![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Nesu tikras, kaip aprašoma šiame gerai, kad būti su manimi. Kažkaip skaityti jack mano mikrofonas sugedo. Garsiakalbis vienas vis dar veikia tik mikrofono nėra. Aš stengiuosi gauti visą lizdą į darbą, bet pagalbiniai kaiščius ant plokštės yra ne darbo teisę. Aš prijungtas už mikrofono ir kaiščiai, bet nesu tikras, ar man reikia Jumper dėl tam tikrų PIN arba kažkas sukėlė. Turiu PC-v2.3 drožlių plokštės. Bet kuri kita būtina informacija just let me know. |
|
| |||
| |||
| Pirmiausia ką chipsetu Ar jūsų pagrindinė plokštė turi ir ar žinote, kas specifikacija PP Audio antraštė jos paprastai Intel HD Audio ar AC97. |
|
| |||
| |||
| Net turėjau tą pačią problemą kelias savaites. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Pin užduotys Realtek AC'97 audio for via (R) garso reguliatorius?!?! | Jorge Luis | Sound, Speakers & MP3 Players | 0 | Birželis 11, 2009 12:52 |
| Audio / Modem Device on High Definition Audio Bus? | Mully D | General Hardware Chat | 10 | 5 liepa 2008 14:19 |
| Kuris yra geresnis garso įrašymas - Creative / M-Audio | Ghozt | Sound, Speakers & MP3 Players | 2 | 30 sausis 2008 14:54 |
| "Firefox" about: config tweaks | evilfantasy | Naršyklėms & FTP Klientai | 2 | Lapkritis 13, 2007 03:46 |
| IDE PIN config? | xactly | Drives & Removable Media | 2 | Rugpjūtis 18, 2007 13:31 |
| Temos įrankiai | |
| |