![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Nie som si istý, ako to opisujú tento riadne označené, aby so mnou. Nějak sa čítať jack pre mojej mic zlomil. Reproduktora vedenie stále funguje len mic nebude. Snažím sa dostať na predné jack do práce, ale pomocné vývody na doske nie sú pracovné právo. I zazátkovanej kolíky pre mic, ale já nejsem jistý, či potrebujem mať jumper na určité pin alebo niečo iného spustené. Mám pc-čipy v2.3 doske. Akékoľvek ďalšie informácie potrebné dajte mi vedieť. |
|
| |||
| |||
| V prvom rade to, čo robí vaša základná doska s čipovou mať, a viete, čo špecifikácie FP audio hlavičku je zvyčajne Intel HD audio alebo AC97. |
|
| |||
| |||
| Dokonca som mal rovnaký problém pár týždňom. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Pin úlohy pre Realtek AC'97 audio pre cez (r) zvukový řadič?? | Jorge Luis | Zvuk, Reproduktory & MP3 prehrávače | 0 | 11. júna 2009 12:52 |
| Audio / Modem Zariadenie na High Definition Audio Autobus? | Mulla D | Všeobecné Hardware Chat | 10 | 5. júla 2008 14:19 |
| Ktorý je lepší pre nahrávanie zvuku - Creative / M-Audio | ghozt | Zvuk, Reproduktory & MP3 prehrávače | 2 | 30. januára 2008 14:54 |
| Firefoxu about: config Tweak | evilfantasy | Webových prehliadačov & FTP Klienti | 2 | 13. novembra 2007 03:46 |
| Ide pin config? | xactly | Drives & Removable Media | 2 | 18. augusta 2007 13:31 |
| Thread Tools | |
| |