rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Sprzęt komputerowy > Dźwięk, głośniki i odtwarzacze MP3

Register

Pin audio config

Reply

Narzędzia wątku
Old 31 stycznia 2008, 12:29
Nowe państwa grupy

Default Pin audio config

Nie wiem jak opisać tak właściwie nosić ze mną. Jakoś do odczytu gniazda dla mojej mikrofon broke. Głośnik jeden nadal działa tylko mikrofon nie. Ja jestem stara się uzyskać z przodu gniazdo do pracy, ale pomocniczy szpilki na płycie głównej nie działa prawo. I podłączony do szpilki do mikrofonu, ale nie jestem pewna, czy muszę mieć skoczka na niektórych PIN lub coś innego wyzwolone. Mam pc-chips v2.3 płyty głównej. Wszelkie inne informacje potrzebne just let me know.
Old 25 maj 2008, 12:27
Nowe państwa grupy

Default Pin audio config

Przede wszystkim to, co chipset płyty głównej nie ma i nie wiesz co specyfikacji PF audio w nagłówku jest zwykle Intel HD audio lub AC97.
Old 1 sierpień 2008, 11:06
Banned Grupa

Default Pin audio config

Nawet Miałam ten sam problem kilka tygodni temu.
Reply

Register
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.