menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Zvuk, Reproduktory & MP3 prehrávače

Register

Audio pin config

Reply

Thread Tools
Old 31. januára 2008, 12:29
Nový člen skupiny

Default Audio pin config

Nie som si istý, ako to opisujú tento riadne označené, aby so mnou. Nějak sa čítať jack pre mojej mic zlomil. Reproduktora vedenie stále funguje len mic nebude. Snažím sa dostať na predné jack do práce, ale pomocné vývody na doske nie sú pracovné právo. I zazátkovanej kolíky pre mic, ale já nejsem jistý, či potrebujem mať jumper na určité pin alebo niečo iného spustené. Mám pc-čipy v2.3 doske. Akékoľvek ďalšie informácie potrebné dajte mi vedieť.
Old 25. mája 2008, 12:27
Nový člen skupiny

Default Audio pin config

V prvom rade to, čo robí vaša základná doska s čipovou mať, a viete, čo špecifikácie FP audio hlavičku je zvyčajne Intel HD audio alebo AC97.
Old 1. augusta 2008, 11:06
Banned Skupina

Default Audio pin config

Dokonca som mal rovnaký problém pár týždňom.
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Pin úlohy pre Realtek AC'97 audio pre cez (r) zvukový řadič?? Jorge Luis Zvuk, Reproduktory & MP3 prehrávače 0 11. júna 2009 12:52
Audio / Modem Zariadenie na High Definition Audio Autobus? Mulla D Všeobecné Hardware Chat 10 5. júla 2008 14:19
Ktorý je lepší pre nahrávanie zvuku - Creative / M-Audio ghozt Zvuk, Reproduktory & MP3 prehrávače 2 30. januára 2008 14:54
Firefoxu about: config Tweak evilfantasy Webových prehliadačov & FTP Klienti 2 13. novembra 2007 03:46
Ide pin config? xactly Drives & Removable Media 2 18. augusta 2007 13:31
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.