![]() |
|
| |||
| |||
| אני לא בטוח איך לתאר את זה כראוי כדי לשאת איתי. איכשהו לקרוא את ג 'ק שלי mic שבר. דובר של אחד עדיין עובד רק mic לא. אני מנסה לקבל את ג 'ק לעבוד מול אבל לואי מספרי זיהוי אישיים על לוח האם הם לא עובדים נכון. אני פקוק את מספר הזיהוי האישי של mic ב אבל אני לא בטוח אם אני צריך לעשות על דלגן מסוים PIN או משהו אחר מופעלות. יש לי צ 'יפס-PC v2.3 לוח האם. כל מידע אחר הנדרש, רק תן לי לדעת. |
|
| |||
| |||
| קודם כל מה את עושה שבבים ואת לוח האם יש לך מושג מה לעשות המפרט את FP אודיו הכותרת שלו היא בדרך כלל אינטל HD אודיו או AC97. |
|
| |||
| |||
| גם היה לי את אותה בעיה כמה לפני שבוע. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| ההצמדה עבור הקצאות ac'97 השמע Realtek עבור דרך (R) Audio Controller?!?! | Jorge Luis | סאונד, רמקולים נגני MP3 & | 0 | 11th יוני 2009 12:52 |
| אודיו / מודם התקן High Definition Audio על אוטובוס? | Mully ד | כללי חומרה צ 'אט | 10 | ה -5 בחודש יולי 2008 14:19 |
| וזה טוב יותר עבור הקלטה אודיו - יצירתי / M-Audio | ghozt | סאונד, רמקולים נגני MP3 & | 2 | עד ה -30 בחודש ינואר 2008 14:54 |
| לגבי Firefox: config Tweaks | evilfantasy | דפדפני אינטרנט & ה-FTP לקוחות | 2 | 13 נובמבר 2007 03:46 |
| IDE PIN תצורה? | xactly | כוננים & נשלפת | 2 | 18 אוגוסט 2007 13:31 |
| שרשרת כלים | |
| |