פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > חומרת המחשב > סאונד, רמקולים נגני MP3 &

Register

אודיו PIN תצורה

Reply

שרשרת כלים
Old 31 ינואר 2008, 12:29
קבוצת חברות חדשות

Default אודיו PIN תצורה

אני לא בטוח איך לתאר את זה כראוי כדי לשאת איתי. איכשהו לקרוא את ג 'ק שלי mic שבר. דובר של אחד עדיין עובד רק mic לא. אני מנסה לקבל את ג 'ק לעבוד מול אבל לואי מספרי זיהוי אישיים על לוח האם הם לא עובדים נכון. אני פקוק את מספר הזיהוי האישי של mic ב אבל אני לא בטוח אם אני צריך לעשות על דלגן מסוים PIN או משהו אחר מופעלות. יש לי צ 'יפס-PC v2.3 לוח האם. כל מידע אחר הנדרש, רק תן לי לדעת.
Old 25 במאי 2008, 12:27
קבוצת חברות חדשות

Default אודיו PIN תצורה

קודם כל מה את עושה שבבים ואת לוח האם יש לך מושג מה לעשות המפרט את FP אודיו הכותרת שלו היא בדרך כלל אינטל HD אודיו או AC97.
Old 1 אוגוסט 2008, 11:06
קבוצת מגורש

Default אודיו PIN תצורה

גם היה לי את אותה בעיה כמה לפני שבוע.
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
ההצמדה עבור הקצאות ac'97 השמע Realtek עבור דרך (R) Audio Controller?!?! Jorge Luis סאונד, רמקולים נגני MP3 & 0 11th יוני 2009 12:52
אודיו / מודם התקן High Definition Audio על אוטובוס? Mully ד כללי חומרה צ 'אט 10 ה -5 בחודש יולי 2008 14:19
וזה טוב יותר עבור הקלטה אודיו - יצירתי / M-Audio ghozt סאונד, רמקולים נגני MP3 & 2 עד ה -30 בחודש ינואר 2008 14:54
לגבי Firefox: config Tweaks evilfantasy דפדפני אינטרנט & ה-FTP לקוחות 2 13 נובמבר 2007 03:46
IDE PIN תצורה? xactly כוננים & נשלפת 2 18 אוגוסט 2007 13:31
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.