manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Zvuk, Speakers & MP3 Playeri

Register

Audio ukosnicu config

Reply

Thread Tools
Old 31 sij 2008, 12:29
Novi član grupe

Im 'ne siguran kako to opisati ovaj ispravno tako nose sa mnom. Nekako pročitati utičnica za moj mikrofonom razbio. Zvučnik jedan dalje radi samo mikrofonom ne. Ja sam težak to get prednjoj utičnica za rad, ali pomoćne igle na matičnoj ploči ne rade pravu. JA priključen kočiće za mikrofonom u, ali Im 'ne siguran ako moram imati jumper na određeni pin ili imaju nešto drugo pokreću. imam pc-chips matična ploča v2.3. Bilo koje druge informacije potrebne pravedan pustiti mene znati.
Old 25 svi 2008, 12:27
Novi član grupe

Prije svega što se Vaše chipset matične ploče imaju i da li vi znate što je specifikacija FP audio header je njegov obično Intel HD audio ili AC97.
Old 1. kolovoz 2008, 11:06
Zabranjen Group

Čak sam imao isti problem nekoliko tjedan prije.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.