 |
| Ποια είναι καλύτερη για την καταγραφή ήχου - Creative / M-Audio | ghozt | Ήχος, Ηχεία & MP3 Players | 2 | 30 Ιαν 2008 14:54 |
| Firefox για: config Tweaks | evilfantasy | Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες | 2 | 13 Νοε 2007 03:46 |
| Ide pin config;;; | xactly | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 2 | 18 Αυγ 2007 13:31 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |